KALENDER

TRAIN LIVETRAIN NATKLUB

Train Live

23. feb / DJÄMES BRAUN

Support: Ny Sensei

Torsdag D. 23. februar
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- + Gebyr
Siden dannelsen i 2012, hvor Djämes Braun vandt P3’s Karrierekanonen, har duoen været fast inventar på de danske hitlister og awardshows. Det store gennembrud oplevede de i 2015. 
 
Det var året, hvor de udgav debutalbummet ”Modgift”, der indeholdt intet mindre end 9 guld- og platincertificerede hits såsom ”Kvinder Og Kanoner”, Kom Og Giv Mig Alle Dine Penge”, ”Traktor”, ”Farlig Tiger”, ”Duft Af Ba-Cone”, ”Ejer Det”, ”Dumt På Dig (Part II)”, ”Inficeret” og ”Fugle”. 
 
Succesen er fortsat ind i 2016 med udgivelsen af de to gedigne radiohits ”Geronimo” og ”Ild Til Blokken” - sidstnævnte med en tilhørende nyskabende 360-graders musikvideo. 2016 blev desuden året, hvor Djämes Brauns hitkatalog rundede 35 millioner streams på Spotify alene, og gruppens musikvideoer samlet set opnåede imponerende 20 millioner visninger på Youtube. 
 
De energiske venner har tilbragt sommeren på de danske landeveje, på en imponerende sommer-tour de force startende i april og sluttende i september. Touren tog dem forbi flere af landets største festivaler, hvor de bl.a. besøgte Bøgescenen på Smukfest; En koncert som blev vist på DR3. 
At sommertouren nu er overstået er dog ikke lig med pause. Hver søndag kan man lige nu opleve Djämes Braun i fjernsynet, nærmere bestemt på TV2, hvor de, med fortolkninger af andre populære artisters sange, er aktuelle i den tilbagevendende seersucces ”Toppen Af Poppen”. 
 
Kan man ikke få nok af Djämes Brauns gode humør på tv, kan man nu glæde sig over endnu mere godt nyt. I foråret 2017 drager duoen nemlig på forårstourné, hvor de kan opleves i levende live, når de besøger flere af landets største spillesteder med et mindst ligeså levende band i ryggen. 
 
Djämes Braun udtaler: ”Vi glæder os vanvittigt meget til at komme rundt på denne tour. Det er altid en helt speciel oplevelse at kunne invitere vores eget publikum indenfor på mere intimt hold".
Train Live

24. feb / LIGHTWAVE EMPIRE - AFLYST

Fredag D. 24. februar
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 170,- + Gebyr KØB IKKE MULIGT
Det danske band Lightwave Empire må desværre aflyse deres koncerter i Danmark i februar 2017.
Bandet har valgt at fortsætte arbejdet i Los Angeles i starten af det nye år sammen med forskellige amerikanske musikere og producere, og vender tilbage til Danmark senere i løbet af 2017.
Billetter refunderes der hvor de er købt.

 

 

Train Live

28. feb / PUSHA T - AFLYST

Koncerten arrangeres i samarbejde med Voxhall

Tirsdag D. 28. februar
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 275,- + Gebyr KØB IKKE MULIGT
Koncerten på Train d. 28 februar med Pusha T er desværre aflyst.
 
Grundet indspilning af det nye album, er Pusha T's kommende tour aflyst. Der vil blive offentliggjort en ny tour indenfor de kommende måneder, sideløbende med udgivelse af Pusha T's nye album. Følg bl.a. med i processen på KingPush.com
 
Betalingen for købte billetter til koncerten, bliver returneret af Ticketmaster.
Her er den officielle meddelelse:
"Due to recording commitments Pusha T's upcoming tour is cancelled. However there will be a new tour announced in the coming months simultaneously with the release of the new album. We look forward to seeing you there and stay tuned to KingPush.com #GOODMusic".
Train Live

02. mar / Ida Corr

Support: Nicklas Sahl

Torsdag D. 02. marts
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 200,- + Gebyr
Ida har brugt det forgangne halvandet år på ny musik. I februar udgav hun den storladne pop-hymne "Down", der har løftet lidt af sløret for, den høje kvalitet, vi har i vente på det kommende materiale.
I foråret var hun på Samsø med en stribe andre danske musikere, for at medvirke i næste sæson af Toppen Af Poppen - der netop nu sendes på TV2.
Ida Corr startede bag trommerne som 6-årig i skolebandet, men smed stikkerne et par år senere for at synge. Som 11-årig vandt hun det allerførste MGP med bandet "Årgang 77" der lavede egne kompositioner. Blev tilbudt pladekontrakt som 16-årig, og droppede ud af 1.g for udelukkende at koncentrere sig om musikken. Efter nogle år i konstellationer med Mark Linn, King Kane, Gnags o.a., dannede hun sit eget band med Christina Undhjem, for herefter at tage hul på udlandet; både med band og som solist. Storhittede i ´07 med "Let Me Think About It", der gik #2 i UK og imponerende #1 på dancecharten i USA - med det store hit i baglommen, turnérede hun verden tynd i over 5 år.

Nu er Ida Corr klar til at vise nye sider af sit store talent. Hun vil på denne tourné, som bringer hende til Train, kreere et live-setup, hvor hendes tidligere club-hits vil blive omarrangeret og soul'en komme i fokus.

Train Live

03. mar / Kööd + ØST

RISE:

Koncerten afholdes på Headquarters

Fredag D. 03. marts
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 50,- KUN DØRSALG
RISE er en upcoming musik fest, der løbende præsenterer talentfulde nye artister og bands, der præger livescenen i Aarhus. Festivalen afholdes over 4 aftener over 2017, fordelt ud på disse genre: ROCK, URBAN og METAL og FOLK.
 
 

KÖÖD er en gruppe, der er opstået i Aarhus.  De har spillet sammen i et år. Musikken har sit udspring i HipHop/Rap og Pop.

 
 
ØST er et 6-mands orkester fra Aarhus. ØST bevæger sig imellem HipHop og jazz og skaber med en blanding af rap og groovy rytmer en fed atmosfære omkring deres musik. Derudover har ØST både udgivet en EP
 

Train Live

04. mar / Trivium

Support: SikTh & Shvpes

Lørdag D. 04. marts
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 275,- + Gebyr
Med syv studiealbums og 19 singler behøver amerikanske TRIVIUM næppe nærmere introduktion. Her er et band, der gennem 16 år ubesværet har bevæget sig rundt i genrer som metalcore, thrash, power metal og hardrock uden at miste deres trofaste fans. 
I nyere tid er bandet gået efter en blødere lyd, og forsanger Matt Heafys fængende sangstemme flyder smukt oven på et hav af groovy riffs og maskingeværsskrattende trommer.
Seneste album fra 2015 er “Silence in the Snow”.
Train Live

10. mar / ElefantBar 2017

THANKS + Pelle Peter m.m

Fredag D. 10. marts
KL. 20:00
Aldersgrænse 18 år DKK 70,- KUN DØRSALG
Elefantbaren er en gammel tradition på Arkitektskolen Aarhus.
 
