KALENDER

TRAIN LIVETRAIN NATKLUB

Train Live

21. mar / Hopsin

Support: Artigeardit + Aristoteles Mendes

Onsdag D. 21. marts
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 225,- + Gebyr
Undergrundsrapperen Hopsin er kendt for at puffe til mageligheden på den amerikanske hiphopscene med kritiske tekster over for store navne som Kanye West, Drake og Kendrick Lamar. Og netop denne ligefremhed har skaffet ham mange tilhængere, der sætter pris på hans evne til at pege på bullshit i branchen. 
Kort sagt er Hopsib en af branchens bad boys, der gør alt på sin helt egen måde. Publikum kan derfor se frem til en koncert, hvor hæmninger og alt det politisk korrekte får langefingerem af Hopsin, når han går på scenen i 
Der er også mulighed for Meet & Greet med Hopsin:
https://www.ticketmaster.dk/event/UPS1892?language=da-dk&brand=dk_train
Train Live

22. mar / Hugo Helmig

Support: Milli Naomi

Torsdag D. 22. marts
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 150,- + Gebyr
Det er gået stærkt for den unge Hugo Helmig. Alle kan efterhånden synge med på hitsinglen ’Please Don’t Lie’, som ligger i top af den danske airplay chart og er blevet streamet over 9 mio. gange. Samtidig har det 19-årige talent lige smidt sin anden single ’Eyes Wide Shut’ på gaden.
 
Hugo Helmig spillede sine første udsolgte debutkoncerter med stor succes. Nu glæder han sig til at komme ud i hele landet og møde publikum live i 2018, når han besøger 21 forskellige byer i starten af det nye år. Til koncerterne har Hugo Helmig samlet et ungt hold af talentfulde musikere, som spiller op til popfest tilsat soulede, funky og blues-inspirerede toner.
 
Hugo Helmig, der på rekordtid og med bare en enkelt single har gjort kometkarriere på den danske musikscene, siger selv:
 
”Det var en stor oplevelse at være ude og spille, så nu har jeg bare fået endnu mere blod på tanden. Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme rundt i landet og spille min musik sammen med drengene. Vi lover at det bliver en fest”
 
Til den totalt udsolgte debutkoncert i Aarhus kvitterede Gaffa med 4 stjerner og skriver blandt andet:  ”Samlet set må man sige, at den unge sanger har styr på sagerne. Ingen tvivl om, at han har flair for at skrive gode popnumre, men han har også styr på at sammensætte en sætliste, der mixer up tempo og sjælere”. 
 
Hugo Helmig henter sin musikalske inspiration fra store singer-songwritere som John Mayer og Ed Sheeran. Første singlen ’Please Don’t Lie’ er en veloplagt popsang om at skrue lidt ned for selviscenesættelsen på de sociale medier og slippe sig selv fri. Hugo udtaler selv:
 
” Vi ønsker alle at vise os som perfekte på de sociale medier, men det er der jo ingen, der er. Det er ærgerligt, at det er blevet normen, at vi skal fremstille os selv på denne her overmenneskelige måde. ’Please Don’t Lie’ er en kærlig opsang til os alle – inklusiv mig selv.”
Train Live

23. mar / GO GO BERLIN

Support: SILQUE

Fredag D. 23. marts
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 200,- + Gebyr
GO GO BERLIN offentliggør 2 eksklusive live-koncerter i det nye år og varsler nyt materiale.
 
Det unge danske band har i indeværende år håndplukket ganske få festivaler og events i ind- og udland, mens de har været i sangskrivnings- og indspilningsproces til det kommende 3. album. Men til marts 2018 inviterer GO GO BERLIN endelig deres loyale publikum til 2 eksklusive koncerter – henholdsvis fredag den 23. marts på Train i Aarhus samt lørdag den 24. marts i Koncerthuset, Studie 2 i København.
 
Go Go Berlin har været ét kontinuerligt live-togt rundt i verden, som har bragt dem forbi det meste af Europa, Asien og USA. Efter udgivelsen af det storstilede, andet album ”Electric Lives” i 2015 og en efterfølgende, lang og vellykket Danmarks- og Europaturné tog bandet det meste af 2017 ud af kalenderen til fordybelse og sangskrivning.
Bandet er efterhånden et velkendt navn herhjemme med et særdeles velfortjent ry som af de mest hårdtarbejdende og intense live-acts på den danske scene. Det store udland er også begyndt at få øjnene op for de unge århusianere, hvor singlen ”Kids” senest har modtaget stor kærlighed fra radiostationer i Tyskland, Polen og Schweiz.
 
Henover foråret udsender bandet ny musik, som vil være forløber til det længeventede 3. album. Derfor vil der til de 2 koncerter blive fremført en masse nyt materiale i regulær urpremiere-form samt naturligvis givet en rundtur i det efterhånden store bagkatalog.
Train Live

24. mar / SCARLET PLEASURE

Support: Soleima + Mavi Phoenix

KONCERTEN AFHOLDES I SCANDINAVIAN CONGRESS CENTER

Lørdag D. 24. marts
KL. 20:00
Dørene åbner 2 timer før koncertstart. DKK 275,- + Gebyr
SCARLET PLEASURE KLAR MED KARRIERENS STØRSTE SHOWS
 
Med udsigt til en udsolgt efterårs-tour, kan Scarlet Pleasure nu løfte sløret for bandets til dato største koncerter, når Forum Black Box i København og
Scandinavian Congress Center i Aarhus, indtages den 23. og 24. Marts 2018.
 
De to koncerter markerer endnu en milepæl for den storhittende trio, der med sange som ’HEAT’, ’Windy’, ’Under The Palm Trees’ og det anmelderroste debutalbum, ’Youth Is Wasted On The Young’, er blevet båret op på landets største scener af deres dedikerede danske publikum. Sidste år ramte Scarlet Pleasure bl.a. Tinderbox, Northside og ikke mindst Orange Scene på Roskilde Festival, mens sommerens Grøn Koncert 2017, blev åbnet af Emil Goll, Joachim Dencker og Alexander Malone.
Scarlet Pleasure indtog foråret med Platin-singlen, ’Deja Vu’, som toppede den danske Airplay Chart i fire uger. I juni måned fulgte ’Limbo’, som i løbet af ganske få uger blev certificeret Guld, mens EP’en af samme navn, nu har ligget Top 5 på hitlisten i imponerende 13 uger. Bandet, som netop har modtaget  The Voice Prisen 2017, tager deres stribe af hit-singler med på landevejen i efteråret – og har du ikke fået billet til den udsolgte tour, så kan du glæde dig til at opleve bandet i Forum Black Box og SCC i Aarhus.
Train Live

24. mar / WhoMadeWho

Support: Niklas Paschbur + Simon Littauer

Lørdag D. 24. marts
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 170,-
WhoMadeWho har en helt særlig evne til at krydre deres enestående musikalske univers med en uimodståelige humor.
Som opfølgning på udgivelsen af ”I Don’t Know” (inkl. remixes fra Adana Twins, Stereocalypse, Fur Coat og Margot) slipper WhoMadeWho nu en betagende musikvideo til singlen og rider videre på deres bølge af succes. 
"'I Don’t Know' blev lavet i en periode, hvor vi i bund og grund bare ønskede at producere sange på måder, som vi ikke var vant til.
Vi havde en idé om at forsøge at komponere en sang baseret på vokale hooks, og pludselige havde vi et unikt lydende demotrack, hvor de fleste melodiske stykker er bygget op af vokaler, der er redigeret og manipuleret”, fortæller sanger og guitarist Jeppe Kjellberg.
Train Live

28. mar / MORTEN

Onsdag D. 28. marts
KL. 23:00
I døren koster det 130,- / Aldersgrænse min 18 år DKK 100,- + gebyr
 
Platinsælgende MORTEN (Breum) vender tilbage til Aarhus til en brag af en aften,
Døren åbnes kl.23.00
Aldersgrænse 18 år
Train Live

31. mar / SAVEUS

Support: Takykardia + JONGPADAWAN

Lørdag D. 31. marts
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- + Gebyr UDSOLGT
OBS! Ny koncert d. 30. November 2018: https://www.ticketmaster.dk/event/181130?language=da-dk&camefrom=train&brand=dk_train
 
Danskerne kan godt begynde at glæde sig til 2018, hvor Martin Hedegaards anmelderroste og medrivende liveband atter tager landet rundt.
 
Martin Hedegaard er i løbet af det seneste halvandet år braget ind på den danske musikscene med sit ambitiøse projekt,SAVEUS. Ført an af en særdeles overbevisende liveoptræden på P3 Guld, hvor den tidligere X-Factor vinder, vendte tilbage til spotlyset med debutsinglen, 'Levitate Me', har SAVEUS siden markeret sig med P3-hittet, ’Everchanging’, en anmelderrost debut-EP og i særdeleshed, som et ekstremt anmelderrost livenavn.
Tilbage i juni-måned trak SAVEUS et af de største publikummer på årets Northside Festival og skabte i silende regn, en van(d)vittig medrivende koncertoplevelse for de mange fremmødte, mens BT blandt flere medier kvitterede med 5 stjerner og ordene: ”Martin Hedegaards talent rækker langt ud over landets grænser.”
 
Der annonceres nu en række shows i foråret 2018, hvor flere af landets spillesteder besøges. Indtil da, kan man se frem til mere musik fra SAVEUS, som varsler nyt i løbet af efteråret.

 

Train Live

05. apr / MAZEN

SÅDAN SENDER I MIG HJEM

Torsdag D. 05. april
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 150,- + gebyr

Sådan sender I mig hjem - er en rejse ind i et humoristisk og poetisk univers som tager udgangspunkt i kunstneren Mazens livshistorie.
 
I november optrådte Mazen for første gang med showet Sådan Sender I Mig Hjem foran et fyldt Bremen Teater. Showet var en kæmpe succes blandt publikum, der på skift grinede og græd og kvitterede med stående ovationer. Showet var både nytænkende, nærværende og rørende ærligt. Nu gentager Mazen successen, når han til foråret optræder i udvalgte byer.
 
Fortællingen vil bevæge sig fra Mazens fødsel, midt under borgerkrigen i Libanon, til livet som ny i Danmark. Han tager os med gennem folkeskolens udfordringer, til hans tid i ungdomsfængsel - hvor han skjulte H.C. Andersens Eventyr under sengen for at hans påtagede gangsta-attitude ikke skulle krakelere. Det er historien om at lære at tage magten over sit eget liv, plante fødderne på universitetets gulve, om at gribe drømmen og at turde dele sine tanker.
 
Det er en rutsjebanetur i gennem alle de sjove, tragiske, absurde, uimodståelige, vidunderlige og magiske øjeblikke - der tilsammen er Mazens liv.
 
Mazen har fundet en unik måde at italesætte de emner og problemer, som politikerne debatterer og befolkningen tænker på. Han er skarp og humoristisk i sine betragtninger og dét har danskerne fået øjnene op for: På Facebook alene har Mazen mere end 33.000 følgere, hans videoer har over 30.000 delinger og er set imponerende fem millioner gange.
 
