KALENDER

TRAIN LIVETRAIN NATKLUB

Train Live

27. apr / HATEBREED + DYING FETUS

Support: BAEST

Torsdag D. 27. april
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 190,- + Gebyr
HATEBREED + DYING FETUS RAMMER TRAIN SAMMEN!
 
Kongerne af moshpitten fejrede 20 års jubilæum som bannerførere af metallisk hardcore i 2015 og udsendte deres 7. album i maj 2016 via Nuclear Blast. For godt et år siden stod de på scenen i Amager Bio, men nu gælder det TRAIN, Aarhus d. 27. april – sammen med DYING FETUS.
 
Som altid er der garanti for moshpit når bandet lukker op for posen af klassikere fra baglandet og introducerer flere af de nye numre live. Med albums som ”Under The Knife”, ”Perserverance”, ”Rise of Brutality” er der sikkerhed for underholdning aftenen igennem.
 
HATEBREED anno 2017 er:
Jamey Jasta - Vocals
Frank Novinec - Guitar
Chris Beattie - Bass
Wayne Lozinak - Guitar
Matt Byrne – Drums
DYING FETUS følger med Hatebreed rundt og sørger for, at der bliver gået lidt hårdere til den også.
Trioen har igennem 2016 indspillet efterfølgeren til 2002 albummet ”Reign Supreme” – pladen forventes at komme i løbet af 2017 via Relapse Records, selv om bandet endnu ikke selv har tilbudt en dato for dette.
Der er dog ingen tvivl om, at det bliver endnu et hårdtslående album. 
 
DYING FETUS er:
John Gallagher - Guitar,Vocals
Sean Beasley - Bass,Vocals
Trey Williams - Drums
 
www.hatebreed.com
www.facebook.com/hatebreed
www.facebook.com/DyingFetus
 
Support:
BAEST spiller hårdtslående dødsmetal på thrashguitarer, lyden kommer fra de legendarisk HM-2 pedaler og inspirationen findes hos den svenske storhed fra Entombed og Bloodbath. BAEST er kendte for den solide vindmølleteknik, det onde og dybeste growl og er uden tvivl danmarks nye metalhåb. BAEST er en pakke med det hele – solidt, velanmeldt liveshow, original og skarp lyd og et seriøst og konsistent marketingsmaskineri, som hver dag hiver flere fans til.
BAEST er det originale, unge og fremadstormende metalband, som sætter dødsmetal tilbage på dagsordenen.
Train Live

28. apr / SAVEUS

Support: Elias Segujja

Fredag D. 28. april
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- + Gebyr
Efter en netop afsluttet efterårsturné er anmelderroste SAVEUS nu klar med fire koncerter i de største byer til foråret 2017.

 

Den 23-årige producer, sanger og sangskriver bag SAVEUS, Martin Hedegaard, har imponeret anmeldere og publikum med sit musikalske univers og overbevisende liveshows. Med 13 velbesøgte koncerter landet over, er SAVEUS nu klar med en forårstour, hvor han i april besøger de fire største byer.

 

SAVEUS kom ud af det blå og ind på den danske musikscene med en overbevisende debut-optræden ved P3 Guld tilbage i 2015. Singlen 'Levitate Me' banede vejen for Martin Hedegaards nye og ambitiøse projekt, og blev inden jul kåret som Årets Uundgåelige af P3s lyttere. Siden da har han udgivet to nye numre; radiohittet Everchanging og senest The Interview i slutningen af november.

 

Everchanging byder på galoperende klaverfigurer, pulserende beats og spirituelt gospelkor og bæres frem af Martins Hedegaaards stærke vokal. Teksten henter inspiration fra det buddhistiske udtryk for uvidenhed, Avidya, og kredser om, hvordan vi håndterer forandringer. Martin Hedegaard fortæller her om det eksistentialistiske budskab: ”Everchanging handler om, at vi ikke må være blinde overfor, at vi selv forandrer os, at andre mennesker forandrer sig, og at verden er i konstant forandring. Måden vi mennesker vælger at tackle vores evigt forandrende liv, viser hvem vi virkelig er."

 

På livefronten henter SAVEUS store roser, hvor det blandt andet blev til 5 og 6 stjernede anmeldelser fra GAFFA og Soundvenue, da SAVEUS fyldte Store Sal til bristepunktet under SPOT Festival:

“Saveus forløste potentialet og beviste med karisma, crowd control og et soleklart talent som stemningsskabende popsmed og vokalist, at kimen er lagt til en musikkarriere, som rækker langt hinsides førstepladsen i en tv-transmitteret musikkonkurrence. Mere kan man ikke ønske sig af en Spot-debut”. – Soundvenue, 5 stjerner, Spot Festival 2016.

 

Også koncerten under dette års Roskilde Festival begejstrede anmelderne:

 

”Jeg bøjer mig i støvet, ligesom alle de andre, og ser frem til, hvad fremtiden byder på for Saveus og Martin Hedegaard.” - GAFFA, 5 stjerner, Roskilde Festival 2016

 

”Det stod helt klart, at Hedegaard og hans tre musikalske musketerer var kommet for at levere et show med alt, hvad det indebærer. Der var stærke takter i alt fra tunge electro-odysséer til klaverklimprende, emotionelle udskejelser, og Hedegaard havde fast greb om hvert et nummer som en vaskeægte entertainer.” – Soundvenue, 4 stjerner, Roskilde Festival 2016

 

SAVEUS har med blot to numre ude over tre millioner streams på Spotify – se Saveus live med ’The Interview’ her: https://vimeo.com/191609602.

 

Koncerten i november måned 2016 på et næsten fyldt Train beviste hvilket stort potentiale SAVEUS besidder.

 

NY
Train Live

28. apr / Kapsejladsen 2017 - Det Officielle Afterparty

Johnny Deluxe, D-Devils, Specktors , DJ Aligator + Surprise

Fredag D. 28. april
KL. 22:20
Prisen i døren: 80,-. Fra kl.23.00: 100,- DKK 65,- + gebyr

Årets Kapsejlads nærmer sig, og vi tør godt love, at det bliver en forrygende dag, hvis lige sjældent er set! Og hvilken bedre måde at afrunde en så festlig dag, end med en endnu festligere aften og nat?! 

Kom og fejr dagen sammen med dine kapsejladskombatanter og medstuderende fra hele Aarhus.

Igen i år danner TRAIN og Kupé rammerne for Kapsejladsens Officielle Afterparty, og I samarbejde med Jer, er vi sikre på at dette kan blive årets fest!

Vi åbner for indgangen allerede fra kl 18.00 på KUPÉ og TRAIN fra kl.22.20

Train Live

05. maj / A-trak

Factory

Fredag D. 05. maj
KL. 22:00
Aldersgrænse 18 år DKK 140,- + gebyr
Ny elektronisk klub ser dagens lys FACTORY Factory vil præsentere jer for nogle af de bedste DJs fra hele verden.  Forvent mere end blot en alm natklubsfest,
Som 15-årig vandt han sin første af i alt fem VM-titler i battle-dj'ing. Han er dermed både den yngste verdensmester nogensinde, den med flest VM-bælter og den eneste, der har vundet alle de tre store titler (DMC [sammen med Dj Craze], ITF World Championships og Vestax World Extravaganza).

Han har bl.a. arbejdet sammen med Dj Q-Bert og Mixmaster Mike i The Invisibl Skratch Piklz og DJ Craze i The Allies, været en del af 
Montreal-gruppen Obscure Disorder. Det fik de største i musikbranchen øjnene op for – og Kanye West tilknyttede derfor A-Trak som Tour dj i perioden 2004 til 2007 hvor A-Trak turnerede verden rundt med den største rapper på kloden.

A-Trak er desuden den ene halvdel af gruppen Duck Sauce, der i 2010 hittede verden over med nummeret "Barbra Streisand" Den anden halvdel er Armand Van Helden.

