Der er ingen resultater
Der er ingen resultater
Østkyst Hustlers
14.09.24

Østkyst Hustlers

14.09.24
Østkyst Hustlers
Venue
TRAIN
Pris (inkl. billetgebyr)
250 kr
Koncertstart
20:00
Dørene åbner
19:00

Østkyst Hustlers har eksisteret siden 1995 og har for længst manifesteret sig som et af Danmarks absolut bedste rap bands med deres funky touch og medrivende tekster. Gennem karrieren har de solgt over 150.000 album samt vundet adskillige priser og herunder flere Danish Music Awards.

Live har bandet skabt et solidt renommé som et af de mest energiske acts, der sætter gang i festen og fællesangen, hver gang de indtager de danske scener. Det tager titusind timer at blive mester til noget – og Jazzy H, Bossy Bo og Peyk har skabt funky, dansksproget rap i hvert eneste af dem.

Uanset om du kommer efter de intelligente og evigt aktuelle tekster, eller om du kommer efter et nostalgisk genhør med kæmpe 90’er-hits som “Han får for lidt”, “Håbløs” eller “Verdens længste Rap”, eller om du bare elsker at feste til sveden driver, så vil du ikke blive skuffet, når Østkyst Hustlers spiller live.

Med deres solide funkband i ryggen kan de sparke gang i alt fra de mindste til de allerstørste scener. De har gjort det mange gange før, og de har tænkt sig fortsat at blive ved.

Facebook

Instagram

FAQ

Hvordan finder jeg til TRAIN?

TRAIN ligger på Toldbodgade 6c, 8000 Aarhus C og du kan finde en rejsevejledning her.

Koncerten er med ståpladser

Koncerten er med ståpladser. Der er dog enkelte faste siddepladser i siden af salen og på balkonen. De er til fri afbenyttelse for alle koncertgæster og kan ikke reserveres. Har du behov for at sidde ned, opfordrer vi til, at du kommer i god tid, så du kan benytte dig af de faste siddepladser.

Garderobe

Af sikkerhedsmæssige hensyn er det obligatorisk at aflevere sin jakke og større tasker i garderoben. Det koster 20 kr. pr. jakke/taske.