Der er ingen resultater
Der er ingen resultater
Kalaha
31.08.24

Kalaha

31.08.24
Kalaha
Venue
Hvælvingen
Pris
0 kr
Koncertstart
19:00
Dørene åbner
19:00

Syrerock, anatolsk funk og acid techno serveret af nogle af landets dygtigste musikere. Værsgo: Det perfekte Festugetrip er serveret!

Kalaha er en uofficiel supergruppe, som i deres musikalske smeltedigel trækker på alt fra syrerock og improviseret jazz til anatolsk funk og acid techno.

Kalaha blev dannet i 2013 og i deres nuværende forfatning består de af de fire garvede og knalddygtige musikere fra den danske jazz- og elektroniske rockscene i form af trommehelten Emil de Waal, Jens ‘Rumpistol’ Christiansen, Niclas Knudsen (Ibrahim Electric) og Anders Stig Møller (bl.a. Turboweekend og live med Dizzy Mizz Lizzy).

Gruppen er kendt for at være evigt udforskende i deres søgen efter musikalske grænseområder og geografiske spektre og har bl.a. høstet en Danish Music Award og en Carl Prisen samt adskillige nomineringer og flotte anmeldelser for deres musik, senest med pladen ’Nord Havn’ fra i år. Og så har Kalaha ikke mindst udmærket sig som et ekstremt medrivende og højenergisk live-band.

Kalaha-koncerter er lig med et dansegulv i flammer og et publikum i total trance. Som lytter er du det ene øjeblik på hæsblæsende biljagt igennem bazaren i Istanbul, og i det næste svæver du i rummets kosmiske evighed, for derefter at lande i en støvet landsby i Mali.

Du kan med andre ord godt glæde dig til at tage med Kalaha på en funky, frisættende og feststemt rejse i alverdens (lyd)landskaber, når de optræder på Hvælvingen.

Kalaha spiller kl. 19.00 + kl. 20.15 på scenen Hvælvingen i Byparken under Aarhus Festuge.

Hvælvingen og Erlings Jazz- & Ølbar

Takket være samarbejdet mellem Erlings Jazz- & Ølbar og spillestedet TRAIN kan besøgende i Byparken læne sig tilbage i græsset og nyde lækre live-koncerter og læskende specialøl til årets Festuge. Erlings Jazz- & Ølbar skænker øl alle dage fra kl. 14.00 til kl. 23.00.

FAQ

Koncerten er en del af Aarhus Festuge

Koncerten er på scenen Hvælvingen i Byparken under Aarhus Festuge.