Train Live

06. maj / Ásgeir

Opening: Axel Flovént - Main support: David44

Lørdag D. 06. maj
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 350,- + Gebyr
Sanger, sangskriver og multiinstrumentalist Ásgeir vender tilbage med sin helt nye single ”Unbound”, og annoncerer samtidig sit længeventede, andet album ”Afterglow”. Den nye single, der er et karriere-definerende øjeblik for den islandske musiker, er et smukt stykke musik fuld af længsel, der følger op på hans debutalbum ”In The Silence”. 
”Afterglow” udkommer den 5. maj 2017 via One Little Indian / Playground Music i Skandinavien. Ásgeir fortæller om albummet: 
"I feel like I have achieved plenty already with this album, gotten to know myself better, feel like I’ve grown a lot. Not just because of the album, but it has definitely helped."
Ásgeir er en af saga-øen største stjerner. In The Silence er stadig det hurtigst sælgende debutalbum på Island nogensinde. Albummet blev præmieret med Album Of The Year til den Islandske Grammy og det er estimeret at hver 10. Islænding ejer et eksemplar af pladen.  Men hvor In The Silence var et udpræget folk-inspireret album, trækker Afterglow i højere grad på elektroniske indflydelse fra kunstnere som Bon Iver, James Blake og Anohni. 
Den nye single: https://www.youtube.com/watch?v=QkJyXDcFNQI
Train Live

13. maj / Peter Hook & The Light

performing the albums “Substance” by Joy Division & New Order

Koncerten arrangeres i samarbejde med Voxhall

Lørdag D. 13. maj
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. OBS: Billetsalget starter fredag d.16 december kl .10.00 DKK 275,- + Gebyr
An evening with Peter Hook & The Light performing the albums “Substance” by Joy Division & New Order
Et af de stiftende medlemmer af Joy Division og New Order, bassisten Peter Hook viderefører arven fra de legendariske bands, og kommer sammen med sit band The Light til Danmark til maj.
Den engelske sanger, sangskriver, komponist, multi-instrumentalist og producer Peter Hook, dannede i halvfjerdserne bandet Joy Division sammen med sanger og guitarist Bernard Sumner. Efter forsangeren Ian Curtis’ død i 1980, omdøbte de bandet til New Order, og Hook spillede bas indtil 2007, hvor han trådte ud af bandet.
 
I 2010 dannede Peter Hook bandet Peter Hook And The Light, som består af ham selv på bas og vokal, David Potts – guitar/vokal, Jack Bates - bas, Paul Kehoe – trommer og Andy Poole på keys, de vil spille compilation-albummet ”Substance” af Joy Division og New Order, når de til maj gæster København og Aarhus.
De to ”Substance” compilations blev udgivet i 1987 og 1988 via Factory Records. Først udkom New Orders plade inklusiv 12-tommer mix og b-sider af alle deres singler der var udgivet indtil da. Albummet var oprindeligt tænkt som en måde for Factory Records chef, Tony Wilson, at spille New Orders singler på cd-afspilleren i ​​hans nye Jaguar bil. ”Substance” blev det bedst sælgende New Order album nogensinde, dobbelt LP’en solgte 2 millioner eksemplarer i USA alene. Det er vidt og bredt anset som New Orders stærkeste album, deres mest populære, velkendte, højst rangeret og velsagtens den mest indflydelsesrige.
 
Året efter i juli 1988 kom Joy Divisions ”Substance” der indeholder alle de singler, der ikke blev udsendt på albums, så som "Transmission", "Komakino", "Love Will Tear Us Apart" og "Atmosphere", samt b-sider, sange fra deres EP "An Ideal For Living", og på to Factory Records samplers.
Train Live

20. maj / IDA NIELSEN & BAND

Supp.: Bats & Skulls

Koncerten afholdes i samarbejde med Voxhall

Lørdag D. 20. maj
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 195,- + Gebyr

Det er en stor glæde at kunne præsentere en af de mest omtalte danske musikere de senere år, verdensstjernen PRINCE’s bassist Ida Nielsen og hendes band. 
 
Ida Nielsen er vendt hjem til Danmark og selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennens tragiske bortgang ikke helt har fortaget sig, har hun færdiggjort sit 3. soloalbum “Turnitup”, samlet et fantastisk band og er igen draget på landevejen.
 
2016 har budt på en god håndfuld koncerter inde og ude af landet, med stop i bl.a. Tyskland, Holland, England og Zanzibar. Og nu er hun og hendes super funky band klar til en længere tur i Danmark til foråret.
 
Hendes første single “SHOWMEWHATUGOT” fra albummet, blev håndplukket personligt af PRINCE som ”Purple Pick Of The Week” på TIDAL. 
 
Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl. 
 
Live lover Ida at levere et hårdtslående, høj-energi funkshow - pakket med gode vibes og stramme grooves – og selvfølgelig masser af bas!
 
Ida Nielsen har siden 2010 holdt den funky bund for den legendariske kunstner PRINCE indtil dennes tragiske død i april 2016. Kort efter den første jamsession kom hun med i hans band “the New Power Generation”og ca. en måned efter startede en næsten 2 år lang verdens turne. 
 
I 2013 blev hun dertil også en del af power kvartetten “Prince & 3rdeyegirl” og som medlem af 3rdeyegirl og NPG har hun lige siden turneret i hele verden, indspillet albums og optrådt i en lang række live tv-shows.  
 
Ida beskriver det at spille med Prince som “en kæmpe gave og den mest magiske og lærerige musikalske rejse nogensinde”
 
LINEUP:
  
IDA NIELSEN: BASS + VOCAL
MIKA VANDBORG: GUITAR + VOCAL
KUKU AGAMI: RAP
PATRICK DORCEAN: DRUMS
SOFIA HEJSLET: KEYS + VOCAL
  
DJ AFRICANCUTS AMAZULU NANGA: SCRATCH + VOCAL

Train Live

02. jun / Ruthie Foster Trio + Rick Estrin & the Nightcats

Support: Big Creek Slim

”Blues & Gospel Night @ Train Aarhus”

Fredag D. 02. juni
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 270,- + Gebyr
”Blues & Gospel Night @ Train Aarhus”

 

Fredag den 2. juni ruller “blues- og gospeltoget” ind på Tolbodgade 6 i Aarhus, med 3 medrivende koncerter. Dette er aftenen for de mange musikelskere, der har savnet et ægte blues & gospel party med verdensklasse artister, der virkelig kan få publikum med sig og som i sjælden grad giver den fantastiske og unikke oplevelse.

 

Til formålet er indkaldt Ruthie Foster (Houston,Texas) den officielle "Queen Of The Gospel-Blues".

Rick Estrin & The Nightcats (Sacramento, Californien), en veltrimmet underholdningsmaskine og et at USAs største bluesband, med frontfigurene Rick Estrin på vokal og mundharpe og norske Kid Andersen på guitar.

Big Creek Slim (opvokset i Ikast, og bosat i Brasilien) og som er indbegrebet af det tætteste som Europa kan præstere af low-dow-dirty-delta-blues, hvor en mands stemme og en guitar er det essentielle.

 

Ruthie Foster er det vindende og vokale kraftværk, som 6 år i træk har vundet prisen som årets Female Blues Artist Of The Year. Ruthie har en fantastisk evne til at indtage hele scenen, og der er virkelig fremdrift og sensualitet i “dronningen”.

Farvede sangerinder med en opvækst i gospeltraditionen har altid banet sig nådesløst vej til hjertekulen, selv på den køligste skandinav. Der er en dragende autencitet og et sjælefyldt nærvær i deres udtryk, som man kun kan gribes af. Men selv blandt disse dukker der af og til én op, som alligevel skiller sig ud med en sjælden stemme og karisma. Og her i særdeleshed fænomenet Ruthie Foster, som mangt en kritisk anmelder da også har sammenlignet med de allerstørste – Aretha og Ella.