Når den unge kunstner deler sine tanker på de sociale medier, formår han at perspektivere på en ny og anderledes måde, som han i den grad har gjort sig bemærket med. Det er altid med et glimt i øjet, som kan få selv den mest støvede politiker til at trække på smilebåndet, når Mazen tager bladet fra munden og siger “Hvis I virkelig gerne vil vide det - Sådan sender I mig hjem”.

Train Live

06. apr / KESI

Fredag D. 06. april
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 250,- + Gebyr
Rapperen fra B.O.C.-crewet har været på toppen af den bølge, der siden 2011 har defineret dansk hiphop. Men i 2017 er Kesi på sin helt egen ting. 
Kesi er stadig kun 25 år gammel. Det er måske værd at huske, når man taler om en rapper, der har været en prægende del af det danske hiphop-landskab, siden han i 2011 slog igennem som del af den såkaldte grime-bølge. Det var dengang Kesi og rappere som Gilli, Kidd, Ukendt Kunstner (dengang under navnet Skørmand) og TopGunn vendte dansk hiphop på hovedet. 
Train Live

07. apr / LINDA

Præsenteres af Platon Entertainment

Lørdag D. 07. april
KL. 20:00
Dørene åbner 2 time før koncertstart. DKK 275,-
Attention! 7th of April, a very interesting event will take place in Aarhus. The most mysterious Russian star of the 90's Linda will play concert in the club «Train». Here are a few facts about her:
 
-For her career, Linda sold 3,000,000 copies of her albums.
 
- In 1997, Linda gathered a record number of spectators for a Russian-speaking artist. At her concert in Kiev there were 450,000 people!
- Linda - one of not many Russian-speaking singers who had contracts with world-class labels: "Universal music", "Sony".
 
Just these facts are worthy of respect, not to mention the many super hits and clips that are still remembered and loved by millions of people who lived in the era of the 90's in the post-Soviet countries. Come to a concert and meet the most mysterious Russian singer! Tickets can be bought at the entrance to the hall.
Train Live

12. apr / C.V. Jørgensen

Torsdag D. 12. april
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 375,- (+ gebyr) UDSOLGT
CV Jørgensen tager på turné

Der er gået otte år, siden han sidst stod på en scene, men nu melder lysten sig igen til at spille. Danskrockens unikke sangskriver giver fire koncerter i april 2018

Der er store danske sangskrivere, og der er CV Jørgensen. Han er i en klasse for sig selv, og for mange er han den allerstørste af de store. Derfor er det en sand begivenhed, at han efter en længere koncertpause har besluttet at tage ud og møde sit store og trofaste publikum igen. 

Til koncerterne har CV Jørgensen samlet et fantastisk hold af musikere, der om nogen kender sangskriverens store katalog af syregrønne evergreens. Som eneste nye mand er Rune Kjeldsen (guitar) med på holdet, der ellers består af Knut Henriksen (bas) og Gert Smedegaard (trommer) samt Gustav Ljunggren (tangenter, guitar m.m.).

Koncerterne bryder som sagt otte års scenetavshed fra CV Jørgensen, mens det er hele 16 år siden, han med Fraklip fra det fjerne (2002) sidst udgav et studiealbum. Det var hans tolvte i alt i en lang karriere, der blev indledt på plade helt tilbage i 1974 med En stynet strejfer. Det var dog først med treeren, Storbyens små oaser (1977), at der blev lagt mærke til CV Jørgensen i en bredere sammenhæng. Det helt store gennembrud fik han med de tre næste lp’er, Vild i varmen (1978), Solgt til stanglakrids (1979) og ikke mindst Tidens tern (1980), der dengang solgte i mere end imponerende 100.000 eksemplarer og kastede et par gedigne hits af sig i form af Costa del Sol og Sæsonen er slut, der begge er klassikere i den danske rockhistorie.

Op igennem 1980’erne udgav han flere store lp’er, og både Indian Summer fra albummet med samme titel (1988) og Det si’r sig selv fra I det muntre hjørne (1990) nyder en lignende status; sidstnævnte ikke mindst for sit guddommelige første vers: ”Der er næppe noget der swinger / som Bjerringbro by night / hele hovedgaden emmer / af landmænd fit for fight”.

Siden tog CV Jørgensen et musikalsk tigerspring med albummet Sjælland (1994) og til dels Fraklip fra det fjerne (2002), hvor han søgte mod et mere frit og svævende, blåt udtryk, ikke uden påvirkning fra jazzens verden. Resultatet var vellykket og frem for alt meget personligt.

CV Jørgensen har siden da ikke udgivet nogen nye plader, men han arbejder konstant på nye sange, og som det meste med ham er intet givet på forhånd. Bortset fra at han nu vil ud og møde sit publikum igen ved fire koncerter i foråret 2018. Det er sikkert og vist.

CV Jørgensen – en (kort) blå bog 

Sangskriver, sanger og guitarist
Født 9. maj 1950

Album:
En stynet strejfer (1974)
T-shirts, terylenebukser og gummisko (1975)
Storbyens små oaser (1977)
Vild i varmen (1978)
Solgt til stanglakrids (1979)
Tidens tern (1980)
Lediggang a-go-go (1983)
Vennerne og vejen (1985)
Lige lovlig live (dobbelt live) (1986)
Indian Summer (1988)
I det muntre hjørne (1990)
Sjælland (1994)
Skygger og magi. Syregrønne evergreens 74-94 (dobbelt opsamling) (1996)
Fraklip fra det fjerne (2002)
Så LIVE som muligt (dobbelt live) (2003)
Sange fra scenen (dobbelt live) (2012)

Train Live

13. apr / Hymns from Nineveh SOLO

OBS! Koncerten foregår i Sct. Pauls Kirke, Sct. Pauls Kirkeplads, 8000 Aarhus C

Fredag D. 13. april
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- + Gebyr
Hymns from Nineveh tager på unik akustisk solotur i danske kirker
Sangeren og sangskriveren bag Hymns from Nineveh, Jonas H. Petersen, kan til foråret opleves på en unik akustisk solotur i danske kirker. Her vil han, alene på scenen, afprøve nyskrevet materiale og spille både kendte og sjældne sange fra Hymns from Ninevehs bagkatalog. 
Jonas H. Petersen, som er singleaktuel med kærlighedshymnen “Lyskys”, har gennem mange år markeret sig som en af Danmarks mest bemærkelsesværdige sangere og sangskrivere. Hans begavede, følsomme sange, som ofte kombinerer popsangens iørefaldende lethed med salmens tekstmæssige tyngde, har berørt publikum og anmeldere siden Hymns from Ninevehs debutalbum udkom for 7 år siden.
4 albums, flere priser og radiohits senere, tager Petersen nu på solotur i kirker landet over. Her vil Petersen, som er kendt for at give intense og nærværende koncerter, fremføre akustiske versioner af Hymns from Ninevehs sange, samt afprøve helt nyskrevne sangskitser. 
“Lyskys” og salmer
At det netop er i kirker, Hymns from Nineveh spiller solokoncerter i, er ikke helt tilfældigt. Ud over at Petersen selv er et troende menneske, fylder tro, tvivl og tilværelsens store spørgsmål en essentiel del i sangskriverens værker.
I 2017 debuterede han da også som salmedigter med sine og forfatteren Mirian Dues anmelderroste bidrag til salmebogstillægget Kirkesangbogen, ligesom han i øvrigt lagde stemme til noget af musikken i TV-serien “Herrens Veje”. 
Jonas H. Petersen er ligeledes aktuel med den dansksprogede kærlighedshymne “Lyskys”, skrevet til DRs podcastserie “Elsker Dig For Evigt”, og der er mere nyt materiale på vej, som også vil finde vej til sætlisten til solokoncerterne i kirkerne dette forår.
Der er således op til en helt særlig, intens koncertoplevelse med en af Danmarks mest bemærkelsesværdige stemmer.
Train Live

13. apr / C.V. Jørgensen

Fredag D. 13. april
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 375,- + Gebyr UDSOLGT
Langt om længe!
 
CV Jørgensen tager på turné
 
Der er gået otte år, siden han sidst stod på en scene, men nu melder lysten sig igen til at spille. Danskrockens unikke sangskriver giver fire koncerter i april 2018
 
Der er store danske sangskrivere, og der er CV Jørgensen. Han er i en klasse for sig selv, og for mange er han den allerstørste af de store. Derfor er det en sand begivenhed, at han efter en længere koncertpause har besluttet at tage ud og møde sit store og trofaste publikum igen. 
 
Til koncerterne har CV Jørgensen samlet et fantastisk hold af musikere, der om nogen kender sangskriverens store katalog af syregrønne evergreens. Som eneste nye mand er Rune Kjeldsen (guitar) med på holdet, der ellers består af Knut Henriksen (bas) og Gert Smedegaard (trommer) samt Gustav Ljunggren (tangenter, guitar m.m.).
 
Koncerterne bryder som sagt otte års scenetavshed fra CV Jørgensen, mens det er hele 16 år siden, han med Fraklip fra det fjerne (2002) sidst udgav et studiealbum. Det var hans tolvte i alt i en lang karriere, der blev indledt på plade helt tilbage i 1974 med En stynet strejfer. Det var dog først med treeren, Storbyens små oaser (1977), at der blev lagt mærke til CV Jørgensen i en bredere sammenhæng. Det helt store gennembrud fik han med de tre næste lp’er, Vild i varmen (1978), Solgt til stanglakrids (1979) og ikke mindst Tidens tern (1980), der dengang solgte i mere end imponerende 100.000 eksemplarer og kastede et par gedigne hits af sig i form af Costa del Sol og Sæsonen er slut, der begge er klassikere i den danske rockhistorie.
 
Op igennem 1980’erne udgav han flere store lp’er, og både Indian Summer fra albummet med samme titel (1988) og Det si’r sig selv fra I det muntre hjørne (1990) nyder en lignende status; sidstnævnte ikke mindst for sit guddommelige første vers: ”Der er næppe noget der swinger / som Bjerringbro by night / hele hovedgaden emmer / af landmænd fit for fight”.
Siden tog CV Jørgensen et musikalsk tigerspring med albummet Sjælland (1994) og til dels Fraklip fra det fjerne (2002), hvor han søgte mod et mere frit og svævende, blåt udtryk, ikke uden påvirkning fra jazzens verden. Resultatet var vellykket og frem for alt meget personligt.
 
CV Jørgensen har siden da ikke udgivet nogen nye plader, men han arbejder konstant på nye sange, og som det meste med ham er intet givet på forhånd. Bortset fra at han nu vil ud og møde sit publikum igen ved fire koncerter i foråret 2018. Det er sikkert og vist.
 
