Der er ingen resultater
Der er ingen resultater
Illdisposed
12.09.24

Illdisposed Support: Defacing God + Persecutor

12.09.24
Illdisposed Support: Defacing God + Persecutor
Venue
TRAIN
Pris (inkl. billetgebyr)
205 kr
Koncertstart
19:45
Dørene åbner
19:00

Det er fem år siden, Illdisposed udgav deres sidste album "Reveal Your Soul For The Dead". Til sommer er de klar med deres 16. studiealbum "In Chambers Of Sonic Disgust". Det er det mest ambitiøse og kreative Illdisposed-album til dato og afslører et band, der har været igennem adskillige kriser de seneste fem år. Begyndende med Covid 19-pandemien og al den indvirkning, den havde på musikindustrien – hvilket førte til sygdom af den værst tænkelige karakter i bandet. Det er et ærligt album fuld af vrede og frustration. Krise og kamp transskriberet til musik. Kom og lyt til de nye sange live sammen med en masse klassiske Illdisposed-hits!

Som særlige gæster på turnéen vil du møde det danske black/death band Defacing God, som for nylig har fået selskab af Illdisposeds Jakob Batten som deres nye leadguitarist.

SUPPORT: Persecutor

ILLDISPOSED:

Facebook

Instagram

DEFACING GOD:

Facebook

Instagram

FAQ

Hvordan finder jeg til TRAIN?

TRAIN ligger på Toldbodgade 6c, 8000 Aarhus C og du kan finde en rejsevejledning her.

Garderobe

Af sikkerhedsmæssige hensyn er det obligatorisk at aflevere sin jakke og større tasker i garderoben. Det koster 20 kr. pr. jakke/taske.

Koncerten er med ståpladser

Koncerten er med ståpladser. Der er dog enkelte faste siddepladser i siden af salen og på balkonen. De er til fri afbenyttelse for alle koncertgæster og kan ikke reserveres. Har du behov for at sidde ned, opfordrer vi til, at du kommer i god tid, så du kan benytte dig af de faste siddepladser.