Nu kommer Rick Estrin & the Nightcats endelig på et sjældent Danmarksbesøg. Bandet har gennem 4 årtier rendyrket kunstarten: hvordan man sætter salen i kog. Nogle vil måske hævde at det er på grund af norske Kid Andersens fantastiske guitarspil og opfindsomme sceneoptræden. Men sagen er, at bandlederen og entertaineren Rick Estrin har en scenepersonlighed af et sjældent format.

The Nightcats er endnu en gang nominert til «Band of the Year». I tillæg er Rick Estrin nomineret til «Entertainer of the Year» og Kid Andersen til «Guitar player of the Year». Der er vel ingen som har så store lunger som Rick Estrin. Hans mundharpepræstationer er på højde med Mount Everest, så det er bare at skrue op for forventningerne, når partybandet endelig er i landet.

 

Aftenen åbnes af den lokale yndling Big Creek Slim, aka Mark Rune, som havde sin opvækst ved Store Å, der løber ved Ikast. Han har en stemme, som leder tankerne hen på en blanding af legenderne Muddy Waters og Howling Wolf. Med i bagagen har han Danish Music Award - Best Blues Album 2016. Danish Blues Name Of The Year 2015 og Danish Music Award nomine Danish Blues Challenge Winner 2013.

 

Arrangeret af www.blues.dk

 

Bandmedlemmer:

 

Ruthie Foster - vocal/guitar

Larry Fulcher - bass

Samantha Banks - trommer

 

Rick Estrin - harp/vocal

Kid Andersen - guitar

Lorenzo Farrel - bas/keyboard

Jay Hansen - trommer

 

Big Creek Slim - guitar/vocal

 

Train Live

04. jun / SNARKY PUPPY

Support: Banda Magda

Søndag D. 04. juni
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 335,- + Gebyr
Snarky Puppy har flere gange bevist, at de er højt elskede i Danmark. Da de gav koncert i Amager Bio i august 2016 fyldte de stedet to aftener i streg, og GAFFA uddelte 5 stjerner og skrev blandt andet: ”... ikke en finger at sætte på den musikalske overlegenhed.” 

Det sprudlende amerikanske orkester har imponeret hele verden med en unik fusion af jazz, funk og R&B – og fanskaren tæller alle fra David Crosby til Pat Metheny. Har man oplevet Snarky Puppy, kan man med garanti skrive under på, at de skal opleves live. 

Manden bag ensemblet er multitalentet Michael League, hvis vision fra start har været at lade musikken tale for sig selv og bibeholde bandets uafhængige status, og det bliver hurtigt til 200 koncerter om året for hans spilleglade orkester. 

Snarky Puppy har udgivet fem studiealbums uden pladekontrakt – senest: "Culcha Vulcha", som har formået at fange opmærksomheden fra helt store kunstnere som Justin Timberlake og Erykah Badu, med hvem bandets medlemmer også har indspillet musik med. 

Til sommer får Aarhus så endelig muligheden for at opleve de innovative musikere, når de den 4. juni giver koncert på Train.

Train Live

26. jun / Suzanne Vega

Begrænset kapacitet

Support: Ryan

Mandag D. 26. juni
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 295,- + Gebyr
Suzanne Vega er anerkendt som en af ​​de mest originale sangskrivere fra sin generation. Vega var en af de ledende figurer indenfor folkemusikken i begyndelsen af ​​1980'erne. Siden sin debut for 25 år siden har hun solgt over 7 millioner albums og har været nomineret til 7 Grammy Awards. Udover hittet “Luka”, er Vagas sang og kæmpe hit "Tom’s Diner" blev bl.a. brugt i lanceringen af MP3 formatet – hvor Suzanne Vega fik tilnavnet: "The Mother of MP3". "Tom’s Diner" er siden blevet remixet næsten 25 gange, bl.a. af kunstnere som Will Smith, Tupac og Destinys Child.
Suzanne Vega turnerer konstant og spiller udsolgte koncerter på de mest kendte spillesteder i hele verden. Denne aften kommer Suzanne Vega endelig forbi Aarhus og Train.
OBS! Begrænset kapacitet.
Train Live

27. jun / MAC MILLER

Tirsdag D. 27. juni
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 275,- + Gebyr
Pittsburgh rapperen Mac Miller indtog scenen med en tilbagelænede attitude som blot 18-årig tilbage i 2010, og skabte sit navn ud fra mixtapes og videoer florerende på nettet.

Med det borgerlige navn Malcom McCormick, forsøgte Mac Miller sig i starten af sin karrierer med navnet ”Easy Mac” som refererede til sit første mixtape ”My Mackin´ Ain´t Easy” i 2007.
Han brød dog først igennem med sit K.I.D.S mixtape i 2010 – mixtapet skabte en masse omtale og bevågenhed omkring hvem Mac Miller var. Dette betød også at Mac Miller skrev under på en pladekontrakt med Rostrum Records. 
Herefter blev der udgivet en debut EP ”On and on and Beyond” og et debut album ”Blue Slide Park” i 2011. Albummet røg direkte ind på 1 pladsen på Billboard 200. 

Mac Miller begyndte at samarbejde med store navne som Action Bronson, Earl Swatshirt og mange flere. Dette betød et mere eksperimenterende album i 2013 ”Watching Movies with the sound off”.
I 2014 skrev han under med Warner Bros. Herefter fulgte co-labs med Lil B, Chief Keef og ikke mindst Miguel.

I 2016, kom han så med albummet ”Divine Feminine” som bød på samarbejde med Arianna Grande, Anderson Paak, Kendrick Lamar og mange flere. 
Med alt dette i bagagen er der lagt op til en fremragende aften på Train i hip-hoppens tegn, når rebellen Mac Miller gæster Aarhus for første gang.

Train Live

11. jul / MACHINE GUN KELLY

Tirsdag D. 11. juli
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 250,- + Gebyr
Amerikanske Machine Gun Kelly er først og fremmest en rapper med et fuldstændig fænomenalt flow og et lynhurtigt tempo og med inspiration fra bl.a. bands som Anti-Flag, Limp Bizkit og ikke mindst The Deftones.
Med sit stenhårde arbejde, endeløse dedikation og komplet indlevelse har Machine Gun Kelly skabt en aura omkring sine live koncerter.
 
Machine Gun Kelly alias Colson Baker fik for alvor vind i sejlene og karrieren på succes-sporet, da han i 2011 sikrede sig en pladekontrakt med pladeselskabet Bad Boy Records, der hører under Interscope Records. På det tidspunkt havde han blandt andet frigivet singlen “Alice In Wonderland” og et par mixtapes, lige som han havde fået muligheden for at demonstrere talentet på SXSW-festivalen i Texas – faktisk var det hér, han fik sin pladekontrakt, da ingen ringere end Sean Combs hev fat i ham. 
I foråret 2012 udkom EP’en “Half Naked & Almost Famous”, der solgte nydeligt, og i efteråret samme år gjaldt det så debutalbummet “Lace Up”, der anført af singlen “Wild Boy” og med en perlerække af spændende gæste-artister ombord røg direkte ind på fjerdepladsen af den amerikanske hitliste Billboard 200. Siden er udkommet endnu et par mixtapes; “Black Flag” (2013) og “Fuck It” (2015), og fra 2015; Machine Gun Kellys andet album, “General Admission”. 
 