CV Jørgensen – en (kort) blå bog 
 
Sangskriver, sanger og guitarist
Født 9. maj 1950
 
Plader
En stynet strejfer (1974)
T-shirts, terylenebukser og gummisko (1975)
Storbyens små oaser (1977)
Vild i varmen (1978)
Solgt til stanglakrids (1979)
Tidens tern (1980)
Lediggang a-go-go (1983)
Vennerne og vejen (1985)
Lige lovlig live (dobbelt live) (1986)
Indian Summer (1988)
I det muntre hjørne (1990)
Sjælland (1994)
Skygger og magi. Syregrønne evergreens 74-94 (dobbelt opsamling) (1996)
Fraklip fra det fjerne (2002)
Så LIVE som muligt (dobbelt live) (2003)
Sange fra scenen (dobbelt live) (2012)

 

Train Live

14. apr / BENAL

Lørdag D. 14. april
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 215,- + Gebyr
Benal ‘Hvis det virkelig er vigtigt / Kædedans’ tour, foråret 2018
Hiphop-duoen Benal tager på en spillestedstour i foråret 2018, med deres nye album ‘Hvis det virkelig er vigtigt’ under armen. “Vi har et behov for at se hvad de laver derude”, siger frontmand Benjamin. “Vi vil gerne helt tæt på den lille lytter. Så tæt at vi kan høre åndedrættet og se den lille halspulsåre dunke når der bliver løjet”, siger han. “Det er ikke så meget, at der bliver løjet”, siger Benjamin. “Det er mere løgnen i sig selv”, siger han mens han ser ked ud af det.
Benal vandt P3 Guld prisen 2017, og har med to udsolgte koncerter på henholdsvis Train i Aarhus og Store Vega i København haft et “godkendt år”, som producer-Albert kalder det. 
Han forklarer ydermere: “Der er få ting i verden, der kan gøre mig mere glad end hjemmebagte scones. Men hvis jeg skal nævne noget, der gør mig mere glad må det være kædedansen der opstår spontant til de bedste familiefester”. 
 
“Kædedans er en dejlig måde at vise sine følelser på”, siger Albert. “Drømmen er at kysse en fuldblods Drag Queen lige direkte i sjælen midt på scenen til en hiphop koncert velvidende at vores gennemsnitlige sidelæns-kasket fan begynder at få det mærkeligt, men samtidig spreder der sig en følelse af varme omkring de eurogene zoner.” Om Benal har Drags med på scenen, eller andre ting melder historien ikke noget om. En ting står imidlertid sikkert: Det bli’r et brag af en aften.   
Train Live

20. apr / Rou

Rou på TRAIN // pt. 3

Fredag D. 20. april
KL. 20:30
Dørene åbner 1/2 time før koncertstart. DKK 20,- KUN DØRSALG
Foreningen ROU er et spritnyt århusiansk musikinitiativ som afvikles for tredje gang den 20. April.
Foreningens stiftere har blandt andet tidligere været med til at arrangere musikcafeer på Aarhus Katedralskole, ungdomskoncerterne Radar_HIGH og den musikalske del af UKH-festivalen. Nu starter en ny æra - med det formål at levere en række fede koncertaftener for unge i Aarhus og omegn, samt at give nogle af de fedeste upcoming bands chancen for at trykke den af på Trains scene!

Der kommer 3 fede upcomming bands og spiller, og lineuppet vil løbende blive offentliggjort på arrangementets facebookbegivenhed. Alt vi kan røbe indtil videre, er at det bliver et brag af en fest arrangeret af unge, med unge, til unge!

Sidste ROU var en kæmpe succes og vi er sikre på at det bliver endnu vildere denne gang!
Følg med på de sociale medier:
 
Begivenhed: https://www.facebook.com/events/206793813217174/
Facebookside: https://www.facebook.com/ViSkalPaaROU/
Instagram: https://www.instagram.com/viskalpaarou/
 
Vi ses på ROU ;)
Train Live

21. apr / Lillevangen

OBS! Koncerten afholdes på HeadQuarters

Lørdag D. 21. april
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 80,- + Gebyr
Lillevangen er et yderst fremstormende band, der opstod tilbage i marts 17.  blot et halvt år senere, har de opnået hele fire anbefalinger på P3's karrierekanonen. Med deres udgivelse af EP'en "ta' med mig" til foråret, står de klar til sætte deres spor på musikscenen.  
Lillevangen leverer fængende R&B/hiphop, der drager dig. Jazzede akkorder, flerstemmige vokaler og ambiente elemeter fører dig til drømmenes verden. Sange som Tivoli, Drømme og Sjæleve, vil tage dig væk fra den stressede hverdag.
Train Live

21. apr / Turboweekend

Lørdag D. 21. april
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 220,- (+ gebyr) UDSOLGT
TURBOWEEKEND STOPPER
 
Turboweekend spiller deres sidste koncerter i 2018, inden de går hver til sit og skriver på Facebook:
“Kære venner!
Vi har besluttet at den kommende forårs- og sommertour bliver vores sidste.
Vi har haft nogle fantastiske år sammen, og fået nogle af vores livs største oplevelser.
Vi har mødt enormt mange søde mennesker, og er rørte og overvældede over I har taget så godt imod os hver gang.
Det har betydet alt.
Vi mærker nu at bandet har spillet sin rolle. Derfor efterlader vi musikken hos jer og håber at I vil passe på den.
For os er det er på tide at rykke videre, og vi glæder os hver især til nye horisonter og nye udfordringer.
Men først glæder vi os til at se flest muligt af jer en sidste gang. Det er på scenen, sammen med vores publikum, at vi har det allerbedst, og vi kommer til at lægge alle vores kræfter og al vores kærlighed i denne sidste tour.
Tak til hele Turbofamilien for 12 fantastiske år!
 
-Martin, Morten, Anders og Silas”
 
Den Københavnske gruppe, som siden 2006 har udgivet 4 studiealbums, 2 EP'er og et livealbum, samt givet mere end 500 koncerter i ind- og udland, har efter 12 år besluttet at stoppe samarbejdet for at hellige sig andre projekter.
Den allerede annoncerede forårstour, og udvalgte sommerfestivaler, vil således være gruppens farvel til publikum, og sidste chance for at opleve bandet live.
TURBOWEEKEND
består af:
Vokal: Silas Bjerregaard Lassen
Bas: Morten Køie
Trommer: Martin Øhlers Petersen
Keyboards: Anders Stig Møller
 
DISKOGRAFI
-Night Shift (2007)
-Ghost Of A Chance (2009)
-Bound EP (2010)
-Fault Lines (2012)
-Shadow Sounds EP (2013)
-Share My Thunder (2015)
-Close-Up Live (2017)
 
Train Live

23. apr / Blue Monday

23 april, 30 april, 07 maj, 14 maj

Mandag D. 23. april
KL. 19:00
Arrangementet varer fra kl.19.00 til 22.30 DKK 110,- + Gebyr
Train tilbyder igen i år Blue Mondays fester for konfirmander. 

Der vil være dans i det vildeste lys, musik leveret af nogle af Danmarks bedste dj's og masser af konkurrencer.
 
Train's Blue Monday fester er kun for konfirmander. 

Train samarbejder med myndighederne og har generelt et højt fokus på sikkerhed, så alle kan føle sig trygge og få en mindeværdig oplevelse.  
 
Der er naturligvis ingen udskænkning af alkohol. Der vil i stedet være mulighed for at købe alkoholfrie drinks blandet af vores dygtige bartendere.
 
Der er fri entre for forældre, der kan opholde sig backstage, hvor der vil være gratis kaffe.  
Train Live

24. apr / SCOTT BRADLEE'S POSTMODERN JUKEBOX

Tirsdag D. 24. april
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 350,- + Gebyr
På utallige opfordringer får vi denne herlige fest maskine tilbage til TRAIN – så det er med stor glæde at vi endnu engang får lov til at præsentere dette fyrværkeri af dygtige musikere og deres kompetente cover versioner af alskens hits.
 
Scott Bradlee og hans musikalske kollektiv Postmodern Jukebox tæller idag 70 medlemmer der på skift turnerer med nye versioner af moderne pophits i musikalske stilarter fra fortiden, eller som de selv beskriver det ”We take pop music back in time”.
 
 
Postmodern Jukebox har spenderet mange år med at imponere, med tæt på 500 millioner YouTube views og to millioner subscribers. De har optrådt på ”Good Morning America”, toppet iTunes og Billboard lister, og spillet hundredevis af koncerter for fulde huse verden over.
Postmodern Jukebox har valgt at udbyde en VIP-pakke. Den indeholder flg.:
  • En (1) ståplads billet
  • Meet & Greet og billede mulighed med medlemmerne fra Postmodern Jukebox
  • En (1) Postmodern Jukebox Limited Edition Tour gave
  • Et (1) VIP laminat (Dette laminat er også adgangsgivende til M&G)

VIP-pakke: http://bit.ly/2knm2Np
 
Tjek deres hjemmeside for fuld tourplan: http://postmodernjukebox.com/
Facebook: https://www.facebook.com/postmodernjukebox

Train Live

26. apr / M&TB

Daft Punk Discovery Album Played Live

Torsdag D. 26. april
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 100,- + gebyr
Efter en udsolgt koncert under Aarhus Festuge 2017 og grundet enorm efterspørgsel er det elektroniske coverband Mathias and the Beatroots klar til endnu en gang opføre Daft Punks legendariske album ”Discovery” live.
Denne gang går drengene skridtet videre og spiller koncerten på Train i Aarhus og lover at det bliver større, vildere og endnu federe end sidst.
 
 
I 2001 udkom Daft Punk's Discovery. Et album, som siden definerede genren 'french house', som du kender fra bl.a. Justice og Breakbot og der af flere kritikere er anerkendt som ét af musikhistoriens mest indflydelsesrige elektroniske albums.
 
 
Du har med garanti hoppet og danset til de mange hits, som den elektroniske stjerneduo har smidt ud i æteren. Og hvad end du er hardcore Daft Punk fan eller bare glad for elektronisk dansemusik, må du ikke gå glip af den her aften, som meget vel kan blive årets vildeste cover koncert!
Mathias and the Beatroots kendes normalt som et af DK's vildeste og mest kompromisløse coverbands, med kunstnere som Calvin Harris, Major Lazer, Macklemore, Swedish House Mafia og Disclosure på repertoiret. I denne anledning er det normale repertoire dog skiftet ud, og bandet spiller hele Daft Punks Discovery album.
 
ALT hvad der foregår på scenen denne aften er spillet LIVE og uden brug af backing tracks.
 
For at dette kan blive en realitet har Mathias and the Beatroots inviteret 2 ekstra musikere med på scenen og udvides således til et 8 mands stort orkester. Et orkester der sammen vil kanalisere alt deres erfaring og energi ind i at levere en enestående og kompromisløs Daft Punk koncert, som vil gøre selv de mest kræsne Daft Punk fans stolte.
 
 
Train Live

28. apr / NOAH CARTER

Lørdag D. 28. april
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- + Gebyr
NOAH CARTER INVITERER TIL SINE FØRSTE HEADLINER KONCERTER I 2018
 
Den 24-årige Nørrebro-rapper har sat nye internationale standarder for dansk hiphop og tager nu favntag med sine første egne koncerter i det nye år. Noah Carter spiller nemlig henholdsvis Store VEGA i København den 26. april og Train i Aarhus den 28. april.
 