Det hele startede på en beskidt tegnesal tilbage i 1990, hvor et par unge arkitektspirer tog idéen om “less is more” til sit ypperste, og startede en fredagsbar bestående af tre ingredienser:
 
elefantøl, filterløse cigaretter og rockmusik.
Siden da har Elefantbar vokset sig til årets største aarhusianske fest, men konceptet er stadig det samme:
 
Elefantøl i overflod og et hæsblæsende lineup. med bla. THANKS + Pelle Peter fra P3 lågsus m.m
 
 
Train Live

11. mar / Utopia #4

DAY DIN - GHOST RIDER - ALTRUISM - UNDERCOVER

Lørdag D. 11. marts
KL. 22:00
Prisen i døren er 350,- + gebyr DKK 299,- + Gebyr
Utopia har fra starten markeret sig, som det absolut førende koncept i Jylland inden for trance musik. De største internationale DJs indtager scenen og guider publikum rundt i et audiovisuelt univers bygget op af dekorations artister fløjet ind fra nær og fjern! 
LINEUP: 

Day Din (Spin Twist Records, Tyskland) 
 
Ghost Rider (432 Records, Israel) 
 
UnderCover (Solar Tech Records, Israel) 
 
Phaxe (432 Records / Iboga Records, DK) 
 
Onkel Dunkel (Parvarti Records, DK) 
 
Grapes Of Wrath (Parvati Records, DK)

Train Live

15. mar / SCOTT BRADLEE'S POSTMODERN JUKEBOX

Forsalgslink er til alm. billet og Gold VIP-pakke

Onsdag D. 15. marts
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 325,- + Gebyr
Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox tager på tour og kommer tilbage til Danmark og forbi Train i det nye år, efter flere udsolgte shows og stor efterspørgsel tidligere på året. Denne gang med deres vintage twist på moderne popsange. 

Postmodern Jukebox, er det evigt voksende kollektiv af performers, nu med en roster af over 70 medlemmer der på skift turnerer. 
De har spenderet de seneste fem år med at imponere, med tæt på 500 millioner YouTube views og to millioner subscribers. De har optrådt på ”Good Morning America”, toppet iTunes og Billboard lister, og spillet hundredevis af koncerter for fulde huse verden over. Som NPR.org beskrev det; ”De har gjort det ved at tage aktuelle top 40 hits og gentænkt dem, som var sangene fra en ældre æra af populær musik”. Ved sådan en omskabning har Postmodern Jukebox forvandlet Miley Cyrus’ ”We Can’t Stop” til en doo-wop ditty, som har fået mere end 15.8 millioner views. Sidste år arrangerede Bradlee Radioheads alternative rockhit ”Creep”, til en blændende ballade som har mere end 19.5 millioner views, og som af People Magazine blev udråbt til en af de ni bedste virale cover videoer i 2015. 
Den Grammy-vindende artist Lorde, har rost Postmodern Jukebox’ vintage version af hendes store hitsingle ”Royals”, der har mere end 15.9 millioner views, og som er én af hendes ”favoritter”. 
PMJ har for nyligt optrådt med en 30’er jazz version af Elle Kings’ “Ex’s & Oh’s” for MTV UK, se den her: http://www.mtv.co.uk/scott-bradlees-postmodern-jukebox/videos/scott-bradlees-postmodern-jukebox-cover-elle-king-exs-ohs

Gruppens præstationer har givet dem rosende omtale fra en overflod af medier, inklusiv Mashable, som skrev: 
Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox is all about reimagining music and framing it in beautiful new ways.” Entertainment Weekly skrev, “Scott Bradlee’s group is known for retro-fying modern hit songs into viral success.” Yahoo! Music tilføjede, “if you’ve been on YouTube in the last couple of years, then you’re familiar with the everything-new-is-old-again brilliance of the viral phenomenon known as Postmodern Jukebox.” 
Bradlee, skaberen og hjernen bag gruppen, har forvandlet Postmodern Jukebox til et stærkt brand ved at opbygge en utrolig græsrodsbevægelse omkring dem. Han vælger fortsat sangene, laver arrangementer og shows, og sammensætter besætningen til hver eneste tour – hvilket inkluderer flere velansete navne, samt nogle fænomenale endnu ”uopdagede” talenter. Gruppen udsender en ny video hver uge, som hver og en er filmet i afslappende omgivelser i Bradlees stue. En meget travl mand i denne tid, Bradlee splitter sin tid mellem, at producere nye videoer i Los Angeles og rejse verden rundt for at tage sig af sine turnerende shows. 

"I posted the first video in 2009,” husker Bradlee. “I was broke and living in Queens, NY. Seven years later, we’ve amassed 2 million subscribers, we’ve sold out shows across four continents and we’ve become a showcase for an incredible group of performers. Every single one of our cast members has unique superpowers and I take pride in putting together the best combination of abilities and personalities to create an amazing experience for our fans. We want them to escape reality and join us for the most sensational 1920s party this side of The Great Gatsby. We want them to experience what it was like to be at the New Years' Eve show that Sinatra would have hosted in the 1940s. We want them to feel the excitement of hearing the greats of Motown live and up close… and a Postmodern Jukebox show is the only place you can experience all of this and more in one night.” 
---------------------------------------------------------------------
En Gold VIP-pakke indeholder
*** Scott Bradlee's postmodern Jukebox Gold VIP-pakke *** 
- En ståplads billet til at se Scott Bradlee´s postmodern Jukebox live!
- Meet & Greet med foto efter showet 
- Mød medlemmer af Postmodern Jukebox og få taget et billede sammen med dem
- Et eksklusivt Postmoderne Jukebox Limited Edition Tour Print
- Et souvenir VIP Laminat (som også er dit adgangspas til Meet & Greet)
- Dedikeret VIP vært til at eskortere dig til Meet & Greet efter showet
---------------------------------------------------------------------

Train Live

16. mar / Farveblind + JÆRV

koncerten afholdes på headquarters

Forsalg starter torsdag d.19 januar kl.10.00

Torsdag D. 16. marts
KL. 20:00
Forsalg starter torsdag d.19 januar kl.10.00 DKK 80,- KØB IKKE MULIGT
Aarhusianske Amanda Glindvad er stemmen og sangskriveren bag Jærv, skaber et sangunivers, der rummer en dramatisk nerve og hun fremstår både ægte og ærlig uden unødvendige filtre.
 