Udover den nye single: “Bad Things” med Camila Cabello, går rygterne på at der vil komme et helt nyt album i starten af 2017! 
Train Live

13. jul / GOJIRA

Torsdag D. 13. juli
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 250,- + Gebyr
Få metalbands har formået at ballancere på barrieren mellem at være undergrund og mainstream, men det gør Gojira. De progressive franskmænd har etableret sig som et af heavy metallens mest kreative og intellektuelle bands, der betragtes som pionerer og værende blandt genrens allerstørste. Gojira er kendt for sine tekster, der kredser om et holistisk menneskesyn og miljøbevidsthed, og så selvklart for deres komplekse tekniske overlegenhed.
 
I 2016 udgav Gojira deres sjette studiealbum ”Magma”, og man kunne opleve dem på Roskilde Festival foran en pakket Arena scene.
Sidste år lagde Gojira bl.a. også Copenhell ned og scorede lutter imponerende anmeldelser.
Bandet består af søskendeparret Joe og Mario Duplantier på henholdsvis vokal/guitar og trommer samt guitarist Christian Andreu og bassist Jean-Michel Labadie.
 
Se videoen til” Silvera” fra det nyeste album her https://www.youtube.com/watch?v=iVvXB-Vwnco
Train Live

16. jul / MIKE STERN / RANDY BRECKER BAND

Feat. LENNY WHITE & TEYMUR PHELL

Aarhus Jazz Festival 2017

Søndag D. 16. juli
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 295,- + Gebyr
Train præsenterer i Aarhus Jazz Festival 2017
MIKE STERN / RANDY BRECKER BAND
feat. LENNY WHITE & TEYMUR PHELL
 
MIKE STERN
Mike Stern er en af de mest ansete guitarister i sin generation. Mike Stern har i løbet af en fire årtier karriere, haft musikalske partnerskaber med bl.a. Blood, Sweat & Tears, Billy Cobham, Miles Davis, Jaco Pastorius, The Brecker Brothers og Joe Henderson. En elektrificerende solist som kombinerer rock, blues og fusion med sofistikerede jazz harmonier. Stern holder altid et musikalsk højt niveau til enhver koncert. Sterns egne personlige guitar helte og inspirationer er: Jimi Hendrix, Wes Montgomery, Jim Hall og Albert King.
 
RANDY BRECKER
Jazz trompetist og komponist Randy Brecker har bidraget til at forme og udvikle lyden indenfor jazz, R & B og rock i mere end fire årtier. Breckers trompet og flygelhorn har prydet hundredvis af albums med en bred vifte af kunstnere fra James Taylor, Bruce Springsteen og Parlamentet/Funkadelic til Frank Sinatra, Steely Dan, Jaco Pastorius og Frank Zappa.
 
TEYMUR PHELL
Teymur Phell blev født i Baku, Aserbajdsjan i 1987. Teymur Phell studerede klassisk opretstående bas ved Jerusalem Musikkonservatorium under ledelse af Maesstro Michael Klinghoffer.
Siden sin ankomst til New York i 2011, har han opbygget sit repertoire som en levende og virtuose bassist, og har optrådt med kunstnere som Danielia Cotton, Alex Young, Leni Stern, Kevin Salem, Lafayette Harris, Oz Noy, Mike Stern og Arturo Sandoval.
LENNY WHITE
Lenny White har spillet med stort set alle og de mest indflydelsesrige i musikbranchen. Udover at være på forkant med musikscenen er White også en dygtig producent.
Lenny White har samarbejdet med mange af jazz musikkens største kunstnere, bl.a.: Miles davis, Freddie Hubbard, Ron Carter og Joe Henderson for blot at nævne et par stykker.
 
• MIKE STERN - Guitar
• RANDY BRECKER - Trumpet
• TEYMUR PHELL - Bas
• LENNY WHITE - Trommer
 
Mere Info om de 4 musikere kan findes på deres respektive websites:
http://www.mikestern.org/
http://randybrecker.com/
http://www.teymurphell.com/
http://www.lennywhite.com/
Train Live

02. sep / SONJA HALD

Festuge koncert med gæster.

Lørdag D. 02. september
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 170,- + Gebyr
SONJA HALD – Festuge koncert med gæster.
 
 … vindskæve, finurlige tekster - bugnende med ordspil. Rock i indiestil. 
Det er drilsk, livskraftig, dansksproget rock med referencer til både C.V. Jørgensen og Skaløe. 
 
“Klæk” sagde det, da vasalstaten Danmark gik i krig. “Klæk” sagde det, da Finansministeren solgte sit land og Skat pissede milliarder væk for et par fadøl. “Klæk” sagde det da sindet fik nok og måtte udvide. 
Og “Klæk” siger det, når Sonja Hald følger op på “Vækstplanen” med deres andet album den 25. februar 2017. Det er nu slaget skal stå og det er ikke for tøsedrenge. 
 
Du har måske set den mystiske skikkelse på turné rundt i landet sammen med Magtens Korridorer, Folkeklubben eller Kim Larsen. Måske under en ophedet debat om kønskvoter på de danske festivaler, har du bemærket dem. 
 
“En skydefærdighed i dansk litteratur, der hilser tilbage på bl.a. C.V. Jørgensen og Eik Skaløe.” 
 
“En stærk stemme i en lang dansk tradition for at råbe det konforme fællesskab imod.” 
Sonja Hald er et byggeprojekt af en gruppe frie musikere fra det danske midtland. Musikkens tilblivelse sker gennem en serie af fortrolige besvangringer og indspilles i al hast for at bevare den friske aroma. Hvert et træben ildspåsættes i forsøget med den jordlige kontakt. Sonja Hald er som en anden jodhpurs stramtsiddende omkring underbenet på det gale Danmark. 
 
Sonja Hald blev sat i verden af forfatter og forsanger Jonas Dahl i august 2012. Jonas var på daværende tidspunkt bosat i Berlin og begik sig som engelsksproget troubadour i det meste af Europa. Sonja Hald var, i forsøget med det danske sprog, anledningen til at vende hjem. De første sange blev skrevet uden for kongeriget og Jonas vendte hjem og direkte i studio, for at møde de musikere der – ud over Jonas selv - skulle vise sig at udgøre Sonja Hald:
 
• Jonas Dahl: Sang 
• Simon Bekker: Guitar 
• Ole Holmgaard: Banjo og Keys 
• Mikkel Christiansen: Trommer 
• Jakob Retz Johansen: Bas 
 
Dogmet for Sonja blev “mindst mulig afstand mellem tanke og handling.” Således blev debutalbummet ”Vækstplanen” også til på sammenlagt 12 dage. 
 
I august 2014 vandt Sonja Hald KarriereKanonen og de efterfølgende 12 måneder bød på +70 koncerter bl.a. sammen med Magtens Korridorer, Folkeklubben og Kim Larsen. 
 
2016 blev dedikeret til 4 band-babyer hvoraf ét af dem var et nyt album. 
NY
Train Live

29. sep / BENAL

Fredag D. 29. september
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- + Gebyr
Benal bestemmer igen
 
I november sidste år udsolgte Benjamin og Albert Store Vega og til efteråret gør de det igen og supplerer med Train også.
 
2016 startede med albummet ’NU’ og hidtil har 2017 budt på Babelfisk, som udkom i marts. Duoen arbejder nu på at udgive en række sange over sommeren, og i starten af efteråret, som man kan opleve til efterårets to koncerter på Train 29. september og Store Vega d. 30. September.
 
De bliver to aftener med Alberts unikke hiphopproduktioner højt hævet bag DJ pulten og Benjamins intense levering i front med mikrofonstativet over skulderen. To aftener hvor Benal bestemmer og vrider følelserne ud, mens de fører publikum gennem deres to tidligere albums og det nye musik der kommer i løbet af sommeren. Benjamin siger selv:
”Vi har brugt det sidste år på at lave ny musik. Vi holder de to koncerter for at vise folk, hvad klokken er slået.
Det er ikke bare koncerter, det er overgangsritualer til en ny dimension.
Hvis du er så heldig at få dine små fingre i en billet bliver du glad, for da ved du at du for en gangs skyld har gjort noget godt. Noget der sætter sig i dit inderste græderum og be'r dig tage tøjet af, langsomt og introvert.
På Train og Vega kommer vi til at elske dig på en ny måde. På den måde du har savnet. Vi har savnet dig.
 