Siden Noah dukkede op ud af det blå med singlen ”Do You” har mange øjne været rettet mod det store talent med den mørke tone, den legende engelsksprogede lethed og den store sans for melodi og fortælling. Da tracksne ”B.O.” og især ”Come Alive”, og selvfølgelig debutalbummet ”Couch Dreams”, landede, så blev de tårnhøje forventninger indfriede og en samlet presse stod klar til at udnævne Noah Carter som en international stjerne in the making. Det store udland er også i gang med at blive erobret ganske strategisk og tålmodigt med indtil flere koncerter i flere europæiske lande og endnu mere på tegnebrættet.
I Danmark er der imidlertid blevet holdt tilbage på live-aktiviteterne, som i år blot har talt en lille håndfuld eksklusive festival-optrædener. Lige indtil nu. Nu føler Noah Carter endelig at tiden er moden til at det imødekomme den store danske efterspørgsel og inviterer derfor til koncerter i landets 2 største byer:
 
Torsdag den 26. april 2018 – Store VEGA, København
Lørdag den 28. april 2018 – Train, Aarhus
 
Facebook: facebook.com/NoahCarterBoc
YouTube: youtube.com/channel/UC0JYubjjb5xo2g-DXeMdYsw
Train Live

02. maj / Marie Key

Onsdag D. 02. maj
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 300,- + Gebyr
Marie Key er i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på sit 4. soloalbum, som udkommer i starten af 2018. I den anledning tager hun til foråret på en tour rundt i landet.

Marie Key har i år allerede udsendt tre forløbere for albummet - nemlig sangene “Bruge dig”, “Giganter” og senest “Regn”. 
Nu er der altså et helt album på vej, og det er lavet sammen med produceren Rasmus Bille Bähncke, som er bosiddende i New York. Bähncke har tidligere arbejdet med blandt andre Backstreet Boys, Luis Fonzi, Miley Cyrus, Den Gale Pose og Fagget Fairys. 

Marie Key har allerede testet en den del af sine nye sange på et live publikum. Det skete ved fem koncerter i efteråret 2017 i København, Odense og Århus. Her præsenterede hun en ny lyd, et nyt band og nye sange. 
Marie Key siger om forårstouren:
“Efter en pause på 2 år var det så fedt at komme tilbage her i efteråret og se publikum igen. Jeg var meget glad for at spille de koncerter, og jeg glæder mig virkelig til at komme afsted igen i foråret.”

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Train Live

04. maj / Royal Deceit + Wayward Dawn

OBS! Koncerten afholdes på HeadQuarters

Fredag D. 04. maj
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 50,- + Gebyr
Royal Deceit:
Royal Deceit er sammensat af fem passionerede fyre, der vil spille musik mere end noget andet i hele verden, og altid er klar til at rive hele lortet ned og sætte det i flammer, hvis muligheden byder sig. Bandet er ekstremt energiske i deres live performance, og der udvises altid masser af spilleglæde. Engagementet ligger ikke blot hos bandet på scenen, men også med entusiastisk inddragelse af publikum gøres enhver koncert til noget specielt for alle involveret. Royal Deceit spiller en blanding af Nu-metal og Metalcore, og bliver sammenlignet med bands såsom Slipknot og Killswitch Engage.
Wayward Dawn:
Wayward Dawn er et ungt metalband fra Skanderborg, der efter kun én koncert blev booket til Cold Beers and Bleeding Ears i Slagelse, hvor de blandt andet opvarmede for Jinjer (Ukraine), Electric Hellride (DK) og The Vision Ablaze (DK). Genren er groove/death metal. På trods af at genren ikke er nyskabende, sørger bandet altid for at skabe deres egen genkendelige lyd, og der er musik til enhver slags metalhead. Langsomme og hårde guitar riffs til headbangeren, hurtige kaotiske sange til mosheren og episke omkvæd til dem, der bare elsker at skrige med.
 
Wayward Dawn har de bl.a. opvarmet for Red Warszawa og spillet på anerkendte spillesteder som Train og VoxHall i forbindelse med Emergenza Festival. Efterfølgende har de opvarmet for Nailed to Obscurity fra Tyskland, og spillet på Danmarks ældste metal festival: Aalborg Metal Festival. Bandet har planer om at udgive deres debut album i 2018.
Train Live

05. maj / Bodyslam Wrestling

Lørdag D. 05. maj
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 135,- + gebyr
"BODYSLAM! vender tilbage til Train! Et af 80'erne og 90'ernes største, globale underholdningsfænomener bliver bragt til live, når BODYSLAM! Pro-Wrestling lørdag 5. maj igen går grassat i Aarhus.
 
Hvordan vil ”The Godfather of Grillz”, rapperen Michael Fynne sende sin modstander til tælling? Hvor mange arme vil den tidligere Danmarksmester i Jiu-Jitsu, Tank, brække? Og hvor grotesk en afklapsning kan den maskerede shock-wrestler Emeritus stå for? Kan  den ustoppelige krigsmaskine Sveriges Elite forblive ubesejrede?
Gør dig klar på en ubehagelig aften i selskab med BODYSLAM! og karakter-kavalkaden af wrestlere med stort kørekort i øretæver en gros."
Train Live

09. maj / GOGOL BORDELLO

Support: Mexican Institute of Sound

Onsdag D. 09. maj
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 235,- + Gebyr
Til maj besøger Gogol Bordello Danmark og Train og giver koncert med deres energiske, balkan-inspirerede folk-punk.
 
Gogol Bordello blev dannet på Manhattans Lower East Side i New York tilbage i 1999. Navnet ”Gogol” er taget efter den russisk-ukrainske forfatter Nikolai Gogol, der smuglede ukrainsk kultur ind i det russiske samfund på samme måde som Gogol Bordello smugler deres østeuropæiske musik ind i lande, der normalt mest hører engelsksproget musik. Størstedelen af Gogol Bordello er da heller ikke oprindeligt fra New York: Frontfigur og primus motor, Eugene Hütz, er oprindeligt fra Ukraine, både violinist Sergey Ryabtsev og guitarist Boris Pelekh er fra Rusland, og de resterende medlemmer oprinder fra lande i alle retninger som fx Hviderusland og Ecuador.
 
Gogol Bordello albumdebuterede i 1999 og har til dato udgivet ikke mindre end ti album, senest ”Seekers And Finders” fra 2017. I Danmark slog bandet for alvor igennem med den sindssyge 2006-festivaloptræden på Roskilde Festivals Arena-scene, hvor blandt andet hits som ”Start Wearing Purple” fra debutpladen ”Voi-La Intruder” hurtigt var på alles læber. Udover Roskilde Festival har Gogol Bordello gæstet markante festivaler som Coachella, Lollapalooza, Bonnaroo, Rock am Ring, Reading, Leeds, NorthSide og mange flere.
Det otte mand høje orkester Gogol Bordello kalder selv musikken for ”gypsy punk” og er kendt for enormt energiske og farvestrålende koncerter med klare referencer til Balkan-traditionen. Gogol Bordello tropper op med både violin, mandolin, tunge trommer og formidable guitarriffs, og det er ikke til at tage øjnene fra Eugene Hütz, der sørger for et energiniveau på vindstyrke 11 med sin karismatiske tilstedeværelse på scenen.
 
Der er ingen vej uden om - du kan lige så godt begynde dig at glæde dig til maj, når Gogol Bordello gæster Train.
 
Facebook:  https://www.facebook.com/gogolbordello/
Web: http://www.gogolbordello.com
NY
Train Live

10. maj / SPOT METAL

SLÆGT · CHILDRENN · UNSEEN FAITH · KONVENT · MØL · ETHEREAL KINGDOMS

Præsenteres af: SPOT, Mono Goes Metal, Kulbroen, Metal Royale & TRAIN

Torsdag D. 10. maj
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. Gratis KØB IKKE MULIGT
SPOT METAL 2018 – 10.05.18

SPOT-Festival sætter spot på metal-musikken!
 
En hel dag er viet til de tunge toner når SPOT-Festival i samarbejde med Mono Goes Metal, Metal Royale og spillestedet TRAIN åbner for den talentfulde og spirende danske metal- og rockscene.
 
Allerede sidste år tog SPOT-Festival for alvor hul på genren. Godt anført af og i selskab med den lokale arrangør og booker, Leifur Nielsen (Mono Goes Metal). I år er ambitionerne vokset og en særskilt dag under festivalen er reserveret på TRAIN’s scene.
 
Ambitionen er at sætte spot på et nøje udvalg af de spirende musikalske talenter, der p.t. er med til at tegne den danske scene.
 
Arrangementet er gratis – og alle er velkommen!  
 
6 særdeles stærke metal- og rocknavne er på plakaten.
 
SLÆGT (Heavy/Black Metal)
CHILDRENN (Dark Rock)
UNSEEN FAITH (Death Core)
KONVENT (Doom)
MØL (Shoegaze Black Metal)
ETHEREAL KINGDOMS (Symphonic Metal)
   
➤ Dato: 10. maj 2018
➤ Døre: kl. 20.00
➤ Venue: TRAIN, Toldbodgade 6C, Aarhus C
➤ Entré: Gratis!
 
➤ Tilbud: Tuborg Dåseøl 33 cl (Classic, RÅ og Guldøl): 1 stk. 25,- & 6-pack 125,- / White Russian: 50,-
➤ Mad: DEN RULLENDE PØLSEMAND holder lige udenfor døren hele aftenen.

SLÆGT (Heavy/Black Metal)
“Slægt startede som Oskar J. Frederiksens (lead vokal og guitar) soloprojekt i 2011. I begyndelsen bevægede Slægt sig i den mere rå og primitive black metal lyd.
Over tid har bandet udviklet sig til at have et fuldt lineup, som nu inkluderer Anders M. Jørgensen (guitar), Olle Bergholz (bas og backing vokal) og Adam Nielsen (trommer). Selvom den nuværende udgave af Slægt lader til at have udviklet sig meget siden de tidlige dage er essensen stadig den samme. Stilistisk trækkes der nu inspiration fra et bredere spektrum, blandt andet fra NWOBHM og black metal  bølgerne fra 80’erne og 90’erne. Slægt leverer hvad der bedst kan beskrives som “episk formørket heavy metal”, med en masse catchy øjeblikke, spillet hurtigt, men dog uden de typiske blast beats, hvor der udforskes soniske mønstre, der synes velkendte, men som stadig lyder friske. Mørket i riffs’ne og teksterne flyder med mørke bølger af energi.
Bandet har i den nuværende konstellation udgivet ep’en “Beautiful and Damned”, (Iron Bonehead Productions) som udkom i december 2015, samt fuldlængden “Domus Mysterium”, (Ván Records) der udkom i maj 2017.
https://www.facebook.com/Slaegt/
 

CHILDRENN (Dark Rock)
Den danske rockgruppe begyndte sin eksistens i 2014 da venner og kollegaerne, bassist Jakob Jørgensen fra Psyched Up Janis og guitarist Manoj Ramdas fra The Raveonettes, Sort Sol, SPEkTR, The Good The Bad, satte sig for at lave et band - en gammel ide’, som nu skulle realiseres.
Jakob Brixen fra Mechanical Bird, Kloster og Hymns From Nineveh trådte til på vokal og guitar og Johan Lei Gellett fra Kira and The Kindred Spirits og Baby Woodrose satte sig bag trommesættet.
Live præsenterer det yderst velspillende band, en massiv, støjende og kompromisløs helhedsoplevelse, der vil fryde enhver med trang til mørk, repetitiv og desperat rock.
https://www.facebook.com/CHILDRENNtheband/

UNSEEN FAITH (Death Core)
UNSEEN FAITH leverer mørk og brutal deathcore i et atmosfærisk univers. I august udgav bandet deres debutalbum WAVER – en dansk magtdemonstration til deathcore lyttere verdenen over!
 
