Der er ingen resultater
Der er ingen resultater
hun_sagde
07.09.24

hun_sagde

07.09.24
hun_sagde
Venue
Hvælvingen
Pris (inkl. billetgebyr)
0 kr
Koncertstart
19:00
Dørene åbner
19:00

Den himmelstormende holstebrogenser hun_sagde præsenterer hiphop forklædt i grungede popproduktioner, når hun optræder på Hvælvingen i forbindelse med festivalen Krop og Kærlighed.

I juni blev hun_sagde udråbt som vinder af DRs KarriereKanonen med ordene: "Vi blev taget på en rejse, der var gennemtænkt, men alligevel var musikken fri. Den fik lov til at svære mellem det melankolske og lidt ustyrlige og rå. Og ja, lad os bare sige det - det lidt punkede".

Med kåringen skrev den unge kunstner fra Holstebro sig ind i en fornem række af artister, der bl.a. tæller Pil, Katinka og The Minds of 99.

Og med sine melodiske og hårdtslående produktioner og hudløst ærlige dansksprogede tekster kan hun_sagdes karriere kan meget vel have samme retning – mod toppen af den danske musikscene.

Foruden at have vundet KarriereKanonen 2024 har hun_sagde turneret med Zar Paulo på deres efterårsturné ‘Elendig Software Tour’, og har varmet op for navne som Goss og Patina. Her har hun_sagde gjort sig bemærket som livenavn med sin rå punk-energi, som man kan glæde sig til at opleve i Byparken.

Koncerten er en del af festivalen Krop og Kærlighed, scenen Hvælvingen i Byparken under Aarhus Festuge.

Hvælvingen og Erlings Jazz- & Ølbar

Takket være samarbejdet mellem Erlings Jazz- & Ølbar og spillestedet TRAIN kan besøgende i Byparken læne sig tilbage i græsset og nyde lækre livekoncerter og læskende specialøl til årets Festuge.

Erlings Jazz- & Ølbar skænker øl alle dage fra kl. 14.00 til kl. 23.00.

FAQ

Koncerten er en del af Aarhus Festuge

Koncerten er på scenen Hvælvingen i Byparken under Aarhus Festuge.