Kom og mærk.”
Train Live

04. okt / THE DOORS ALIVE (UK)

Onsdag D. 04. oktober
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 225,- + Gebyr
The Doors Alive - også kendt som The Worlds No. 1 Tribute to the Doors lægger for første gang i deres historie vejen forbi Danmark.
Det sker på halvtredsåret for The Doors’ selvbetitlede debutalbum hvilket allerede er blevet fejret og markeret verden over.
 
Den høje autenticitet The Doors Alive præsterer er ikke set i sådanne klasse siden Jim Morrison gik bort i 1971 og med imponerende anmeldelser og udtalelser har det britiske tribute orkester rejst rundt i hele verden i over 10 år og genskabt oplevelsen af det ikoniske og udødelige rock band fra Californien. Det er sket med mere end 1000 forestillinger i lande så forskellige som Chile, Libanon, Slovakiet og Kroatien.
”The Doors Alive is the closest thing to the Doors I’ve seen… Sometimes they sound more like the Doors than the Doors..” Doug Cameroun, Assisterende Road Manager, The Doors ’68/69.
 
The Doors Alive er ikke bare en koncert, men en forestilling hvor musikken og Morrisons poesi er manuskriptet. Det er som at være lige der, for mange år siden, hvor stemningen var så overvældene og psykedelisk – tilbage i en fjern tid, hvor ungdomsoprør, den seksuelle revolution og hippie kulturen for alvor satte sindene i kog.
NY
Train Live

06. okt / MOLO TOUR 2017

Gilli, MellemFingaMuzik, Benny Jamz

Fredag D. 06. oktober
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 250,- + Gebyr
Molo, som består af Benny Jamz, Gilli & MellemFingaMuzik, blev uofficielt stiftet i 2014, samtidig med lanceringen af Ækte Vare filmen. Gruppen udgav på dette tidspunkt også hver deres EP med features fra de øvrige Molo-medlemmer.
 
Styrken bag Molo er, at de fire artister bringer hver deres stil og høje niveau ind i gruppen, hvilket sætter sit præg på hver eneste udgivelse.
 
Siden annonceringen af Molo (også kaldt for Molotov Movement) har man forventet en fælles udgivelse fra gruppen, som i mellemtiden også har markeret sig via deres solo karrierer med guld og dobbelt platin singler, en DMA Award for årets hit og filmpræstationer.
Første single fra Danmarks måske mest efterspurgte album, udkom i november ’16 og har sidenhen været fulgt op af en stribe andre singler, som hver især har klaret sig godt på streamingtjenesterne.
 
Efterfølgende har gruppen udgivet singlerne ”Udenfor”, ”Nu”, ”Bølgen” og senest ”Skejsen”, hvormed fans samtidig har fået indblik i et fælles lydunivers fra gruppen, der på mange måder adskiller sig fra, hvad man får fra artisterne individuelt.
 
Se de seneste musikvideoer:
 
Link til Skejsen musikvideo: https://www.youtube.com/watch?v=TJNsBdSPABo
 
Link til Bølgen musikvideo: https://www.youtube.com/watch?v=j-fTPcJ3NZo
 
Link til Molo på Spotify: https://open.spotify.com/artist/3csOC04onTexmX4IHflqID
NY
Train Live

07. okt / MEW

Lørdag D. 07. oktober
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 315,- + Gebyr
MEW TAGER "VISUALS" PÅ TURNE
 
Til efteråret spiller Mew tre koncerter i Danmark. Du kan begynde at varme op allerede den 28. april, hvor bandets syvende album ”Visuals” udkommer.
 
Mew blev dannet i forbindelse med et skoleprojekt, og i april 1997 udgav de deres første album ”A Triumph For Man”. Opfølgeren ”Half The World Is Watching Me” fra 2000 indeholdt blandt andet singlen ”Am I Wry? No”, som dog først senere skulle sætte Mew på det danske landkort. I 2001 skrev bandet udenlandsk kontrakt med Sony, og i 2003 kom det helt store gennembrud med albummet ”Frengers”, der bestod af genindspilninger af gamle sange samt fire nye skæringer. ”Am I Wry? No”, ”156” og ”Snow Brigade” blev soundtracket til 2003. Mew formåede at ride videre på bølgen af succes med albummet ”And The Glass Handed Kites” i 2005. Så meget, så bandet vandt fire priser til DMA året efter, for bedste sanger, årets rockudgivelse, årets danske gruppe og årets album. Albummet ”+ -” udkom i 2015, hvor de samme sommer spillede på Roskilde Festivals orange scene.
Nu er de 3 medlemmer Jonas Bjerre, Silas Graae og Johan Wohlert klar med ”Visuals” - bandets syvende album. På singlen ”Twist Quest”, hvis video i øvrigt er instrueret af Jonas Bjerre selv, udforsker Mew de mere 80’er-poppede tendenser, med saxofonsolo og den velkendte drømmende vokal fra Jonas. Om ”Twist Quest” har Jonas udtalt, at: “Sangen kom til under en lang jam session, noget vi ikke havde gjort i lang tid. Det er en glad sang med en mørk tekst. Den handler om at være forvirret og ude af stand til at bevare et roligt sind, når man hele tiden har en masse kørende. Den handler om forventninger, vi lægger på egne skuldre. Men der er også en snert af fejring i den”. Yderligere to singler i form af "Carry Me To Safety" og "85 Videos" er sluppet ud til fans, inden albummet kan nydes i sin fulde længde fra fredag den 28. april.
 
Vil du være med til at fejre Mew og deres nyeste værk, kan du opleve trioen i både Aalborg, København og Aarhus til oktober.
NY
Train Live

14. okt / SHPONGLE + Hallucinogen

Set by Simon Posford

Forsalg starter mandag d.01 maj kl.10.00

Lørdag D. 14. oktober
KL. 22:00
Aldersgrænse 18 år DKK 295,- + Gebyr
SHPONGLE er et engelsk psykedelisk musikprojekt dannet i 1996. Gruppen omfatter Simon Posford (a.k.a. Hallucinogen) og Raja Ram (Quintessence, 1200 mics og The Infinity Project)
I dag er Shpongle signet på et af verdens, hvis ikke verdens største music label ” TWISTED RECORDS) Twistet huser kun de største af de største indenfor psychedelic trance.
 
SHPONGLE anses for at være en af ​​forfædrene til den psybente genre - en genre der kombinerer verdensmusik med den kendte psykedelisk trance. Deres musikalske stil kombinerer traditionel musik fra hele verden og vokal med moderne western synthesizer-baseret psykedelisk musik. Simon Posford er generelt ansvarlig for synthesizers, studio arbejde og live instrumentering og han anses for at være en af verden helt store elektronsike helte.
Når han bliver bedt om at beskrive Shpongles musik, har Posford svaret, at det er "som ingenting, du nogensinde har hørt før. Shpongles første spor, "Damp Rumours", blev udgivet på TIP Records 'Infinite Excursions compilation i 1996. Den 9. september 2014 bekræftede Simon Posford, at arbejdet er påbegyndt på et sjette album.  Hele deres fanskare venter spændt på denne udgivelse.

SHPONGLE er absolut en af de helt store spillere på den psychedeliske musik scene. De har spillet på alle verden scener og store festivaller. Har man ikke oplevet SHPONGLE, så er man gået glip af en stor musik oplevelse. 