Kompositionerne bevæger sig fra halsbrækkende breakdowns til ophøjede musikalske åndehuller, hvor alt i et øjeblik får lov til at stå stille, indtil jorden endnu engang begynder at ryste.
https://www.facebook.com/UnseenFaith/

KONVENT (Doom)
Langsomt men insisterende, sender Konvent rungende basriffs og brutal dødsvokal dybt ind i dit sind og du får i den grad kærligheden til tung og simpel oldschool doom at føle. Konvent udgav sidste år en demo, som hurtigt blev startskuddet til en varm velkomst ind i den danske undergrundsscene og de har siden haft kalenderen fuld med koncerter i hele Danmark. I øjeblikket er de i fuld gang med at skrive materiale til en ny udgivelse.
https://www.facebook.com/konventband/

MØL (Shoegaze Black Metal)
MØL fra Aarhus blander kompromisløst metal og shoegaze. Med deres to EP'er har de fået opmærksomhed internationalt - blandt andet hos det legendariske engelske pladeselskab, Holy Roar Records, som også udgiver deres længeventede debutplade, 'JORD'. 'Penumbra', den første single fra pladen, er ude nu og har fået airplay hos BBC Radio. Pladen udkommer d. 13.04.18 på vinyl, cd, og digitalt.
https://www.facebook.com/moeldk/
 
ETHEREAL KINGDOMS (Symphonic Metal)
Ethereal Kingdoms skaber symfonisk metal, der udforsker musikalsk kontrast og spænding gennem elegante vokallinjer, intense growls, aggressive riffs og sirlige orkesterarrangementer. Debut EP'en blev udgivet via Blastbeast.dk's The New Shit Showcase pt. V. Projektet blev grundlagt af Christian Rasmussen og Sofia Schmidt og trækker inspiration fra navne som Wintersun, Kamelot og Sonata Arctica.
https://www.facebook.com/EtherealKingdoms/

Train Live

12. maj / Page Four

Support: Frederik Leopold

Lørdag D. 12. maj
KL. 16:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 160,- + Gebyr
Page Four tager på forårstour!

 

Boybandet der er blevet streamet over 30.000.000 og tager på turné i nogle af landets største byer. Med guld og platinsælgende singler som Sommer, Fucking Smuk, Du & Jeg, 17 År og Bedre End Din Eks er bandet klar til at holde en kæmpe ungdoms fest!

Page Four om den nye tour: ”Vi glæder os helt vildt til at komme ud og besøge de danske spillesteder igen. Koncerterne vil denne gang bære præg af en ny live-lyd som vi, sammen med vores nye utrolig velspillende band, har fået skabt.”

 

Det er halvandet år siden bandet sidst var aktuel med en indendørsturné, da tiden er blevet brugt på at lave nye sange. ”Vi har virkelig knoklet i studiet for at lave nogle fede sange! Vi har udgivet en lille bid af dem i år 2017, men 2018 bliver virkelig fedt!”.

 

NY
Train Live

16. maj / ROSETTA

Support: The Powergloves

Præsenteret af COLOSSAL & TRAIN

Onsdag D. 16. maj
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 140,- + Gebyr
COLOSSAL og TRAIN præsenterer det amerikanske post-rock/metal band ROSETTA, der netop nu er aktuelle med deres 6. album ”Utopioid”.
 
Med 14 år, 6 albums og split-udgivelser med bl.a. Year Of No Light og Junius har Rosetta etableret sig som et stærkt navn på den internationale post-rock/metalscene med deres blanding af minimalistiske lydbilleder med inspiration fra Stars Of The Lid og eksperimenterende tunge passager med inspiration fra Godflesh, hvilket har givet bandet en betegnelse som ”metal for astronauts”. 
 
Bandet er netop nu aktuelle med deres 6. album ”Utopioid”, der bliver udgivet på vinyl på tyske Pelagic Records, der også har bands som The Ocean, MONO, Pg. Lost og ikke mindst danske LLNN på deres roster.
Support er lokale The Powergloves.
 
Dannet med en forkærlighed for Dillinger Escape Plan, Vessels og Three Trapped Tigers, men med inspirationer fra alt fra calypso til postrock til klassiske Nintendo soundtracks, har The Powergloves skabt deres helt egen version af mathrock, hvori livsglæde og positivitet spiller en lige så stor rolle som tunge riffs og halsbrækkende kompositioner.
 
Powergloves.bandcamp.com
facebook.com/thepowergloves
Train Live

18. maj / Tim Schou

OBS! Koncerten afholdes på HeadQuarters

Fredag D. 18. maj
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 50,- + Gebyr
Den danske sanger, sangskriver og solo artist Tim Schou er kendt for at være moderne vagabond, rejse 250 dage om året og couchsurfe sin vej gennem en fantastisk produktiv musikkarriere, med mere end 200 titler i sit katalog. Nu kan vi nyde frugterne af hans bestræbelser med den nye single og video ”Altar” på gaden.
“Altar blev både undfanget og indspillet i en russisk sauna,” forklarer Tim, der finder inspiration til sangskrivningen i sine mange rejseoplevelser. ”Fire tyske producere, en canadisk sangskriver og jeg selv var alle samlet om den gærede kartoffeljuice og snakkede om sex og religion... Jeg kan godt lide at bruge disse spontane oplevelser som virker trivielle på overfladen, men virkelig giver krydderi og dybde i tilværelsen.”
Den dansevenlige og elektroinspirerede indiepopsang er produceret af Hitimpulse, et succesfuldt tysk producerteam involveret i artister som Kygo, Ellie Goulding, Alma, Felix Jaehn og Craig David. Hitimpulse producerede også Tims debutsingle ”Novocaine” som sidste år skaffede ham tre internationale priser: ”Best Male Artist” og ”Overall Grand Prize” ved det 13. årlige International Acoustic Music Awards, og ”Best Pop Song” ved Akademia Music Awards 2017. 
NY
Train Live

26. maj / Turboweekend - Ekstrakoncert

Lørdag D. 26. maj
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 220,- + Gebyr
TURBOWEEKEND STOPPER
 
Turboweekend spiller deres sidste koncerter i 2018, inden de går hver til sit og skriver på Facebook:
“Kære venner!
Vi har besluttet at den kommende forårs- og sommertour bliver vores sidste.
Vi har haft nogle fantastiske år sammen, og fået nogle af vores livs største oplevelser.
Vi har mødt enormt mange søde mennesker, og er rørte og overvældede over I har taget så godt imod os hver gang.
Det har betydet alt.
Vi mærker nu at bandet har spillet sin rolle. Derfor efterlader vi musikken hos jer og håber at I vil passe på den.
For os er det er på tide at rykke videre, og vi glæder os hver især til nye horisonter og nye udfordringer.
Men først glæder vi os til at se flest muligt af jer en sidste gang. Det er på scenen, sammen med vores publikum, at vi har det allerbedst, og vi kommer til at lægge alle vores kræfter og al vores kærlighed i denne sidste tour.
Tak til hele Turbofamilien for 12 fantastiske år!
 
-Martin, Morten, Anders og Silas”
 
Den Københavnske gruppe, som siden 2006 har udgivet 4 studiealbums, 2 EP'er og et livealbum, samt givet mere end 500 koncerter i ind- og udland, har efter 12 år besluttet at stoppe samarbejdet for at hellige sig andre projekter.
Den allerede annoncerede forårstour, og udvalgte sommerfestivaler, vil således være gruppens farvel til publikum, og sidste chance for at opleve bandet live.
TURBOWEEKEND
består af:
Vokal: Silas Bjerregaard Lassen
Bas: Morten Køie
Trommer: Martin Øhlers Petersen
Keyboards: Anders Stig Møller
 
DISKOGRAFI
-Night Shift (2007)
-Ghost Of A Chance (2009)
-Bound EP (2010)
-Fault Lines (2012)
-Shadow Sounds EP (2013)
-Share My Thunder (2015)
-Close-Up Live (2017)
 
Train Live

27. maj / ComKeanMedElgPå

Søndag D. 27. maj
KL. 13:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 300,- + gebyr
ComKean og Den Mandige Elg er to populære YouTubere med næsten 80 millioner views på Youtube. Deres videoer er blevet en fast del af mange børns hverdag, hvoraf specielt deres collabs hitter blandt de unge.
Nu kan du opleve dem live på den store scene, når de tager rundt i hele landet med deres show “ComKean med Elg på”. Går Elgen i ComKeans fælder, eller lærer ComKean at spise Elgens ananas? Dette og meget kan du opleve til deres første fælles turné rundt i landet. 

 
 
Publikum er med til at bestemme slagets gang i denne unikke oplevelse, så skynd dig at købe en billet, og gå ikke glip af årets bedste show.

 

NY
Train Live

06. jun / BARONESS

Onsdag D. 06. juni
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 200,- + Gebyr
BARONESS blev dannet i Savannah, Georgia i 2003. I 2007 kom debutalbummet “The Red Album” som fik mange roser med på vejen.
 
BARONESS er kendte for deres jernhårde lyd, den rene rock, som flyder rundt i spændingsfeltet mellem sludge-rock, alt-rock og heavy metal. De musikalske kompositioner er kun blevet stadigt mere komplekse og melodiske med tiden, men under det hele rumler et voldsomt maskineri, der kun lige akkurat tøjles af forsanger og guitarist John Baizley og resten af bandet.
I 2015 kom albummet “Purple” hvor bla. Rolling Stone skrev: “… a ferociously cathartic and brilliantly crafted blast of progressive metal”.
 
En stor musikalsk og ægte rock oplevelse venter forude OG det eneste show i DK! 
NY
Train Live

07. sep / Patrick Dorgan

Fredag D. 07. september
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 150,- + Gebyr
Patrick Dorgan er tilbage!
 