Sangene bæres frem af kraftfulde og storladne pop­produktioner, men med en unik inderlighed og sårbarhed.
Farveblind er et pulserende elektrohjerte der kompromisløst dunker ud af to purunge mænd fra Aalborgs dybeste undergrund.
 
Et mash-up af forskellige genrer samt et akustisk trommesæt til at bryde barrieren mellem det elektroniske og akustiske univers.

 

 

 

 

Train Live

17. mar / ASKING ALEXANDRIA

Support: The Word Alive & Bohemian Grove

Fredag D. 17. marts
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 250,- + Gebyr
Asking Alexandria er et engelsk band fra York. Bandet er dannet i 2006 i Dubai. Guitarist og korsanger Ben Bruce er stifteren af bandet. Et teknisk sublimt band, hvor stilen primært er metalcore med inspiration fra electronicore, post-hardcore og hardcore punk.
Asking Alexandria har 4 albums bag sig. Debuten – “Stand Up and Scream” – var en blanding af eletronika og metalcore og udkom i 2009.
I 2011 udkom “Reckless & Relentless” som gav dem en plads på Billboard top ten listen.
“From Death to Destiny” fra 2013 blev optaget i 7 forskellige studier og havde tidligere frontmand Howard Jones fra Killswitch Engage med som gæst.
Asking Alexandria seneste album er “The Black”, som udkom i 2016, hvor bl.a. singlen "I Won't Give In" er fra.
Train Live

18. mar / LEE RITENOUR & DAVE GRUSIN

Lørdag D. 18. marts
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 325,- + Gebyr
Med en opvækst gennem 60´eren i Los Angles, har den Grammy Award vindende guitarist Lee Ritenour eksperimenteret med en bred vifte af genre, lige fra jazz, rock til brasiliansk musik.

 

Fra optrædener sammen med ”Mamas and Papas” som bare 16 årig, til at spille med Lena Horne og Tony Bennett som 18 årig, har Lee Ritenours 40 årige lange og historiske karriere, nået højdepunkter med en Grammy Award sejr i 1986, for sit samarbejde med Dave Grusin, hans 17 Grammy nomineringer, flere #1 pladser i guitarafstemninger, og ikke mindst titlen som ”Alumnus of the Year” fra USC.

Han har indspillet over 40 album, med 35 hitliste sange – mest kendt er Top 15 hittet ”Is it you”, som er blevet en nutidig Jazz radio klassiker.

 

I 90´erne var Lee Ritenour et af de oprindelige medlemmer af Fourplay – det mest succesfulde band indenfor nutidig Jazz – sammen med Bob James (keyboard), Nathan East (bass) og Harvey Mason (trommer). 
Det første Fourplay album som udkom i 1991, lå nummer 1 i utrolige 33 uger på Billboard´s “contemporary jazz chart”. Som tilføjelse til Ritenours allerede store arv, er hans seneste album ”Smoke ´n´Mirrors”, samt Grammy nomineringen for indspilningen af Amparo (en videre indspilning til hans og Dave Grusin´s succesfulde Grammy Award nomineret album i 2001), og ikke mindst sit virke som producer på Gordon Goodwin´s Big Phat Band´s seneste album (nomineret til 3 Grammy´er).

 

Det har været en lang rejse siden 70´erne, hvor Ritenour´s legendariske tirsdags optrædener hos ”the famed baked potato”, sammen med bandet der inkluderede Dave Grusin, Patrice Rushen, Harvey Mason og Ernie Watts. Disse optrædener blev et musikalsk landmærke i 5 år. Eric Clapton, Jeff Beck, George Benson, Al Jarreau, Joe Sample og selveste Bob Dylan og Joni Mitchell kunne ses blandt publikum, i det stopfyldte lokale.

Fra Rock til Blues og videre til Jazz, er Ritenour´s diversifikation indenfor musikken blevet oprindelsen for over 3000 optrædener som guitarist for bl.a. Pink Floyd (The Wall), Steely Dan (Aja), Dizzy Gillespie, Sonny Rollins, Joe Henderson, B.B. King, Frank Sinatra, Simon & Garfunkel, Ray Charles, Piggy Lee, Aretha Franklin og Barbra Streisand. 

Dertil skal ikke glemmes hans solo værker og duetter med kunstnere som Phil Collins, Ivan Lins, Caetano Veloso, Djavan & Jao Bosco, George Benson, Chaka Kahn, Herbie Hancock, Michael McDonald og Renee Fleming.

 

Dave Grusin (26 juni 1934 i Colorado) er en amerikansk pianist, komponist, arrangør.

Grusin har komponeret et hav af musik til forskellige film og tv. udsendelser. Han har ligeledes lavet en lang række plader i eget navn som leder, og han har spillet med og arrangeret for feks. herunder Lee Ritenour, Tom Scott, Harvey Mason, Abraham Laboriel, Paul Simon, Quincy Jones, Patti Austin, Al Jarreau, Steve Gadd, Billy Joeletc.

Grusin stiftede i 1980´erne pladeselskabet GRP, med kollegaen Larry Rosen, hvor musikere såsom Chick Corea, Dave Weckl, Lee Ritenour, John Patitucci, Eric Marienthal og Omar Hakim Indspillede plader.

 

Den aften kan man så møde begge disse fremragende musikere og deres band på Train!
Lee Ritenour   : Guitars
Dave Grusin    : Grand Piano, Keyboards
Tom Kennedy : Double Bass, Electric Bass
Wesley Ritenour: Drums

 

Train Live

22. mar / LUCY SPRAGGAN

Onsdag D. 22. marts
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 120,- + Gebyr
Lucy Spraggan, er en 25-årig engelsk musiker, som er yderst populær i sit hjemland og som er på vej til at erobre resten af europa og verden. 
Selv beskriver Lucy Spraggan sin musik som et akustisk mix af folk og hip hop.
Hendes debut album “Join The Club” udkom 2013 og hendes seneste album “We Are” er fra 2015.
Single og helt nyt album i starten af 2017 – opfulgt af en turne – hvor Lucy Spraggan også kommer forbi Aarhus og Train!
Train Live

23. mar / Karl William

Torsdag D. 23. marts
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- + Gebyr
KARL WILLIAM VINDER P3 PRISEN OG ANNONCERER KONCERT PÅ TRAIN I FORÅRET 2017 
 
Sidste år vandt han P3 Talentet, men i år løb Karl William med hovedprisen til P3 Guld, da han fik overrakt P3 Prisen og en check på 100.000 kroner.
 
For et øjeblik siden var Karl William en rodløs teenager i en Aarhus-forstad. Så begyndte han at synge. Nu, et øjeblik senere, er han en anmelderrost og prisvindende sanger og sangskriver i dansk musiks midte med den storhittende single ’Blind Igen’, som lige nu er i toprotation på de danske radiostationer. 
 