Train Live

19. okt / SATYRICON

Special Guest: Suicidal Angels + Opening act: Fight The Fight

Torsdag D. 19. oktober
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 225,- + Gebyr
LEGENDARISKE SATYRICON GÆSTER DANMARK 2 GANGE PÅ NY ALBUM TOUR

Da anden bølge af black metal udsprang i Norge i starten af 90’erne, var norske Satyricon et af de første bands, der var med til at give norsk black metal sit udtryk og lyd. Bandet startede ud med navnet Eczema, men ændrede navnet til Satyricon i forbindelse med et musikalsk stilskifte. Kort efter udgivelsen af demoen “All Evil" forlod to af de oprindelige medlemmer bandet. Herefter førte sanger Sigurd "Satyr" Wongraven og trommeslageren Kjetil-Vidar "Frost" Haraldstad bandet videre frem til i dag.

De har gennem tiden arbejdet tæt sammen med andre legendariske bands som Darkthrone, hvor Nacturno Culto også har været medlem af Satyricon i en periode.

Efter to succesfulde demoer, debut pladen "Dark Medieval Times" og opfølgeren "The Shadowthrone", udgav Satyricon i 1996 deres første kommercielle succes "Nemesis Divina". Dette album blev hyldet som “indbegrebet af black metal”, og bandet begyndte herefter at turnere. Siden da har Satyricons lyd ændret sig, både med udgivelsen af "Rebel Extravaganza", men ikke mindst i 2002 med udgivelsen af albummet "Volcano". Albummet indeholdt langsommere og en mere rocket lyd end tidligere, og blev stærkt omdiskuteret af black metal fans. Albummet skaffede dog bandet en endnu større international succes med sange på bl.a. den norske hitliste, og "Volcano" er til dags dato det mest sælgende black metal album i Norge.

År 2017 bliver året, hvor Satyricon vender stærkt tilbage. Deres officielle udmeldinger om, at de er i studiet og indspille deres niende fuldlængde album, giver kun grund til at glæde sig til den 22. september hvor det nye album udkommer, og bandet skyder deres Europa tour igang. Danske fans kan glæde sig over, at touren rammer både Pumpehuset i København og Train i Aarhus.

NY
Train Live

25. okt / Julie Bergan

Onsdag D. 25. oktober
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- + Gebyr
Julie Bergan har allerede både guld- og platinsingler bag sig i hjemlandet Norge med singlerne “Younger”, “Arigato” og ikke mindst “All Hours”, der også var P3′s Uundgåelige i Danmark. Senest har hun vundet en “Spillemanspris” i norge og er nu aktuel med singlen “Blackout”.
Julie Bergan kommer fra den lille by Skien, to timers kørsel fra Oslo, hvor hun voksede op i en musikalsk familie med en dagsorden fuld af instrumenter, musicals og dans. Stereoanlægget spillede alt fra Chicago, Elvis, Roger Hodgson, Shania Twain og Michael Jackson.
 
Med sin kraftfulde og særegne stemme, kombineret med enorme mængder charme og energi på scenen, tager Julie Bergan med “Blackout” et skridt nærmere den internationale stjernehimmel.
NY
Train Live

27. okt / Infernal

20 år med hits og den vildeste Kalinka fest!

Fredag D. 27. oktober
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 200,- + Gebyr
INFERNAL 
#INFERNALRIVERPISSETNED
 
20 år med hits og den vildeste Kalinka fest
 
En af de mest konsistente og dynamiske duoer i den dansk musik, Lina Rafn og Paw Lagermann, tager i 2017 på 20-års jubilæumsturné, hvor de i form af deres selvskabte partymonster Infernal, vil præsentere publikum for et hårdtpumpende energisk show med en vanlig fandenivoldskhed. Det bliver festligt, det bliver vanvittigt og gruppen har valgt at døbe det #InfernalRiverPissetNed tour. Det vildeste Infernal show sprængfyldt med power, der fra første anslag fanger folk og river dem rundt. 

Infernal har designet et show, der viser den lange rejse de har været på til dato. De vil hylde masserne der år for år har stået trofast foran scenen siden 1997, hvor det hele startede med numre som "Sorti de L’enfer" og "Kalinka". Siden har de været insisterende uafviselige med op mod 30 single-udgivelser, der alle på fornemste vis medvirker til at en Infernal koncert kan virke som et overflødighedshorn af hits. 
 
Paw og Lina mødtes allerede som teenagere med musikken som vitalt omdrejningspunkt, og har derefter været et uadskilleligt makkerpar. De fandt hinanden et sted mellem Herlev og Vanløse, og har siden turnéret overalt fra Paris til Berlin og hjem igen, hvor grænserne skulle brydes med de vildeste, mest flamboyante, outrerede og teatralske optrædener. 
20 år i partybussen der ikke ser ud til at køre i garage foreløbig.  
 
Infernal udgiver i den kommende tid to nye singler ”Weigthless” og ”Holding On”, der på hver sin måde rydder bordet for de to årtier, der skal fejres i år. To singler med inspiration fra hvert årti Infernal har eksisteret.

14. April - “Weigthless” :
"Fra fjer til let til vægtløs…..Sådan gik det på ti minutter, da vi begyndte at snakke tekst med sangskriver Engelina, som vi har skrevet tekst og melodi sammen med. Vi satte os ned en formiddag i en baggård på Vesterbro og på få timer, lå der en sang, som handler om sex og forelskelse og glæden ved at give slip. Og føle sig så let, at man er vægtløs.
Det er flere år siden, vi lavede den første demo til "Weightless", men tiden føltes ikke rigtig til tracket. Det hele var lidt “plastic” derude på det tidspunkt. Nu er der en varme i lydene og det organiske har fået plads. Den vibe valgte vi at forfølge ved f.eks. at hente en bassist ind. Ikke siden “Electric Light” har vi afveget fra at bruge synth-bass, men den der bløde disco-house-hygge-sommer-lethed går super godt sammen med varmen fra en “håndspillet” bas”.  "Weightless" er komponeret udfra en ide baseret på nummeret Lonely One med Alice Deejay.

 
5. Maj - “Holding On” :
Inspirationen til dette track bunder i det første årti som band og en gave til vore fans. For os, er “Holding On” et meget “rent” Infernal-nummer. Måske fordi, det har et instrumentalstykke efter noget sang. Det har vi gjort så mange gange før. Eller måske er det fordi det har den rette blanding af power og håbefuldhed i sig. Vi er på gulvet, men vi er ikke hovedløse. Det er et valg at overgive sig - at slå sig løs og ha’ det fedt, selvom noget måske gør ondt eller ikke er perfekt. Nummeret indeholder den dér underlige dobbelthed, vi altid rummer, men ikke altid udtrykker musikalsk. Noget med, at vi er klogere, end vi lyder. På “Holding On” synes vi, balancen holdes imellem at have noget på hjerte, men uden at sige det så tungt, at det ikke kan synges på gulvet. 
Train Live

28. okt / Marie Key

Lørdag D. 28. oktober
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 300,- + Gebyr
MARIE KEY – ny musik og efterårskoncert!
Marie Key udsender ny musik i løbet af foråret og henover sommeren.
I den anledning spiller hun 3 koncerter til efteråret i Odense, København og på Train i Aarhus.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Marie Key siger om efterårets koncerter: “Jeg glæder mig rigtig meget til at få de nye sange afsted og til at dele dem med publikum. det er snart 2 år siden, at jeg har spillet live, så jeg ser virkelig frem til de her koncerter.”
Train Live

10. nov / Carpark North

KONCERTEN AFHOLDES I SCANDINAVIAN CONGRESS CENTER

Fredag D. 10. november
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 350,- + gebyr
DER ER LAGT OP TIL EKSPLOSIVE MUSIKOPLEVELSER, NÅR CARPARK NORTH I EFTERÅRET INDTAGER NOGLE AF DANMARKS STØRSTE SCENER
 
Med et lysshow og effekter, som aldrig før er set og et nyt album i ryggen, kan publikum se frem til at blive blæst omkuld af Carpark Norths utallige hits. Bandets ikoniske storladne electrorock passer perfekt til de store scener. Nu står Danmark for tur, og i november 2017 gæster Carpark North SCC i Århus.
 