Ind i mellem dukker der en artist op med et rent og gennemmusikalsk udtryk. Sådan havde de fleste det da de første gang hørte Patrick Dorgans karakteristiske stemme på gennembrudshittet ”Marilyn”, der som mundede ud i massiv airplay på radioen, og en lang række shows i hele landet.
Siden blev der stille, Patrick Dorgan har nemlig gjort sig umage, knoklet i studiet både i og udenfor Danmark. Nu er Patrick Dorgan tilbage med singlen ’Safe Here’, der udkom i starten af februar. Sangen er lavet i samarbejde med den Grammy-nominerede danske sangskriver Stefan Forrest (Lukas Graham og Future Animals) og Henrik Wolsing, bedre kendt som Hennedub (Årets Danske Producer ved DMA 2017 samt Steppeulven 2018), hvor Dorgan har skabt et nyt og mere elektronisk udtryk omkring sit stilsikre popunivers.
 
Så når Patrick Dorgan kommer forbi kan man forvente en gennemarbejdet stor oplevelse med musikken i højsædet.
Train Live

19. sep / Johnny Cash Roadshow

Onsdag D. 19. september
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 350,- + Gebyr
Kåret som verdens bedste hyldest til “The Man In Black”
Det engelske Johnny Cash Roadshow med Clive John er officielt godkendt af familien Cash og turnerer rundt til udsolgte koncerthuse og spillesteder i hele verden.
Koncerten indeholder materiale fra hele Cashs karriere med klassikere fra 1950’erne som Walk The Line og Folsom Prison Blues til de sidste indspilninger som Hurt fra 2002. Selvfølgelig er numre som Boy Named Sue, The Man In Black og Ring Of Fire også med på aftenens sætliste.
Amanda Stone har rollen som June Carter i duetterne med June og Cash – i sange som Jackson. Kemien på scenen, der var mellem June og Cash, er lige så stærk mellem Clive og Amanda.
Clive John har fået flere priser for sin hyldest til Cash og er bla. nomineret til bedste countrysanger i England.
Anmeldelser:
"Clive captures my Grandfather JUST as he was" Caitlin Crowell (Granddaughter of Mr. Johnny Cash and Mrs. June Carter Cash)
"A voice better than the original" John Wheatcroft, York Mix
"Extraordinary concert" Daily Record and Sunday Mail
"What an amazing show, you could have sworn that Johnny Cash was there with you" ***** The Ironworks, Inverness
"Clive’s resemblance is uncanny" Rosanne Cash (First daughter of Johnny Cash)
 
https://www.youtube.com/watch?v=ZTm7o_yVrxg
 
http://www.johnnycashroadshow.com
Train Live

28. sep / Big Fat Snake

AFSKEDSKONCERT – DEN STORE FEDE SLANGE ”HUGGER” FOR SIDSTE GANG!

Fredag D. 28. september
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 290,- + Gebyr
DEN STORE FEDE SLANGE ”HUGGER” FOR SIDSTE GANG.
 
”Folkets Rock 'n' Roll band”, Big Fat Snake, der i næsten 30 år har været et af Danmarks flittigst turnerende og bedst sælgende bands, drager i efteråret 2018 ud på deres sidste turné.
 
Over 1500 koncerter er det blevet til gennem tiden og med deres velkendte mix af rock 'n' roll, soul og store ballader, vil de 5 medlemmer, Anders Blichfeldt, Pete Repete, Asger Steenholdt, Morten ”Jay” og Jens Fredslund, henrykke deres trofaste publikum, med hits som ”Run Run Run”, “Fight for Your Love”, “Peace Like in Heaven”, “Female Voice”, ”Sittin´ in a Window” og ikke mindst “Bonsoir Madame”
 
Et forrygende liveshow og den intense stemning og tætte kontakt med publikum har altid været Big Fat Snakes varemærke. Alle sange bliver leveret med nerve og charme og Big Fat Snake spiller bedre end nogensinde.
 
”Selvom det er lidt vemodigt, så bliver det her en helt særlig og fantastisk turné” udtaler Anders Blichfeldt og Pete Repete fortsætter ”Vi glæder os til at gi publikum ALT hvad vi har i os en sidste gang, og sige tak for 28 fantastiske år med fuld skrald”.
 
Big Fat Snake spiller alle de største hits og klassikerene fra bl.a. ”Midnight Hour,” og ”One Night of Sin”.
 
Der bliver rift om billetterne til afslutningen af dette stykke “Dansk Rock Historie”.
Train Live

01. okt / DESIIGNER

Mandag D. 01. oktober
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 225,- + Gebyr
Desiigner er med eksplosiv fart blevet en af verdens efterspurgte musikere og ligger for tiden på en vild, global 170-plads på Spotify. Selvom debutalbummet blev annonceret tilbage i 2016, har vi det til gode, og den unge amerikaner har endnu ikke sat en dato på udgivelsen. Den kommende turné, som de danske koncerter er en del af, kan dog godt være et tegn på, at det er lige op over. Albummet blev annonceret helt tilbage i 2016 og kommer til at hedde 'Life of Desiigner'.
 
Rapperen, sangskriveren og pladeproduceren Desiigner slog igennem i 2016 med singlen 'Panda' som fik en førsteplads på Billboards Hot 100. Kayne West samplede 'Panda' på sit syvende album 'The Life of Pablo' og kunne samtidig fortælle, at Desiigner havde signet med Wests GOOD Music (under Def Jam Recordings). Samme år udgav Desiigner sit første mixtape, 'New English'.
Desiigners stil er inspireret af trap og han bliver ofte sammenlignet med rapperen Future fra Atlanta, og direkte adspurgt om sammenligningen, har han svaret: "God gave him a blessing, but he gave me a blessing too. I ain't gonna doubt the man's music. He make beautiful music too. Music is made every day. Big ups to him, big ups to Future. I actually like Future's music. I like his music, you feel me. I’m not a hater or a critic on him, you know, I do me. God bless him, God bless me."
NY
Train Live

06. okt / HALESTORM

Lørdag D. 06. oktober
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 250,- + Gebyr
Lzzy Hale og Halestorm vender tilbage til Danmark, hvor de rammer både København og Aarhus til oktober.
 
Det amerikanske rockband Halestorm drager på deres mest omfattende europæiske tour til dato med deres nye album, som udkommer i sensommeren, under armen.
 
“Hello to all of our European Halestorm Freaks! It has way been too long and we have missed you! We can’t wait to experience your energy and true passion for Rock Music once again. Thank you so much for being a part of this crazy journey that we’ve been on! See you all very soon” – Halestorm.
 
Med Halestorm får de danske rockfans et drøn af en koncert. Publikum er garanteret et energisk show med masser af musik, der har masser tilfælles med både den klassiske 70'er-rock og 90'ernes melodiske post-grunge. Og det er det danske publikum vilde med.
 
Halestorm er garant for solide rockende ørehængere og står blandt andet bag ”I Miss Misery” samt singlerne ”I Am The Fire” og ”Amen”, der er taget fra gruppens seneste album Into the Wild Life”, der udkom i 2015. 
 
Pennsylvania-bandet debuterede herhjemme i 2012 og har blandt andet besøgt Amager Bio i København to gange, hvor de har fyldt salen hver gang, og Train i Aarhus, hvor Gaffa’s anmelder gav dem en firstjernet anmeldelse med disse ord:” i aften, på et Train på kogepunktet i mere ende én forstand, fremstår Halestorm aldeles indtagende og overbevisende – ikke mindst takket være hovedpersonens stærke, vokale tilstedeværelse”.
 
Til efteråret vender Hale og hendes kumpaner tilbage Danmark, denne gang i VEGA i København 5. otkober og på Train i Aarhus 6. oktober, med mere hårdtslående og melodisk rock.
 
Her er en hilsen fra HALESTORM, som pt. Er i studiet: https://youtu.be/6-o600k3G8w
 
Se Halestorms seneste video “Dear Daughter” og mange andre her, besøg bandets YouTube
 
Sidst Halestorm var på TRAIN i 2016 var koncerten tæt på udsolgt, så skaf dig din billet hurtigst muligt.
 
www.halestormrocks.com
www.twitter.com/halestormrocks
www.facebook.com/halestormrocks
www.youtube.com/user/HalestormRocks
instagram.com/halestormrocks
lzzyhaleofficial.tumblr.com
NY
Train Live

10. okt / FISH

Weltschmerz / Clutching At Straws Tour 2018

Arrangør: KPM Concerts

Onsdag D. 10. oktober
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 275,- + Gebyr
Fish gæster endelig igen Aarhus og TRAIN, når han tager på en stor Europa tour med 30 års “Clutching At Straws“ jubilæum af Marillion.
Dette album blev det største, men også sidste Fish lavede med Marillion inden han gik solo.
På denne tour vil han spille HELE albummet fra start til slut og numre han aldrig har spillet live før. Udover "Clutching At Straws" vil Fish også spille numre fra sit kommende studie album "Weltschmerz", som udkommer i September 2018.
Der er langt op til et brag af en fest, når Fish igen indtager Aarhus og TRAIN.
NY
Train Live

25. okt / JOHNNY MADSEN, KNUD MØLLER & HENRIK FROM

AKUSTISK TURNÉ 2018

OBS! Afholdes i Hermans - Tivoli Friheden

Torsdag D. 25. oktober
KL. 20:00
Dørene åbner kl. 18.30. DKK 275,- + Gebyr
Har man bare een gang oplevet Madsens akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme helt tæt på den vestjyske rockpoet. Sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From er Johnny Madsen i oktober og november 2018 igen på landevejen – tilbage i “stærkeste startopstilling”.
På deres vej vil Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke.
I denne akustiske konstellation levnes der også plads til Thyborøn-drengens særdeles underholdende mikro-sociologiske iagttagelser fra landets randområder. Og altid veloplagte Madsen deler ofte og gerne ud af sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab - ofte med inspirationen hentet fra kunstnerens egen udkigspost på Fanø og naturligvis altid med et permanent funklende glimt i øjet.
Ud over de akustiske koncerters fortættede intimitet, er der samtidig mulighed for på klods hold at opleve Knud Møllers indfølte bluesguitar. Kompetent og beskedent eksekverer ’sideman’ Møller rollen som leadguitarist og demonstrerer, at det akustiske udtryk på ingen måde er en hæmsko for hans ekvilibristiske udfoldelser. Alt imens at han sammen med bagstopperen Henrik From standhaftigt må lægge skuldre til Madsens mange kammeratlige drillerier. Ud fra denne grundtone af joviale indspark anlægger orkestret så den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken, som efterhånden er blevet det garantimærke, man kan sætte på alt, der kommer fra Johnny Madsens hånd.
2018 er samtidig året hvor Johnny Madsen og Knud Møller kan fejre 30 års jubilæum.
 