Samtidig kan den rødhårede musiker nu skrive P3 Prisen-vinder på sit CV, som udover æren overækkes med en check på 100.000 kr. I motiveringen fra P3 Guld juryen lød det blandt andet: 
”Karl William er ikke bange for at dele ud af sig selv, når han skriver sange – og vi tager gerne imod. Hans univers er fyldt med jordslåede stemninger, uendelige blå toner og flerfarvede følelser. Det er et musikalsk tankemylder – spækket med livsråd til ham selv og til alle, der lytter med” 
Karl Williams optrædener får rosende ord med på vejen fra publikum og anmelderne - som til SPOT Festival, hvor han fyldte Musikhusets Store Sal: 
”For hold fast, hvor kan drengen synge. Den ene nye, smukke ballade efter den anden får vi præsenteret i aften. Den store sal i Musikhuset er næsten fyldt op – han er et af aftenens hovednavne på Spot” – Gaffa, 5 stjerner
 
Singlen ’Blind Igen’ kommer fra Karl Williams 4 numre lange EP ’Livet’, der udkom tidligere på året. Her træder han nye veje ved at blandt andet at samarbejde med produceren Andreas Sommer (Marie Key, Mads Langer m.fl.). På denne EP findes også singlen ’Alt er Fint’, som blev udvalgt til P3’s Uundgåelige. At sangene er samlet på det korte EP-format skyldes, at Karl William konstant er søgende, skabende og involverende. Hellere end at holde materialet tilbage, vil han dele, hvor han står som musiker og menneske.

 

Train Live

24. mar / KUN ÉN AFTEN: L.O.C. + MARWAN + EMIL STABIL

Fredag D. 24. marts
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 225,- + Gebyr
Kun Én Aften
For første gang nogensinde er det lykkedes at samle tre generationer fra landets nummer ét leverandør af rap og hip hop, Aarhus V, til en turné der har fået titlen ”KUN ÉN AFTEN”. 
L.O.C., Marwan og Emil Stabil rammer kun 9 spillesteder.  
Turnéen vil bl.a. byde på en tur ned i L.O.C. arkiverne, hvor man kan høre numre han aldrig har performet live før, album outtakes, ikke-udgivet materiale, B-sider og andre sjældenheder. 
 
Dette efterår kunne L.O.C. fejre både 15 års dagen for sit debutalbum og udsendelsen af sin nyeste skive, dobbeltalbummet ”Anno XV”. Det gjorde han med grande bravour, albummet gik ind på en stensikker førsteplads på landets officielle hitliste, og efterfølgende drog rapperen på en pakket fire dages tour, der tog ham til arenaer i landets fire største byer. Her rappede han sig gennem 15 års materiale med sin største live-produktion til dato, og et maraton to-timers sæt bestående af sine største hits gennem årene 2001 – 2016. 
 
Nu åbner Liam op for en helt anden koncertoplevelse. Arenaerne er erstattet med rigtige spillesteder og han har i stedet for de velkendte klassikere og chart-toppers, smedet en helt unik sætliste sammen, der har indstillet sigtekornet udelukkende på album tracks, sjældent spillede numre, album outtakes, demoer og godbidder fra arkivets gemmer. Med en næsten 20-årig rapkarriere bag sig, 10 albums, et hav af singler og EP’er, inviterer L.O.C. sine fans med på en roadtrip gennem et kalejdoskop af banging tracks, publikumsfavoritter og overraskelser fra arkivet. 
 
Med på tour’en kommer rapperne Marwan og Emil Stabil, der begge, som Liam, er opvokset i Århus V. Marwan har længe været ét af landets mest respekterede rappere med sine trademark lige-på-og-rå fortæller-stil set fra en på én gang ghetto underdog- og mønsterbryder vinkel. Marwan startede med Pimp-A-Lot crewet helt tilbage i begyndelsen af 00’erne, et eksplosivt crew der trak på tunge referencer til især Texas rappen og down-south grupper som Geto Boys, Scarface og Devin the Dude. Marwan udsender nyt materiale i foråret 2017, og vil spille højdepunkter fra bagkataloget samt tracks som han ikke har optrådt med før i en tætpakket sætliste hvor de cementerer hvordan hiphop skal lyde.
Emil Stabil kickstartede sin karriere på Roskildes Camp scene i 2014 og samme år vendte han landet på hovedet med først ”Er det en Fugl” og derefter monsterhittet ”Allerede Is”. Emil har i løbet af sin korte karriere allerede været nomineret til hele 5 DMA priser, spillet på Iceland Airwaves, Øyanatt og hans selvbetitlede EP fra 2015 nærmer sig platinstatus. Via pladeselskabet Lil’ Label, som Emil til dagligt driver med rapkollegaerne Young Bong og Lil Producer, udsender han al sin musik. Han arbejder lige nu på sit længe ventede debutalbum produceret med samarbejdspartnerne Lil Producer og Pattersutter. Det første materiale fra det kommende album sendes på gaden primo 2017. 
L.O.C.
www.facebook.com/locdk
www.instagram.com/sgmd
www.loc.nu
 
MARWAN
www.facebook.com/marwanpimpalot
www.instagram.com/marwan8210
www.marwan.dk
EMIL STABIL
www.facebook.com/Emil-Stabil-196624280527799
www.instagram.com/denrigtigeemilstabil
Train Live

25. mar / CELESTIAL SON

+ Support: Franklin Zoo

Lørdag D. 25. marts
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 110,- + Gebyr
Celestial Son rykker ind på Train for at give en koncertoplevelse i musikalsk og visuel særklasse
Det innovative rockband hæver endnu en gang ambitionsniveauet og implementerer kreative visuelle elementer i en live-præsentation af deres velkomponerede sange. Med øjenguf fra Lasse Hoile, Karim Ghahwagi, teaterkompagniet Tidsrum og et imponerende lysshow, vil publikum blive inviteret med på en fantasifuld rejse til mørke universer, akkompagneret af skarp progressiv grunge.
 
Verdenskendte Lasse Hoile (Opeth, Porcupine tree, Dream Theater, Peter Sommer, TV2), har tilføjet visuelle elementer i form af storslåede videoprojektioner. Den amerikanske instruktør, Karim Ghahwagi (Efterklang, samt vinder af Steppeulven for hans arbejde for Trentemøller), har lavet unikke visuals til showet, som rykker ved grænserne for videoprojektioner.
Som en ekstra bonus vil man kunne opleve frugterne af et samarbejde med teatergruppen Tidsrum (bl.a. kendt for den anmelderroste steampunk forestilling ”Beatrice”) omkring et stemningsfyldt skyggeshow.
 
