Der er ingen resultater
Der er ingen resultater
Total Hip Replacement
02.11.24

Total Hip Replacement

02.11.24
Total Hip Replacement
Venue
TRAIN
Pris (inkl. billetgebyr)
225 kr
Koncertstart
20:00
Dørene åbner
19:00

Total Hip Replacement sender musikalske rystelser til danskerne med ny single ”Tremors” og offentliggørelse af Danmarksturné, hvor de kommer forbi TRAIN

Det groovy 7-mand/kvindeorkester Total Hip Replacement er tilbage med en soulet single ”Tremors”, der er forløber for bandets nyeste musikalske projekt og en dertilhørende Danmarksturné i efteråret 2024, der fører dem forbi TRAIN den 2. november.

Forsanger Victor West Hosbond fortæller om singlen:

”For mig repræsenterer ”Tremors” på en gang noget velkendt og noget fremmed. Lyden er varm og live-indspillet som de klassiske soul-orkestre, men vokalen og lyrikken har samtidig noget mørkt og længselsfuldt over sig. Sangen handler om at turde se hinanden i de svære situationer, og at vi nogle gange bliver nødt til at gå ind i mørket for rigtigt at komme igennem det.”

Tilbage i Danmark

De sidste to år har bandet rejst rundt i store dele af verden med turnéer i Brasilien, Ghana, Europa og Grønland. Offentliggørelsen af en ny Danmarksturné i efteråret 2024 bliver således også den første tilbagevenden til Danmark med koncerter i hele landet.

Forsanger Victor West Hosbond uddyber:

”Vi er virkelig spændte på at komme ud og spille i Danmark igen. De sidste to år har været en fantastisk rejse, hvor vi med et nyt hold musikere på mange måder har genopfundet bandet og skabt en masse ny musik. Den nye tour bliver på den måde kulminationen på den rejse og starten på et nyt kapitel. Man kan forvente et varmt, energisk og personligt show, der selvfølgelig også bærer præg af de genrer og stile vi har mødt rundt omkring i verden de sidste par år.”

FAQ

Hvordan finder jeg til TRAIN?

TRAIN ligger på Toldbodgade 6c, 8000 Aarhus C og du kan finde en rejsevejledning her.

Koncerten er med ståpladser

Koncerten er med ståpladser. Der er dog enkelte faste siddepladser i siden af salen og på balkonen. De er til fri afbenyttelse for alle koncertgæster og kan ikke reserveres. Har du behov for at sidde ned, opfordrer vi til, at du kommer i god tid, så du kan benytte dig af de faste siddepladser.

Garderobe

Af sikkerhedsmæssige hensyn er det obligatorisk at aflevere sin jakke og større tasker i garderoben. Det koster 20 kr. pr. jakke/taske.