Seneste udgivelser fra Johnny Madsen er albummet ”Godt Nyt”, som udsendtes sidst i September 2015. Albummet har fået en overstrømmende modtagelse af både publikum og presse og ”Godt Nyt” er strøget direkte til tops på album salgslisten og bliver af alt og alle betegnet som det bedste Madsen album i mange år, indeholdende bl.a. de nye sange ”Godt Nyt”, ”Twitter” og ”Aldrig Mere” som allerede har bidt sig godt fast hos de fleste. Pressen tildelte hovedsageligt albummet ”Godt Nyt” 5 og 6 stjernede anmeldelser og overskrifter som ”Madsens mesterværk”, ” Seriøst godt nyt fra Johnny Madsen” og ”Nu er den jo hel gal – Johnny Madsen har begået sit bedste album i tyve år” prægede modtagelsen.
 
Johnny Madsen: vokal, guitar - Knud Møller: vokal, guitar - Henrik From: trommer, percussion.
Train Live

26. okt / SKINZ

Fredag D. 26. oktober
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 130,- + Gebyr
Skinz, der har rødder i Somalia men flyttede til Danmark som ganske lille, debuterede i 2014 med ep’en ”Byen Sover aldrig”, produceret af Hennedub og feat. Bl.a. Medina, USO og Johnson. Herefter investerede Skinz tid i sig selv som kunstner. Han gik i studiet og fordybede sig i produktionens håndværk og ikke mindst hans forståelse af sig selv som musiker. Denne rejse resulterede i udgivelsen af singlen ”Er Derude”, i slutningen af 2016, som satte retningen for Skinz’ nye lyd og blev fulgt op af den guld-certificeret ørehænger ”Jeg har En Pige”, som endte blandt 2017' mest spillede sange.
 
Der er ingen tvivl om at vi kun har set toppen af isbjerget når det kommer til Skinz. Hans rødder, netværk og bidrag i det blomstrende, unge danske musikermiljø har ydermere resulteret i features med Wafande på singlen ”Præcis”, Guldsmedens debut ”Vi Op” og senest har venskabet mellem Skinz og Gulddreng resulteret i singlen ”Legende”.
Gulddreng og Skinz har allerede optrådt sammen med nummeret ved flere lejligheder – singlen fik præmiere ved Distortion i København - og senest på SmukFest hvor mange tusinde fans var samlet for at se dem. Og Skinz ligger ikke på den lade side. Når han ikke er på klub-tour rundt i Danmark, sætter han, sammen med produceren Sly, nøglen i døren til studiet i Nyhavn og ridder videre på bølgen af musik og tekster, der retfærdiggører hans plads i spidsen af hitmagere på den danske musikscene.
 
Frisk fra fad, gav han sine fans singlen ”Malibu" som er i rotation på alle landets stationer. Og senest har Skinz vinder prisen som Årets Nye Navn til Zulu Awards 2018. 
Train Live

29. okt / The Electric Nomads

Feat. Chris Minh Doky, Dave Weckl, George Whitty, Dean Brown

Mandag D. 29. oktober
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 250,- + Gebyr
Det populære jazz-funk band er tilbage med alle de oprindelige verdensstjernemusikere.
At bandet igennem årene har været et enormt succesfuldt live band er ikke så underligt. Det intense sammenspil, spilleglæden og de dybe grooves er noget af det deres mange fans beskriver som kernen i dette ægte liveband. 
Pressen hæfter sig ved alle de Grammy’er, legendariske indspilninger, legender og bands der er repræsenteret på scenen når dette unikke band er samlet. For bandet selv er The Electric Nomads stedet hvor de blandt venner lader musikken føre dem, hvor end øjeblikket og inspirationen leder dem – om det så er jazz, funk, rock eller RnB.
Train Live

01. nov / PHLAKE

Arrangeret i samarbejde med Musikhuset Aarhus

Torsdag D. 01. november
KL. 20:00
DKK 215,- 215,- DKK – 255,- DKK Inkl. billetgebyr
PHLAKE INDTAGER LANDETS KONCERTSALE MED UNIKT SHOW
 
Efter udsolgte koncerter på spillesteder i hele landet, åbner Phlake nu dørene til en anderledes og unik koncertoplevelse. Med titlen ’Can We Talk?’ inviterer de i efteråret 2018 publikum helt tæt på, til en række intime og eksklusive koncerter i landets absolut smukkeste koncertsale og -huse.
 
De sene nattetimer i en etværelses på Nørrebro. Det er svært at forstille sig, men det er netop her, mange af de første skitser til Phlakes hits er skabt. Et univers, hvor stress og jag bliver glemt, og kun fokus på musikken er tilbage. Det er netop dette univers publikum inviteres ind i, når sanger Mads Bo Iversen og producer Jonathan Elkær løfter sløret for deres kommende tour, der er opkaldt efter sangen ’Can We Talk’ fra duoens seneste album. Turnéen lægger bl.a. vejen forbi Odeon i Odense, Musikhuset Aarhus, Musikkens Hus i Aalborg og ikke mindst DRs Koncertsal.
Phlake vil præsentere deres musik på en ny måde og udfordre sig selv og publikum med formatet. De slår dog fast, at man ikke skal forvente sig en akustisk aften – der vil snarere blive skaleret op med fuldt band, hemmelige gæster og omarrangering af numre. Der vil blive opført værker fra både det prisvindende debutalbum ’Slush Hours’ og den anmelderroste opfølger ’Weird Invitations’ samt blive præsenteret nyt materiale.
 
Phlake var det mest spillede navn på P3 i både 2016 og 2017,  og har senest måtte melde totalt udsolgt til mange af deres koncerter landet rundt - bl.a. hele 4 gange på Store Vega i 2017! I udlandet har Phlake også fået godt fat med store festivalshows i Sverige og Norge samt udsolgte koncerter i bl.a. London, Amsterdam og Berlin. Phlake har siden gennembruddet med hitsinglerne ’Pregnant’ og ’Angel Zoo’ været på en imponerende rejse. De har på under to år allerede opnået over 90 millioner streams på Spotify, 5 DMA statuetter og ikke mindst æren af den ikoniske åbning af Orange Scene i 2017. 
Train Live

01. nov / Carpark North

Torsdag D. 01. november
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 300,- + gebyr
CARPARK NORTH – EFTERÅRSTOUR 2018
 
Efter en varm modtagelse af Carpark North’s femte studiealbum ’Hope’ gør bandet sig nu klar til at tage på Danmarksturné i efteråret 2018, hvor de kommer til at besøge spillesteder i hele landet.
 
Tilbage i 2001 singledebuterede Carpark North med ’There’s a Place’, og siden har landets rockfans fået den ene hitsingle efter den anden fra den hårdtslående trio. Sange som ’Human’, ’Transparent & Glasslike’ og ’32’ har alle været med til at forme det Carpark North, som vi alle kender i dag.
 
I sommeren 2017 var Carpark North, ovenpå to års pause, atter at finde på landets største festivalscener. Under bøgen i Skanderborg, cementerede Carpark North deres position blandt den absolutte elite i dansk musik, da 25.000 festivalgængere klappede i takt til trioens imponerende bagkatalog.
 
Den 27. oktober udsendte Carpark North deres femte studiealbum ’Hope’, hvor de for første gang prøvede kræfter med dansksprogede sange. Bl.a. singlen ’Håb’, som blev skrevet, da Lau Højens mor blev syg. Dagen efter han fik beskeden om uhelbredelig kræft, vågnede han op, og gik en tur langs træerne på Rahbæks Allé: ’Ordene ”Jeg vågnede op i dag med tårer, jeg vågnede op i dag med håb”, ramte mig så rent. Hvordan har du det, sådan helt ærligt? Sådan føltes teksten,’ fortæller Lau Højen om sangen ’Håb’ og fortsætter: ’Det er vores første danske sang og jeg er lykkelige for den. ’Håb’ rummer så meget. Den er lyden af håb, men også lyden af sorg. Den har en kraft, der løfter én op, og stormer én igennem. Helt stille og voldsom på
samme tid.’ 
 
En glædelig nyhed for alle bandets fans - det lader ikke til, at bandet ændrer kurs i 2018, hvor de drager på en landsdækkende turné i hele Danmark.
 

 

Train Live

06. nov / The Human League

Tirsdag D. 06. november
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 295,- + gebyr
Not just a pop group – possibly the last great pop group”.
 
For fyrre år siden i Sheffield blev gruppen The Human League dannet. I de fyrre år, der er gået, har gruppen tryllebundet deres store fanskare med synthpop i verdensklasse, hvilket har kastet fire top 10 albums og otte top 10 singler af sig i Storbritannien, ligesom de har haft to nummer 1 singler i USA. Derudover har gruppen solgt mere end 20 millioner albums på verdensplan - godt hjulpet på vej af hits som ”Don’t You Want me” og ”Human”.
 
Bandet blev engang kaldt ”The sound of the future” af selveste David Bowie, dette har dog ikke fået medlemmerne til at hvile på laurbærrene, eller leve højt på den succes de har haft. Det har hele tiden været vigtigt for dem at videreudvikle og forny sig i den retning, som de har følt er den rigtige. Dette kunne man blandt andet høre på deres niende studiealbum ”Credo” fra 2011, som er en strålende destillation af Human Leagues idé om pop og dans, glamour og elektronik.
Som mange andre bands, startede de med at lave popmusik, men til forskel fra mange af de andre acts, der kom frem i samme periode, er The Human League en af de få grupper som ikke valgte at skifte genre i retning af rockens verden. Når snakken med de tre medlemmer Philip Oakey, Susan Ann Sulley og Joanne Catherall falder på dem selv som gruppe udtaler de:
“We don’t fit in. People don’t quite appreciate how strange we are. There are three of us, two of whom have never written a song and are pretty average singers, plus we’ve got a lead singer who doesn’t consider himself a singer at all and can’t play any instruments very well. And yet we still think of ourselves as a pop group, not arty-farty or weird. If a market research group got hold of us, they’d change absolutely everything! And yet it works. We shouldn’t have gone on this long as we have”.
 
Sidst The Human League gæstede Danmark var i 2016, hvor de spillede i Store VEGA, så vi glæder os til at byde dem velkommen på Train.
Train Live

10. nov / Infernal

#INFERNALRIVERPISSETNEDIGEN

Lørdag D. 10. november
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 200,- + Gebyr
Paw & Lina gør det igen! 
2017 stod på jubilæumsturnéen #InfernalRiverPissetNed for Lina Rafn og Paw Lagermann, der i form af et fantastisk show, har fejret 20 året for opstarten af Infernal. Sammen med et veloplagt publikum, deres forrygende band og exceptionelle dansere, har Paw & Lina med vanlig perfektionisme revet koncertgængere midt over i ekstase og vildskab, så ingen har kunnet været i tvivl om at der ikke springes over hvor gærdet er lavest – tværtimod. 
 
Sommerens festivalkoncerter udløste så stor anerkendelse og så mange genbookninger, at Infernal tog konsekvensen og takkede ja til en begrænset række indendørs koncerter i oktober og november måned. Med fulde huse alle steder og en afslutning på et totalt udsolgt Vega i København den 22. december, har duoen allerede nu planlagt at gentage succesen i 2018 – både på landets festivaler og en række indendørs spillesteder. 
 