Aftenen vil have Celestial Son’s energiske liveoptræden i centrum med udgangspunkt i bandets anden plade “Saturn’s Return”, som udkom i 2015 via Target Group til masser af anmelder ros verden over. Det bliver uden tvivl en kæmpe oplevelse for publikum, der til denne helt særlige og eksklusive koncert vil kunne mæske sig i en tour-deforce af både musik, lys og billeder med international klasse og islæt.
 
Når Celestial Son vender snuden mod deres gamle hjemby, medbringer de københavnske “Franklin Zoo” som support. Bandet har igennem årelang sceneerfaring og massiv turnéaktivitet (særligt i udlandet) opnået en anseelig anerkendelse og et bundsolidt ry fra den voksende fanbase. Én ting står klart: Passionen og dedikationen skinner umiskendeligt igennem og sikrer gennemførte koncertoplevelser og rocksange, der sætter mindet om Franklin Zoo fast hos publikum.
Train Live

27. mar / Mayhem

Support: Dragged Into Sunligt

Mandag D. 27. marts
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 220,- + Gebyr
Black metal-pionerer kommer til Danmark
Det norske black metal band Mayhem har eksisteret i over 30 år og er kendte for deres sindssyge sceneoptrædener og makabre fortid. Det kontroversielle band, der grundlagde black metal-genren i Norge, kommer nu til Danmark for at spille det mytiske album ”De Mysteriis Dom Sathanas” live for første gang nogensinde.
Død og terror
Mayhems dystre og blodige fortid startede med forsangeren Deads (Per Yngve Olin) selvmord tilbage i 1991. I 1995 udkom bandets album ”Dawn of the Black Hearts”, der er flankeret af det til dato mest makabre albumcover nogensinde: Et billede af den afdøde forsanger, taget af guitaristen Euronymous (Øystein Aarseth) da han fandt liget. Før udgivelsen, nåede bassisten Varg Vikernes (stifter af bandet Burzum) at dræbe Euronymous med 23 knivstik. Et mord, han endte med at tilbringe 21 år i fængsel for. Vikernes er derudover kendt for at stå bag en række kirkebrændinger i Norge. Det er altså ikke kun bandets musik, der oser af død og terror hos de norske black metal-mænd, men også deres historie.
Genreskabere
Og det skal netop handle om musikken. For sammen med bands som Immortal, Gorgoroth og Darkthrone, var Mayhem nemlig med til at sætte Norge på verdenskortet med deres black metal. Og efter de tragiske hændelser i halvfemserne rejste bandet sig fra asken og udgav tre album. Albummet ”De Mysteriis Dom Sathanas” udkom i 1994 med Attila, fra det ungarske band Tormentor, som ny forsanger. På grund af alle de tragiske hændelser, der omhyllede bandet, har Mayhem aldrig optrådt med dette album, der betegnes som genresættende i black metal-universet. Ind til nu, hvor Mayhem spiller hele ”De Mysteriis Dom Sathanas” live på en omfattende Europaturne. Attila udtaler, at: 
”(…) Albummet var så stærkt og så enestående, at selv efter mit gensyn med Mayhem i 2004, var vi stadig ikke trygge ved at præsentere det live som en helhed. Men tiden gik, og hele bandet er blevet stærkere og mere erfarne. Så nu følte vi pludselig, at det var tid til at frigive bæstet, efter mere end to årtier.”
Mayhem har haft stor udskiftning af medlemmer – intet mindre end 19 forskellige. I dag består bandet af Attila (vokal), Necrobutcher (bas), Hellhammer (trommer) og Teloch og Ghul på guitar. Og selvom størstedelen af de fem medlemmer nu har ladet lokkerne falde og fjernet den sort/hvide makeup, er der stadig lige så meget sceneshow og sindssyge at komme efter, når du til marts kan opleve det ikoniske album ”De Mysteriis Dom Sathanas”  live i både København og Aarhus.
Train Live

31. mar / SUSPEKT

Arrangeret i samarbejde med Musikhuset Aarhus

Fredag D. 31. marts
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 325,- + Gebyr
SUSPEKT vælter Scandinavian Congress Center
Det bliver med garanti en storslået oplevelse, når Musikhuset Aarhus og Train Live i samarbejde præsenterer en koncert med Danmarks måske største hiphopgruppe SUSPEKT i Scandinavian Congress Center.
SUSPEKT bliver ved med at overgå sig selv - ikke mindst med deres liveoptrædener. Når de tager på tour i foråret 2017 er det derfor også helt naturligt, at det bliver på nogle af Danmarks allerstørste scener, nemlig Scandinavian Congress Center, Forum og Aalborghallen. SUSPEKT fortæller om at skulle spille i SCC:
- Aarhus er en af de vigtigste Suspekt-byer på landkortet. Vi elsker at være i byen. Vi ser det som vores andet hjem. Vi overnatter altid i Aarhus, når vi er ude at spille. Vi har venner og familie der, og det er en by, der ligger tæt på vores hjerte. Derfor vil vi også prøve at lave en koncert, der er større og mere legendarisk end den nogensinde har været.
SUSPEKT debuterede i fredags deres nye single ’Står Stadig’ på P3 Guld i DR Koncerthusets Koncertsal. Her beviste de endnu engang, at de både som gruppe og musikalsk hører til i den absolutte topliga af dansk musik.
Som altid når SUSPEKT går på scenen, ved man ikke helt, hvad der venter. Tidligere har bandets optrædener været krydret med både nøgne nonner, slavedrenge og shots serveret i stilletter. En ting er dog sikkert; SUSPEKT har udgivet musik i over 16 år, og de er i den grad blevet folkeeje. Sidste år vandt de fem statuetter ved årets DMA, blandt andet Årets Live Band, og på P3 Guld samme år vandt de publikumsprisen. To priser, som bandet fortsat vil gøre alt for at leve op til.
- Vi kommer tordende som et hold og der er plads til alle! Det bliver de største danske indendørs hiphop-koncerter nogensinde og vigtigst af alt… Vi vil lave en folkefest.
Arrangør: Musikhuset Aarhus og Train Live
Train Live

31. mar / David Douglas

koncerten afholdes på Double Rainbow

Fredag D. 31. marts
KL. 23:00
Aldersgrænse 18 år Arrangementet køre fra kl.23 til 05.00 DKK 60,- inkl. garderobe KUN DØRSALG
Den hollandske musiker og producer David Douglas udgiver snart det nye album Spectators Of The Universe, der fortsætter med at tage lytteren med på en multirytmisk rejse gennem melodisk samt solbeskinnet disco og electro. 
Albummet er inspireret af musikerens navnebror (en 1800-tals eventyrer og naturalist) og skaber et lydunivers af overjordiske melodier, der blandes med fremadstormende beats og hypnotiske vokaler.  
Train Live

