Der er ingen resultater
Der er ingen resultater
Hjalmer
19.10.24

Hjalmer

19.10.24
Hjalmer
Venue
TRAIN
Pris (Inkl. billetgebyr)
285 kr
Koncertstart
20:00
Dørene åbner
19:00

Hjalmer har taget den danske musikscene med storm med sin inderlige musik, der er præget af temaer om kærlighed og det at blive voksen. 2024 byder på både et nyt album fra Hjalmer samt en efterårsturné, som fører ham forbi TRAIN den 19. oktober. Siden sin debut i 2017 har Hjalmer med sit store hjerte, sin forfriskende umiddelbarhed og sin klokkeklare passion for musikken, positioneret sig som én af de mest fremtrædende navne i dansk musik. På rekordtid fik Hjalmer markeret sig med debutsinglen “Hvis Du Går” og sidenhen med albummet “Midt I En Drøm Eller Noget Der Ligner”, der høstede hele fire GAFFA-priser i 2020. Hans seneste album, "Alt Bliver Godt" (2022), er et vidnesbyrd om hans bemærkelsesværdige musikalske rejse. Det er en afspejling af hans liv, en historie om at finde vej fra mørket tilbage til lyset og en udforskning af livets op- og nedture. Albummet dykker ned i temaer som taknemmelighed, ensomhed og håb om lysere dage. Det seneste år er brugt på at skrive ny musik, som udgives i starten af 2024. Med et nyt album på vej er Hjalmer klar til at indtage de danske spillesteder med sine stærke melodier og energiske liveoptrædener, når han drager på en længeventet turné i efteråret 2024.

Om den kommende tour udtaler Hjalmer: ”Jeg glæder mig helt sindssygt til at komme ud og spille igen. Når vi rammer oktober 2024, er det 2,5 år siden, at jeg sidst har stået på de indendørs scener, og jeg har savnet det helt vildt! Det er i de rum, den største magi opstår mellem os på scenen og folk i salene. Med mig har jeg mine trofaste drenge i bandet igennem fem år, og vi glæder os til at mærke suset sammen med jer og forhåbentligt skabe en aften, ingen af os glemmer foreløbigt.” For på scenen er Hjalmer i sit rette element. Med et fuldt band bag sig bringer han sit lyriske univers til live og leverer hver gang en potent og varm oplevelse.

Facebook

Instagram

TikTok

FAQ

Hvordan finder jeg til TRAIN?

TRAIN ligger på Toldbodgade 6c, 8000 Aarhus C og du kan finde en rejsevejledning her.

Koncerten er med ståpladser

Koncerten er med ståpladser. Der er dog enkelte faste siddepladser i siden af salen og på balkonen. De er til fri afbenyttelse for alle koncertgæster og kan ikke reserveres. Har du behov for at sidde ned, opfordrer vi til, at du kommer i god tid, så du kan benytte dig af de faste siddepladser.

Garderobe

Af sikkerhedsmæssige hensyn er det obligatorisk at aflevere sin jakke og større tasker i garderoben. Det koster 20 kr. pr. jakke/taske.