Der er ingen resultater
Der er ingen resultater
Lydmor
06.09.24

Lydmor

06.09.24
Lydmor
Venue
Hvælvingen
Pris
0 kr
Koncertstart
19:00
Dørene åbner
19:00

Oplev dronningen af dansk elektronisk musik i en uafrystelig ”nøgen” udgave til festivalen Krop og Kærlighed på Hvælvingen.

LYDMOR har gennem de seneste ti år cementeret sig som en af den elektroniske musikscenes stærkeste artister herhjemme og har turneret verden rundt med sit farvestrålende og bombastiske elektropop-show.

Til koncerten fredag den 7. september på Hvælvingen har multikunstneren LYDMOR dog skiftet neonmalingen, lysproduktionen og de pulserende elektrobeats ud med den blottede sang og et enkeltstående klaver.

’Naked’, som LYDMOR kalder denne afstrippede koncertform for et forsøg på at vække et anderledes liv i sine maleriske sange. Resultatet er intimt, men mindst lige så emotionelt kraftfuldt som i fuld elektronisk mundering med hendes fantastiske register og dragende fortælleevne helt i centrum.

LYDMOR har fået flotte anmeldelser, når hun har optrådt med sine ’Naked’-koncerter som til Spot i 2022. På albummet Nimue fra samme år kunne man ligeledes høre LYDMOR i en række akustiske udgaver af egne numre og en gudesmuk udgave af Nicos klassiker ”These Days”. Albummet modtog fortjent flotte anmeldelser i den danske musikpresse bl.a. seks stjerner i Gaffa og ordene ”med Nimue har Lydmor begået endnu en kunstnerisk genistreg. Og det er fucking smukt”.

LYDMOR med det borgerlige navn Jenny Rossander er et enestående navn på den danske musikscene og en vigtig stemme i den danske ligestillingsdebat, som du denne fredag har en helt unik mulighed for at opleve i funklende frigjort form.

Koncerten er en del af festivalen Krop og Kærlighed, scenen Hvælvingen i Byparken under Aarhus Festuge.

Hvælvingen og Erlings Jazz- & Ølbar

Takket være samarbejdet mellem Erlings Jazz- & Ølbar og spillestedet TRAIN kan besøgende i Byparken læne sig tilbage i græsset og nyde lækre livekoncerter og læskende specialøl til årets Festuge.

Erlings Jazz- & Ølbar skænker øl alle dage fra kl. 14.00 til kl. 23.00.

FAQ

Koncerten er en del af Aarhus Festuge

Koncerten er på scenen Hvælvingen i Byparken under Aarhus Festuge.