Der er ingen resultater
Der er ingen resultater
The Antlers × Okkervil River
04.11.24

The Antlers × Okkervil River

04.11.24
The Antlers × Okkervil River
Venue
TRAIN
Pris (inkl. billetgebyr)
275 kr
Koncertstart
20:00
Dørene åbner
19:00

The Antlers og Okkervil River gæster Aarhus sammen

To af dette årtusindes bedste amerikanske indierockgrupper giver koncert sammen på TRAIN den 4. november.

Det er ikke hver dag, to af USA’s bedste alternative rockgrupper i dette årtusinde deler scene herhjemme. Men til efteråret er muligheden der, når The Antlers og Okkervil River kan opleves samme aften ved koncert i Aarhus.

The Antlers er både et band og det musikalske alias for sanger og sangskriver Peter Silberman, der siden 2006 har beriget verden med en god håndfuld glimrende album og endnu flere gribende, smukke og intimt bekendende indie-hymner fra basen i Brooklyn.

Det store gennembrud kom med det tredje studiealbum ”Hospice”, der i 2009 bjergtog lyttere og anmeldere med sine konceptuelle sange om forholdet mellem en kræftsyg kvinde og en sygeplejer. Pitchfork kvitterede med karakteren 8,5 og mærkatet ”Best New Music”, mens Soundvenue herhjemme uddelte fem store stjerner og kaldte det ”et af 2009’s bedste album”. The Antlers’ seneste, sjette album ”Green to Gold” udkom i 2021 til rosende omtale i bl.a. Pitchfork, The Quietus og Exclaim.

Okkervil River blev dannet i Austin, Texas i 1998 og er centreret omkring forsanger og sangskriverkraftværket Will Sheff. Hans sange blander elementer fra folk, americana, punk og rastløs indierock og instrumenter som banjo, mellotron og blæsere til vildtvoksende og medrivende rockfabler med ekvilibristiske og poetiske tekster.

Allerede på debuten ”Don't Fall in Love with Everyone You See” (2002) fremstod bandet fuldt flyvefærdig, og med ”Black Sheep Boy” (2005) ramte de deres første mesterværk – Pitchfork har udråbt albummet blandt de 200 bedste album fra 00’erne. I alt er det blevet til ni stærke studiealbum, inklusive fremragende værker som ”The Stage Names” og ”The Stand Ins”. Senest udsendte Will Sheff i 2022 soloalbummet ”Nothing Special”, der bl.a. blev rost af The New Yorker, NPR, Uncut og Pitchfork.

Både The Antlers og Okkervil River har tidligere givet fremragende koncerter herhjemme, så der er i den grad lagt i ovnen til et glædeligt gensyn, når de sammen gæster TRAIN i Aarhus den 4. november.

FAQ

Hvordan finder jeg til TRAIN?

TRAIN ligger på Toldbodgade 6c, 8000 Aarhus C og du kan finde en rejsevejledning her.

Koncerten er med siddepladser

Koncerten er med unr. siddepladser. Det er ikke muligt at reservere specifikke siddepladser på forhånd.

Garderobe

Af sikkerhedsmæssige hensyn er det obligatorisk at aflevere sin jakke og større tasker i garderoben. Det koster 20 kr. pr. jakke/taske.