01. apr / Lisa Ekdahl

Lørdag D. 01. april
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 260,- + gebyr
Lisa Ekdahl er en svensk sangerinde, der er berømt for sin unikke stemme. Ekdahl er kendt for sin stærke sangskrivning af romantiske og melankolske underspillede jazz-folk-popsange, med tekster på både svensk og engelsk. Ekdahl er tre gange Grammy Award Winner.
Lisa Ekdahl var på en omfattende turné i foråret 2015, med hendes seneste album: “Look to your own heart”,der tog hende til Kina og rundt omkring i Europa og Skandinavien herunder Train - og derfor er det et glædeligt gensyn med den svenske sangerinde.
Lisa Ekdahl - Vocals
Mathias Blomdahl - Guitars, bass, vocals etc
Josef Zakrisson - Bass, drums & vocals
Per "Texas" Johansson - Saxophones, clarinet & flutes
Milton Öhrström - Piano, organ & mellotron

 

Train Live

06. apr / Kid Ink

Support: Dave East + Dizzy Wright

Torsdag D. 06. april
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 250,- + Gebyr
Los Angeles-rapperen Kid Ink, der også kan skrive producer på sit cv, er kommet for at blive. Han har givet udsolgte koncerter i Danmark flere gange, senest i både København og Aarhus sidste år, og i 2017 vender han tilbage med nyt materiale.
 
 
West Coast-rapperen har udviklet hurtigt i sin korte karriere, og på singlen ”One Day” reflekterer han over sin karriere i forsmagen på hans nye album, der forventes ude i 2017. I samme forbindelse tager Kid Ink på "Up All Night"-verdensturné.
 
 
Den inkluderer heldigvis to danske shows, i både Aarhus og København. Med hits som ”Show Me”, ”Ride Out” og masser af spændende nye numre kan publikum godt se frem til to vilde aftener i selskab med en af L.A.'s mest fremadstormende rappere.
Dave East blev opdaget af Nas, der udgav den dengang 26-årige East Harlem-rappers første mixtape. På sidste års 'Hate Me Now' fik East gæstebesøg af netop Nas men også Pusha T, og lige nu er han aktuel med 'Kairi Chanel', hvor bl.a. 2 Chainz og The Game medvirker.

Kort sagt bakker den ældre generation af rappere altså stærkt op om Dave East, der ofte bliver fremhævet som et af de store nye East Coast-håb. Han vil helt sikkert give Kid Ink kamp til stregen.
 
 

Dizzy Wright – Flint, Michigan-rapperen var kun lige fyldt 21, da han blev signet til Funk Volume-labelet, som Hopsin havde etableret. Siden har han markeret sig som en af den yngre generations stærkeste nye navne.

Wrights album "The Growing Process", som udkom sidste år, gik Top 50 på Billboards liste, så han er lige nu er succesfuld herrre, hurtigt på vej frem, og sammen med Kid Ink og Dave East vil han med garanti levere årets hiphopshows.

Train Live

08. apr / De Danske Hyrder

Forsalg starter fredag d.20 januar kl.10.00

Lørdag D. 08. april
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 110,- + gebyr
De Danske Hyrder er for langt de fleste et totalt ukendt navn. Alligevel har de rundet 12.5 mio. streams alene på Spotify.
 
Bag det usædvanlige navn, som i øvrigt er opstået på baggrund af en gammel græsk drukvise, banker 7 unikke og passionerede hjerter for dansksproget rap. Det lyder som meget at holde styr på –
 
7 unge mænd med forskellige holdninger og meninger til livet – men ikke desto mindre er det nok lige netop den cocktail, der har ført til de mange streams og fans.
De Danske Hyrder har lige fejret 4 års jubilæum i deres musikalske kollektiv og bag bandet gemmer sig
 
Theo, Ole, Ado, Oli, Bering, Don Luc og Marty, der alle har rødder i Albertslund (dog ikke Marty og Ole, som er de eneste fra henholdsvis Glostrup & Rødovre, tsk tsk).
Train Live

20. apr / KRIS HERMAN

Torsdag D. 20. april
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 120,- + Gebyr

Kris Herman har igennem flere år spillet landet tyndt og skabt sig en stor fangruppe uden mediernes bevågenhed, og d. 1 april 2016 udkom så hans første dansksproget EP "Tættere Sammen”, som er fem gedigne popsange om at turde at stå sammen i en tid, hvor fællesskabet nogle gange gisper lidt efter vejret. 
Udgivelsen byder på vedkommende tekster om venskab og kærlighed, om at lykkedes og blive set og om at brænde igennem og ikke brænde ud. Sangene er præsenteret i et dragende lydunivers, med skarpe pop-produktioner og en insisterende energi og gennemslagskraft. 
EP’ens første single Når Man Ik Ka Gå Hjem er hen over foråret blevet spillet massivt på P4, og lå i flere uger som det mest spillede nummer på kanalen. 
Tættere Sammen præsenterer en kunstner, der igennem mere end 500 koncerter i løbet af de seneste år, har fokuseret sit udtryk til et punkt, hvor han nu både musikalsk og menneskeligt fremstår fuldstændig klar i spyttet og ukompliceret; musik handler om at forbinde sig, og det har Kris gjort på sin seneste Danmarkstourné. Mere end 5.000 publikummer besøgte koncerterne i de 10 byer touren besøgte, og både showet og Kris’ evne til at favne sit publikum, har fået mange roser med på vejen. 
Kris har gennem sin karriere skabt et stærkt bånd til et loyalt publikum, og er liket mere end 11.000 gange på facebook. Han har spillet et hav af koncerter på bl.a. landets efterskoler og højskoler, såvel som flere af de største danske festivaler og spillesteder allerede har præsenteret ham i deres program.
Med udgivelsen af kommende single samt EP’en ”Tættere Sammen” åbner Kris Herman sin musik op for hele Danmark med et hold popsange, der sætter sig irriterende godt fast, allerede første gang man hører dem.

NY
Train Live

21. apr / Gavin DeGraw

An Acoustic Evening with Gavin DeGraw

Fredag D. 21. april
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 395,- + Gebyr
“An Acoustic Evening with Gavin DeGraw“
 
Den Grammy-nominerede og albumaktuelle Gavin DeGraw vender til april tilbage til både Aarhus og København for at give solokoncerter.
 
Gavin DeGraw udgav i september sidste år sit 6. studiealbum, "Something Worth Saving". Og i foråret kommer han forbi Danmark for at levere ”An Acoustic Evening with Gavin DeGraw”, først på Aarhus' Train og ugen efter i Store VEGA i København. 
Det er ikke mange kunstnere, der har formået at hitte så stort allerede på debuten, som DeGraw gjorde med albummet "Chariot". Selvom pladen udkom tilbage i 2003 husker alle stadig hits som "I Don’t Wanna Be" og titelnummeret. Både album og singler solgte platin og blev starten på en lang stribe af hitlisteplaceringer for den amerikanske sangskriver.
 