Disse shows bliver unægteligt det hidtidige højdepunkt i deres karriere. Og efter et år i studiet, er Carpark North mere end sultne efter at give folk det, de fortjener. 
Publikum kan nemlig se frem til en eksplosion, når Carpark North i efteråret indtager tre af Danmarks største scener. Trioens højenergiske rockudtryk akkompagneret af innovative og storslåede lysflader giver publikum et spektakulært show, som både spiller på det energiske, det følsomme, det smukke og det voldsomme.
 
Lau Højen, Søren Balsner og Morten Thorhauge har gennem det seneste årti markeret sig som et af landets største rockbands. Siden deres selvbetitlede debutalbum fra 2003 har de udgivet tre storsælgende albums med hitsingler som ’Transparent and Glasslike’, ’Human’ og ’Save Me From Myself’ mens det Guld-sælgende album ’Phoenix’ fra 2014 kastede hele fire singler af sig, inklusiv Platin-hittet ’32’ med Stine Bramsen. Samtidig med efterårstouren løfter Carpark North nu sløret for, at de udkommer med en ny plade i løbet af 2017.
 
Koncerten arrangeres af Train og Musikhuset Aarhus.
Train Live

11. nov / Jon Nørgaard

EKSTRA SHOW

præsenteres i samarbejde med PDH

Lørdag D. 11. november
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- + Gebyr
Jon Nørgaard spiller eksklusive shows i anledning af sit 15-års jubilæum i efteråret 2017.

“… og det blev en velskabt dreng!”, sådan lød ordene fra Lars Hjortshøj, da han d. 5. november 2002 annoncerede den dengang 17-årige Jon Nørgaard som vinder af TV2s TV-talentkonkurrence “Popstars”.
 

Ordene blev ligeledes starten på, hvad der skulle blive et af de mest turbulente og omtalte karriereforløb i nyere tid. Fra at slå alle rekorder som den hurtigst sælgende debutartist i dansk musikhistorie med en udsolgt tour på de største spillesteder i landet, toppet med en stor international pladekontrakt og et enormt marketingsforløb i udlandet, vendte situationen 180 grader for den dengang unge jyde.

I november 2017 kan Jon fejre sit 15 års jubilæum i dansk musik, hvilket markeres med 2 eksklusive koncerter på henholdsvis Train i Aarhus og Amager Bio i København.
 

Oplev de engelske sange “Right Here Next To You”, “This Side Up”, “(I Will Miss You) Endlessly”, “Love Changes (Everything)”, “Popstar” & “Turn The Lights Off” samt de danske singleudspil “Lidt Endnu”, “Dine Øjne”, “Vi Ejer Natten” og “Champion”, plus enkelte helt nye og endnu uudgivne sange ...
 

Var du en af dem, som købte albummet "This Side Up" og ønskede dig Jon-merchandise, -kalendere, -sengetøj, -svedbånd og -t-shirts til jul? I så fald er her et bud på årets julegave: en billet til en aften og en tur i tidsmaskinen med et af de største teen-idoler Danmark nogensinde har set.

Train Live

16. nov / The Minds Of 99

Koncerten afholdes på Jægergårdsgade 152

Arrangeret i samarbejde med Beat Box Entertainment og Frontløberne

Torsdag D. 16. november
KL. 20:00
Forsalg starter 21 april kl.10.00 Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 330,- + gebyr
Obs: Koncerten afholdes hos Frontløberne på  Jægergårdsgade 152 8000 Aarhus
 
The Minds Of 99 høster adskillige anmelderroser for deres koncerter, og koncerten i november bliver en helt speciel oplevelse. Bandet spiller den 16. november på Black Box (Jægergårdsgade)
Bandet er allerede på plakaten på en stribe af sommerens festivaler med højt til loftet og plads til masser af publikummer. Ved disse to koncerter i henholdsvis Aarhus og København indtager de dog to af landets helt små spillesteder med knap et par hundrede billetter i salg hvert sted.
 

Det gælder om at være blandt de hurtige. Adgang til billetter fås via bandets Facebook-sidewww.facebook.com/TheMindsOf99

Train Live

24. nov / Jon Nørgaard

præsenteres i samarbejde med PDH

Fredag D. 24. november
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- UDSOLGT
Jon Nørgaard spiller  eksklusive shows i anledning af sit 15-års jubilæum i efteråret 2017.

“… og det blev en velskabt dreng!”, sådan lød ordene fra Lars Hjortshøj, da han d. 5. november 2002 annoncerede den dengang 17-årige Jon Nørgaard som vinder af TV2s TV-talentkonkurrence “Popstars”.
 

Ordene blev ligeledes starten på, hvad der skulle blive et af de mest turbulente og omtalte karriereforløb i nyere tid. Fra at slå alle rekorder som den hurtigst sælgende debutartist i dansk musikhistorie med en udsolgt tour på de største spillesteder i landet, toppet med en stor international pladekontrakt og et enormt marketingsforløb i udlandet, vendte situationen 180 grader for den dengang unge jyde.

I november 2017 kan Jon fejre sit 15 års jubilæum i dansk musik, hvilket markeres med 2 eksklusive koncerter på henholdsvis Train i Aarhus og Amager Bio i København.
 

Oplev de engelske sange “Right Here Next To You”, “This Side Up”, “(I Will Miss You) Endlessly”, “Love Changes (Everything)”, “Popstar” & “Turn The Lights Off” samt de danske singleudspil “Lidt Endnu”, “Dine Øjne”, “Vi Ejer Natten” og “Champion”, plus enkelte helt nye og endnu uudgivne sange ...
 

Var du en af dem, som købte albummet "This Side Up" og ønskede dig Jon-merchandise, -kalendere, -sengetøj, -svedbånd og -t-shirts til jul? I så fald er her et bud på årets julegave: en billet til en aften og en tur i tidsmaskinen med et af de største teen-idoler Danmark nogensinde har set.

Train Live

25. nov / SCARLET PLEASURE

Lørdag D. 25. november
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 200,- + Gebyr
Scarlet Pleasure tager på efterårsturné med nye sange.
 
I efteråret, kunne man følge med i dokumentar-serien, ’Vi Er Scarlet Pleasure’ – et personligt tilbageblik, på bandets helt store gennembrud i 2016. Nu er Scarlet Pleasure endelig tilbage med nyt, og den første single i mere end et år! Og selvom at sangen hedder ’Deja-vu’, så er der langt fra tale om noget man har oplevet eller hørt før, fra den hyper-produktive og ambitiøse danske trio. ’Deja-vu’, byder nemlig på et Scarlet Pleasure, som har taget den helt til kanten, sprunget ud i det blå – og endnu engang fornyet og udfordret deres lyd og stil.
”Som band, har vi opbygget en fælles DNA og måde at gøre tingene på. Men som musikere og sangskrivere, er det også vigtigt for os, at søge ud af vores comfort-zone, for at flytte på os selv, men også på lytterne,” fortæller bassist Alexander Malone. Trommeslager, Joachim Dencker, fortsætter: ”I Scarlet Pleasure, har vi leget på kryds og tværs, af flere årtiers popmusik og genrer, og vores mål er, at lave noget der står alene – hver gang! Vi er unge, og ungdommen gider ikke opleve noget, som de allerede har oplevet før, og derfor skrev vi ’Deja-vu’.”
 