Et Infernal-show er mere end bare en koncert. Det er en oplevelse. Når Paw & Lina optræder live, rives du ikke bare med på en rejse gennem deres imponerende række af udgivelser, publikum kan ”roligt” påregne en vis interaktion, som man aldrig helt ved, hvor ender. Det eneste, man ved, er: Det bliver festligt. Det bliver sandsynligvis endda vanvittigt. 
 
Gruppen har i 2018 valgt at kalde fænomenet #InfernalRiverPissetNedIgen.
Konkret har bandet aldrig sat barren lavt – og det gør de heller ikke denne gang. På alle fronter sættes alle sejl til og publikum kan se frem til et velspillet koncertshow sprængfyldt med power, en gennemtænkt historiefortælling, som iscenesættes til mindste detalje igennem scenografi, kostumer og koreografi i international klasse – og naturligvis musikere, som spiller perlerækken af hits live. Højt.

De vil som altid hylde de mange fans, der år efter år har stået trofast foran scenen siden 1997, hvor det hele startede med numre som "Sorti de L’enfer" og "Kalinka". Siden har de været insisterende og uafviselige med op mod 30 single-udgivelser, der alle på fornemste vis medvirker til at en Infernal koncert bliver et decideret overflødighedshorn af hits. 
 
Paw og Lina mødtes allerede som teenagere med musikken som vitalt omdrejningspunkt, og har derefter været et uadskilleligt musikalsk makkerpar. De fandt hinanden et sted mellem Herlev og Vanløse, og har siden turnéret overalt fra Paris til Berlin og hjem igen, hvor grænserne skulle brydes med de vildeste, mest flamboyante og mest energiske optrædener. 
 
Infernal forbliver desuden topaktuelle med udgivelsen af deres nye single, Not Alone (Alo Elo Ele). Nummeret er et godt sonisk billede på den varme og ”feel good” fornemmelse, du står med under og efter en Infernal koncert – for selvom de flår dig rundt oppe fra scenen, sprøjtende med kaskader af vodka, co2, champagne og meget mere, ender du altid i samme gear - hoppende rundt med en herlig fornemmelse af, at dit største problem er, at du har glemt dine problemer. 
 
Sådan er det også med den nye single – den får det hele til at føles lidt bedre.

Train Live

16. nov / GANGWAY

Fredag D. 16. november
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 275,- + Gebyr
EFTER ENESTÅENDE COMEBACK ER GANGWAY KLAR MED NYT MATERIALE OG NYE KONCERTER
 
Gangway er tilbage i storform efter 20 års pause. Det beviste det danske indie-pop band med 4 koncerter tidligere i efteråret, hvor de modtog store roser fra både publikum og anmeldere. Nu annoncerer Gangway, at de har nyt materiale på vej, og at de i efteråret 2018 spiller koncerter i de fire største byer for et stående publikum.
 
Gangway fik en overstrømmende modtagelse fra publikum, da de i oktober spillede deres første koncerter i snart 20 år. Masser af positive tilråb og stående bifald fra de fyldte koncertsale understregede, at Gangway har været savnet. Bandet, som i dag består af forsanger Allan Jensen, guitarist Henrik Balling og keyboardspiller Torben Johansen, overbeviste både anmeldere og publikum om, at de stadig kan levere gode melodier og skæve hooks på en selvsikker og uhyre velspillet måde. Koncerterne manifesterede ifølge anmelderne, at Gangway har en enestående plads i dansk musikhistorie som et af de mest sofistikerede popbands.
 
Efter at være blevet taget i mod med åbne arme, glæder Gangway sig til igen at spille deres store hits for et tændt publikum, når de i efteråret besøger de 4 største danske byer. Men de vil også spille helt nyt materiale. Det velklingende popband kan i dag løfte sløret for, at der i løbet af foråret udkommer ny musik, som ender ud i en albumudgivelse til efteråret.
Gangway blev dannnet i 1982 og slog for alvor igennem med hittet ’My Girl And Me’ fra 1986, som bragede igennem på alverdens radioer, blandt andet på BBC's Radio 1. På albummet 'Happy Ever After' fra 1992 kunne man finde et andet af bandets største hits, nemlig ’Mountain Song’. De danske hitmagere var nogle af de første danske bands herhjemme til at finde inspiration på den britiske indie-scene blandt bands som The Cure, The Smiths og Pet Shop Boys.
 
Med deres musikalitet og flair for at skabe velklingende popsange fik de et stort folkeligt gennembrud herhjemme, og i 1994 vandt de hele 5 priser ved Danish Music Awards. I løbet af karrieren nåede bandet at udgive otte albums fra 1984 til 1998 med perler som ’The Party Is Over’, ’Sitting In The Park’, ’Didn't I Make You Laugh’, ’Going Away’ og ’Come Back As A Dog’. Hits som publikum nu kan se frem til at (gen)opleve live, når de gæster Aarhus, København, Odense og Aalborg i efteråret 2018.
 
Lille udpluk fra anmeldelserne af Gangways første koncert i DR Koncerthuset d. 5/10.
 
”Med deres triumferende comeback-koncert har Gangway fuldendt cirklen, og de er vendt tilbage til det, som de er bedst til: Engelsksproget popmusik med uimodståelige melodier og humoristiske tekster. (…) Gangway er tilbage i storform. Nu bliver det spændende at høre det nye album.”
(6 stjerner, Christian Voldborg Andersen, Gaffa)
 
”Gangways comebackkoncert i DR Koncerthuset blev en sjældent varm, overrumplende oplevelse. Såvel teknologien, som den diskrete poptrio har udviklet sig mærkbart, siden de stoppede for 20 år siden. Det var både groovy og melodiøst. (…) gruppen gav, hvad der bliver en af årets mindeværdige koncerter” (5 stjerner, Jan Eriksen, BT)
 
”Det tog dem ikke lang tid at overbevise os om, at de er enestående (…) det holdt i den grad. Og i løbet af halvanden time bevæger Gangway med tre yngre musikere i ryggen sig selvsikkert ud på en is af uundgåelig nostalgi, musikalsk nerve og melodisk skønhed, som ret få danske bands kan matche. (…) det var et modent, uhyre musikalsk og eminent gensyn med et band, der fik mindet os om deres enestående plads i dansk pophistorie.” (4 hjerter, Simon Lund, Politiken)
 
Gangway glæder sig til at spille gamle og nye hits, når de i efteråret 2018 besøger de fire største byer i DK. 
NY
Train Live

17. nov / JONAH BLACKSMITH FILMKONCERT

Lørdag D. 17. november
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 220,- + Gebyr
Hvad er en Jonah Blacksmith Filmkoncert? Det er mødet mellem den håndspillede live-musik og en dokumentarfilm om ophav, drømme og levet liv. Den symbiotiske vekselvirkning mellem filmmediet og den traditionelle, stående koncertform er et hjertegribende foretagende, der så at sige spiller på alle strenge. Er man til koncert, eller er man i biffen? Ja, hvis man ellers undlader biografmørkets bløde stole må det korte svar være: begge dele, og mere til; en Jonah Blacksmith Filmkoncert er ganske enkelt en audiovisuel oplevelse langt ud over det sædvanlige.

 

I filmen møder man historien om bedstefaren. De gamle jagtvenner og deres skæve fortællinger på kroen har med tiden bestemt ikke mistet hverken saft eller kraft. Og det umiskendelige glimt i deres øjne afspejler den store personlighed, som Johannes Smed var på egnen i Thy - både mens han levede, men i den grad også i de lune, humoristiske skildringer, som danner klangbunden i hans eftermæle.

Men filmen er mere og andet end det; Det er historien om at finde sig selv, sit afsæt og sit ståsted i et liv og i en tid, hvor forandringens og rodløshedens lunefulde vinde raser ustandselig.

 

Sangene fra bandets to studie-albums, binder de levende billeder sammen. Og de tager ligeså afsæt i det personlige og vedkommende, og kredser om de ting, man er rundet af, dem man elsker, og frygten for at miste hinanden og sig selv.

 

Jonah Blacksmith er et syvmandsensemble med hjerte og rod i Thy. Forkærligheden for de store vidder og den nordatlantiske horisont har sat sine spor i såvel musikken som i menneskene. Og disse mennesker er, ud over brødrene Thomas og Simon Alstrup, fætteren Lasse Alstrup, samt Søren Bigum, Jon Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard.

 

NY
Train Live

18. nov / URIAH HEEP

+ Special Guest: THE ZOMBIES

Søndag D. 18. november
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 395,- + Gebyr
Uriah Heep er et engelsk rockband, dannet i London i 1969. 
 
Bandet består af: Guitarist Mick Box – keyboard, Phil Lanzon – vocalist, Bernie Shaw – trommeslager, Russell Gilbrook og bassist, Davey Rimmer.
 
Uriah Heep har udgivet 25 albums og har snart eksisteret i 50 år, og har solgt mere end 40 millioner albums på verdensplan, hvor de bedst kendte sange er "Easy Livin'", "The Wizard", "Sweet Lorraine", og "Stealin'".
 
Sammen med Led Zeppelin, Black Sabbath og Deep Purple var Uriah Heep et af de mest succesfulde bands, som var med til at grundlægge heavy metal og den progressive metal i starten af '70erne.
 
Forvent klassiske guitar riffs, ærlig og fængende rock, som man lavede det, i de gode gamle dage!
Special Guest er engelske The Zombies; et rock band, som musikalsk bruger elementer fra poppede, det psykedeliske og det jazzede. Bandet blev dannet i 1958 af Rod Argent (klaver, keyboard og vokal) og Colin Blunstone (vokal).
 
Gruppen opnåede hits med "She's Not There", "Tell Her No", "Time of the Season" og deres tidsløse mesterværk og succesfulde album “Odessey and Oracle“ fra 1968, er placeret som nr. 100 på Rolling Stone Magazine liste “500 Greatest Albums of All Time“.
Train Live

30. nov / SAVEUS

Fredag D. 30. november
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 225,- + Gebyr
Koncerten til foråret 2018 er totalt udsolgt, men I kan godt begynde at glæde sig endnu mere til 2018, hvor Martin Hedegaards anmelderroste og medrivende liveband SAVEUS igen besøger Train til efteråret 2018.
 
Martin Hedegaard er i løbet af det seneste halvandet år braget ind på den danske musikscene med sit ambitiøse projekt, SAVEUS. Ført an af en særdeles overbevisende liveoptræden på P3 Guld, hvor den tidligere X-Factor vinder, vendte tilbage til spotlyset med debutsinglen, 'Levitate Me', har SAVEUS siden markeret sig med P3-hittet, ’Everchanging’, en anmelderrost debut-EP og i særdeleshed, som et ekstremt anmelderrost livenavn.
Tilbage i juni-måned 2017 trak SAVEUS et af de største publikummer på årets Northside Festival og skabte i silende regn, en van(d)vittig medrivende koncertoplevelse for de mange fremmødte, mens BT blandt flere medier kvitterede med 5 stjerner og ordene: ”Martin Hedegaards talent rækker langt ud over landets grænser.”