DeGraws popularitet i Danmark er flere gange blevet understreget af udsolgte koncerter. Senest i 2015, hvor han to gav shows, i henholdsvis Aalborg og København. I Aalborg kvitterede Gaffa med flotte 5 stjerner til koncerten.
 
Der er lagt op til en helt særlig akustisk oplevelse når Gavin DeGraw igen besøger Danmark til april. Man vil kunne opleve nye hits samt gamle klassikere på stribe, alle sammen leveret intimt og akustisk af amerikaneren på blandt andet klaver og guitar.
Train Live

22. apr / Dúné

Lørdag D. 22. april
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 225,- + Gebyr
Det danske rockband Dúné er kendt og elsket af danskerne og siden 2001 har bandet udsendt 3 albums, vundet adskillige danske priser og turneret verden rundt med deres eksplosive liveoptrædener.
Dúné er bestående af de tre barndomsvenner Piotrek Wasilewski, Ole Bjórn og Mattias Kolstrup. Bandet har været på en 12 år lang rejse fyldt med op - og nedture.
Bandet spillede i foråret deres mest succesfulde indendørs turne, med 70% af turen udsolgt. Nu er er de aktuelle med albummet Delta, med ny lyd og fornyet energi. Dúné har bevæget sig lidt væk fra elektrorocken, selvom de har bevaret elektroniske elementer og deres kendetegnende energi. Men samtidig er de blevet inspireret af urban og hip-hop-musik, og det kan i den grad høres på den aktuelle single "Searching For a Party".

 

Train Live

24. apr / Blue Mondays fester

Datoer: 24. april / 1. maj / 8. maj / 15. maj / 29. maj

Kun for konfirmander!

Mandag D. 24. april
KL. 19:00
Fra Kl.19.00 til 23.00 DKK 110,- + gebyr
Blue Mondays fester for konfirmander. 
 
Datoer: 24 april, 01. maj, 08 maj, 15 maj, 29 maj
 
Train's Blue Monday fester er kun for konfirmations årgange. 
 
Der vil være dans i det vildeste lys, musik leveret af nogle af Danmarks bedste DJ's og masser af konkurrencer. 
 
Train samarbejder med SSP, Natteravnene og Politiet og har generelt et højt fokus på sikkerhed, så alle kan føle sig trygge og få en god og mindeværdig oplevelse. 
 
 
 
Der er absolut ingen udskænkning af alkohol. 
 
Forældre kan opholde sig i lokaler i umiddelbar forlængelse af salen, hvor der vil være fri entré og gratis kaffe. 
 
Find billetter til alle datoer via "Køb Billet" linket ovenover.
 
Yderligere spørgsmål kan rettes til Train på telefon 8613 4722 eller train@train.dk

 

NY
Train Live

27. apr / HATEBREED + DYING FETUS

Torsdag D. 27. april
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 190,- + Gebyr
HATEBREED + DYING FETUS RAMMER TRAIN SAMMEN!
 
Kongerne af moshpitten fejrede 20 års jubilæum som bannerførere af metallisk hardcore i 2015 og udsendte deres 7. album i maj 2016 via Nuclear Blast. For godt et år siden stod de på scenen i Amager Bio, men nu gælder det TRAIN, Aarhus d. 27. april – sammen med DYING FETUS.
 
Som altid er der garanti for moshpit når bandet lukker op for posen af klassikere fra baglandet og introducerer flere af de nye numre live. Med albums som ”Under The Knife”, ”Perserverance”, ”Rise of Brutality” er der sikkerhed for underholdning aftenen igennem.
 
HATEBREED anno 2017 er:
Jamey Jasta - Vocals
Frank Novinec - Guitar
Chris Beattie - Bass
Wayne Lozinak - Guitar
Matt Byrne – Drums
DYING FETUS følger med Hatebreed rundt og sørger for, at der bliver gået lidt hårdere til den også.
Trioen har igennem 2016 indspillet efterfølgeren til 2002 albummet ”Reign Supreme” – pladen forventes at komme i løbet af 2017 via Relapse Records, selv om bandet endnu ikke selv har tilbudt en dato for dette.
Der er dog ingen tvivl om, at det bliver endnu et hårdtslående album. 
 
DYING FETUS er:
John Gallagher - Guitar,Vocals
Sean Beasley - Bass,Vocals
Trey Williams - Drums
 
www.hatebreed.com
www.facebook.com/hatebreed
www.facebook.com/DyingFetus
Train Live

28. apr / SAVEUS

Fredag D. 28. april
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- + Gebyr
Efter en netop afsluttet efterårsturné er anmelderroste SAVEUS nu klar med fire koncerter i de største byer til foråret 2017.

 

Den 23-årige producer, sanger og sangskriver bag SAVEUS, Martin Hedegaard, har imponeret anmeldere og publikum med sit musikalske univers og overbevisende liveshows. Med 13 velbesøgte koncerter landet over, er SAVEUS nu klar med en forårstour, hvor han i april besøger de fire største byer.

 

SAVEUS kom ud af det blå og ind på den danske musikscene med en overbevisende debut-optræden ved P3 Guld tilbage i 2015. Singlen 'Levitate Me' banede vejen for Martin Hedegaards nye og ambitiøse projekt, og blev inden jul kåret som Årets Uundgåelige af P3s lyttere. Siden da har han udgivet to nye numre; radiohittet Everchanging og senest The Interview i slutningen af november.

 

Everchanging byder på galoperende klaverfigurer, pulserende beats og spirituelt gospelkor og bæres frem af Martins Hedegaaards stærke vokal. Teksten henter inspiration fra det buddhistiske udtryk for uvidenhed, Avidya, og kredser om, hvordan vi håndterer forandringer. Martin Hedegaard fortæller her om det eksistentialistiske budskab: ”Everchanging handler om, at vi ikke må være blinde overfor, at vi selv forandrer os, at andre mennesker forandrer sig, og at verden er i konstant forandring. Måden vi mennesker vælger at tackle vores evigt forandrende liv, viser hvem vi virkelig er."

 

På livefronten henter SAVEUS store roser, hvor det blandt andet blev til 5 og 6 stjernede anmeldelser fra GAFFA og Soundvenue, da SAVEUS fyldte Store Sal til bristepunktet under SPOT Festival:

“Saveus forløste potentialet og beviste med karisma, crowd control og et soleklart talent som stemningsskabende popsmed og vokalist, at kimen er lagt til en musikkarriere, som rækker langt hinsides førstepladsen i en tv-transmitteret musikkonkurrence. Mere kan man ikke ønske sig af en Spot-debut”. – Soundvenue, 5 stjerner, Spot Festival 2016.