På radio, har Scarlet Pleasure, igennem de seneste tre år, markeret sig, som en absolut favorit og et af de allerstørste, nye danske navne. Sangene ’HEAT’ og senest ’Casual’, gjorde begge deres indtog på årslisterne i 2015 og 2016, mens sange, som ’Windy’ og ’Under The Palm Trees’, også har medvirket til nu, op imod, 30 millioner Scarlet Pleasure-streams, på musiktjenesterne. Det anmelderroste debut-album, ’Youth Is Wasted On The Young’, førte til bandets hidtil største sommerturné og, ligeledes anmelderroste, koncert på Roskilde Festivals Orange Scene. Bandet drager til efteråret ud med nye sange og nyt forløb.
 
 
Train Live

01. dec / PETER SOMMER & TIGGERNE

TIL ROTTERNE, TIL KRAGERNE, TIL HUNDENE … TILBAGE

Fredag D. 01. december
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 225,- + Gebyr
Peter Sommer har samlet bandet TIGGERNE om sig, og har netop spillet en udsolgt koncert på Train i Aarhus.
 
Året 2017 slutter af med en ny koncert med Peter Sommer & Tiggerne på Train, denne gang for et stående publikum.
 
Koncerten bliver et genhør med det kunstnerisk succesfulde album TIL ROTTERNE, TIL KRAGERNE, TIL HUNDENE fra 2008. Samtidig bliver det en “venden-tilbage-og-kiggen-frem” til en hård og hudløs tone i dansksproget rockmusik. Orkesteret tager en tur i studiet inden koncerten mhp. at lave nyt materiale til koncerten, samt ruske op i andre dele af bagkataloget.
Peter Sommer udtaler:
Jeg opfatter stadig den samling sange på TRTKTH som mit svendestykke. Et stykke arbejde, hvor flid og held krydsede hinanden. Og så bandet… Tiggerne!  
Besluttede mig derfor for at ringe rundt og høre om musikerne ville med en tur ned af den nostalgiske vej. Det ville de, det gjorde vi, øvede en enkelt gang - og jeg fandt ud af at netop den lyd, den malmfulde tonstunge og udflippede rødvinsrockende lyd, som vi laver sammen, gav mig helt ind til benet lyst til at lave nye tekster til nye sange. Så det gør vi. Vi spiller gammelt og nyt. Vi spiller et sæt rotter, krager og hunde. Og derefter et sæt af en endnu unavngiven musikalsk art.
Vi er tilbage, hvor vi kom fra - for at tage det hele forfra.”
 
Fredag D. 13 jan 2017 udkommer der en ny Single fra Peter Sommer & Tiggerne, og 2017 byder senere på endnu mere nyt fra Peter Sommer.
NY
Train Live

08. dec / SUSPEKT

Fredag D. 08. december
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 275,- + Gebyr
De suspekte spillemænd er klar til de danske landeveje
 
I februar udgav Suspekt deres sjette og yderst anmelderroste album ’100% Jesus’. Et album som endnu engang stadfæstede bandets dominerende rolle på den danske hip hop scene og ikke mindst evnen til stadig at kunne forny sig selv. I kølvandet på tre komplet udsolgte koncerter i Aarhus, København og Aalborg melder den eftertragtede trio sig nu klar til at lægge Danmark ned med en efterårstour – startskuddet lyder i hjembyen Albertslund.
 
Rune Rask, Andreas Bai-Duelund og Emil Simonsen - trioen bag det snart 20 år gamle hip hop band, har over de sidste to uger spillet for fulde huse i henholdsvis Aarhus, København og Aalborg. Koncerterne, der alle høstede 6 stjerner blandt anmelderne og fik glassene til at dirre blandt publikum, har givet bandet blod på tanden til at trille ud med tourbussen endnu engang - og ifølge Suspekt selv, bliver der ikke skruet ned for energiniveauet, når bandet drager på tour til efteråret.
 
– Vi glæder for sindssygt til at komme ud på de danske spillesteder igen. Det er altid en fornøjelse, at komme ud på de danske landeveje - det er der Suspekt blev skabt og der vi hører til, hvilket også er grunden til vi betragter og selv som spillemænd, i ordets egentlig forstand, siger Emil Simonsen og fortsætter
 
 
– Vores benzin er at komme ud til koncerterne møde vores fans og blive en del af stemningen. Vi har stor respekt får de mindre spillesteder og alle de mennesker der med stor dedikation og kærlighed til musikken, sørger for musik som vores kommer ud til alle i det danske land - vi er stolte over, hvor vi er i dag, men det er ikke noget vi tager for givet og det kommer vi til at hylde på vores efterårstour.
bagkatalog og nyt familiemedlem
”Væk med hotellerne” – sådan skal det være, hvis man spørger drengene selv. De har nemlig planer om en efterårstour, der i sandheden omfavner essensen i tourlivet, ved at droppe hotellerne og bo udelukkende på bussen undervejs.
 
– Vi planlægger at tage en masse udstyr med, så vi også kan lave musik undervejs og fange stemningen. Kan det lade sig gøre kan mirakler muligvis opstå, både før, efter og under en koncert, siger Rune Rask og fortsætter
 
– Vi har efterhånden opbygget os et mastodontisk bagkatalog af slagere, så det bliver svært at sortere i hvilke numre, der skal have en plads på banen, når der kridtes op til kamp.
Trods et gammelt bagkatalog, har Suspekt flere gange bevist de ikke bange for at forny sig selv og der da også noget helt nyt på tapetet, når tourbussen ruller afsted til efteråret - som Suspekt selv beskriver det, har de nemlig fået nyt et familiemedlem i form af guitarristen Jakob Nyholm.
 
– Jakob har tuneret i 8 år med metalbandet Hatesphere, så han har en del erfaring og vildskab, som vi tænker passer lige ind i bamseøjet på Suspekt familien. Jakob startede faktisk som vores baggearsmand sidste sommer, så da vi måtte vinke farvel til Vodkalars, som spillede spaden før, faldt valget helt naturligt på Jakob. Han kender jo til alle tosserne og er i forvejen sovset godt og grundigt ind i vores grusomheder, afslutter Rune Rask. 
Train Live

15. dec / Jonah Blacksmith

Fredag D. 15. december
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- + Gebyr
Brødrene Alstrup, der i fællesskab udgør spydspidsen af 7-mands-ensemblet Jonah Blacksmith, drager på en omfattende turne rundt i kongeriget i februar og marts 2017. Den forgangne sommer har budt på et større festivalprogram, som blandt andet inkluderede Roskilde, Smuk-fest, Jelling, Nibe og ikke at forglemme en aldeles mindværdig afslutning på dette års Tønder-festival, der, ligesom det var tilfældet i fjor, efterfølgende var på alles læber. Foruden den forestående support-tour (m. Allan Olsen) byder efteråret på færdiggørelse af det kommende album, som rammer gaden i starten af 2017.
Det Thy’ske ophav fornægter sig ikke i den varme og vedkommende atmosfære på scenen, der mest af alt peger tilbage til bedsteforældrenes hyggelige dagligstue i Koldby, hvor diverse strengeinstrumenter, klaver og harmonika så ofte i barndommen dannede musikalsk ramme for samværet med børn såvel som børnebørn. Smeden og bedstefaderen Johannes Alstrup, der efter sigende var den stærkeste mand i Thy, og som uden tvivl var manden med den største - tilmed banjospillende - næve, har da også lagt navn til bandet med sit alias; Johannes Smed.

De store vidder, kystlinjen og den forblæste natur i Thy har også sat sit stilfærdige, eftertænksomme aftryk i musikken, der rummer afdæmpede, stemningsfulde passager såvel som himmelstræbende og kraftfulde udladninger - præcis som den vestvendte brænding i kløerne på efterårsstormene fra nord. Sangene har siden debutalbummet Northern Trail fra 2014 taget afsæt i det personlige og vedkommende, og kredser om de ting, man er rundet af, dem man elsker, og frygten for at miste hinanden og sig selv.