 

Også koncerten under dette års Roskilde Festival begejstrede anmelderne:

 

”Jeg bøjer mig i støvet, ligesom alle de andre, og ser frem til, hvad fremtiden byder på for Saveus og Martin Hedegaard.” - GAFFA, 5 stjerner, Roskilde Festival 2016

 

”Det stod helt klart, at Hedegaard og hans tre musikalske musketerer var kommet for at levere et show med alt, hvad det indebærer. Der var stærke takter i alt fra tunge electro-odysséer til klaverklimprende, emotionelle udskejelser, og Hedegaard havde fast greb om hvert et nummer som en vaskeægte entertainer.” – Soundvenue, 4 stjerner, Roskilde Festival 2016

 

SAVEUS har med blot to numre ude over tre millioner streams på Spotify – se Saveus live med ’The Interview’ her: https://vimeo.com/191609602.

 

Koncerten i november måned 2016 på et næsten fyldt Train beviste hvilket stort potentiale SAVEUS besidder.

 

NY
Train Live

06. maj / Ásgeir

Lørdag D. 06. maj
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 350,- + Gebyr
Sanger, sangskriver og multiinstrumentalist Ásgeir vender tilbage med sin helt nye single ”Unbound”, og annoncerer samtidig sit længeventede, andet album ”Afterglow”. Den nye single, der er et karriere-definerende øjeblik for den islandske musiker, er et smukt stykke musik fuld af længsel, der følger op på hans debutalbum ”In The Silence”. 
”Afterglow” udkommer den 5. maj 2017 via One Little Indian / Playground Music i Skandinavien. Ásgeir fortæller om albummet: 
"I feel like I have achieved plenty already with this album, gotten to know myself better, feel like I’ve grown a lot. Not just because of the album, but it has definitely helped."
Ásgeir er en af saga-øen største stjerner. In The Silence er stadig det hurtigst sælgende debutalbum på Island nogensinde. Albummet blev præmieret med Album Of The Year til den Islandske Grammy og det er estimeret at hver 10. Islænding ejer et eksemplar af pladen.  Men hvor In The Silence var et udpræget folk-inspireret album, trækker Afterglow i højere grad på elektroniske indflydelse fra kunstnere som Bon Iver, James Blake og Anohni. 
Den nye single: https://www.youtube.com/watch?v=QkJyXDcFNQI
Train Live

13. maj / Peter Hook & The Light

performing the albums “Substance” by Joy Division & New Order

Koncerten arrangeres i samarbejde med Voxhall

Lørdag D. 13. maj
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. OBS: Billetsalget starter fredag d.16 december kl .10.00 DKK 275,- + Gebyr
An evening with Peter Hook & The Light performing the albums “Substance” by Joy Division & New Order
Et af de stiftende medlemmer af Joy Division og New Order, bassisten Peter Hook viderefører arven fra de legendariske bands, og kommer sammen med sit band The Light til Danmark til maj.
Den engelske sanger, sangskriver, komponist, multi-instrumentalist og producer Peter Hook, dannede i halvfjerdserne bandet Joy Division sammen med sanger og guitarist Bernard Sumner. Efter forsangeren Ian Curtis’ død i 1980, omdøbte de bandet til New Order, og Hook spillede bas indtil 2007, hvor han trådte ud af bandet.
 
I 2010 dannede Peter Hook bandet Peter Hook And The Light, som består af ham selv på bas og vokal, David Potts – guitar/vokal, Jack Bates - bas, Paul Kehoe – trommer og Andy Poole på keys, de vil spille compilation-albummet ”Substance” af Joy Division og New Order, når de til maj gæster København og Aarhus.
De to ”Substance” compilations blev udgivet i 1987 og 1988 via Factory Records. Først udkom New Orders plade inklusiv 12-tommer mix og b-sider af alle deres singler der var udgivet indtil da. Albummet var oprindeligt tænkt som en måde for Factory Records chef, Tony Wilson, at spille New Orders singler på cd-afspilleren i ​​hans nye Jaguar bil. ”Substance” blev det bedst sælgende New Order album nogensinde, dobbelt LP’en solgte 2 millioner eksemplarer i USA alene. Det er vidt og bredt anset som New Orders stærkeste album, deres mest populære, velkendte, højst rangeret og velsagtens den mest indflydelsesrige.
 
Året efter i juli 1988 kom Joy Divisions ”Substance” der indeholder alle de singler, der ikke blev udsendt på albums, så som "Transmission", "Komakino", "Love Will Tear Us Apart" og "Atmosphere", samt b-sider, sange fra deres EP "An Ideal For Living", og på to Factory Records samplers.
Train Live

20. maj / IDA NIELSEN & BAND

Lørdag D. 20. maj
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 195,- + Gebyr

Det er en stor glæde at kunne præsentere en af de mest omtalte danske musikere de senere år, verdensstjernen PRINCE’s bassist Ida Nielsen og hendes band. 
 
Ida Nielsen er vendt hjem til Danmark og selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennens tragiske bortgang ikke helt har fortaget sig, har hun færdiggjort sit 3. soloalbum “Turnitup”, samlet et fantastisk band og er igen draget på landevejen.
 
2016 har budt på en god håndfuld koncerter inde og ude af landet, med stop i bl.a. Tyskland, Holland, England og Zanzibar. Og nu er hun og hendes super funky band klar til en længere tur i Danmark til foråret.
 
Hendes første single “SHOWMEWHATUGOT” fra albummet, blev håndplukket personligt af PRINCE som ”Purple Pick Of The Week” på TIDAL. 
 
Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl. 
 
Live lover Ida at levere et hårdtslående, høj-energi funkshow - pakket med gode vibes og stramme grooves – og selvfølgelig masser af bas!
 
Ida Nielsen har siden 2010 holdt den funky bund for den legendariske kunstner PRINCE indtil dennes tragiske død i april 2016. Kort efter den første jamsession kom hun med i hans band “the New Power Generation”og ca. en måned efter startede en næsten 2 år lang verdens turne. 
 
I 2013 blev hun dertil også en del af power kvartetten “Prince & 3rdeyegirl” og som medlem af 3rdeyegirl og NPG har hun lige siden turneret i hele verden, indspillet albums og optrådt i en lang række live tv-shows.  
 
Ida beskriver det at spille med Prince som “en kæmpe gave og den mest magiske og lærerige musikalske rejse nogensinde”
 
LINEUP:
  
IDA NIELSEN: BASS + VOCAL
MIKA VANDBORG: GUITAR + VOCAL
KUKU AGAMI: RAP
PATRICK DORCEAN: DRUMS
SOFIA HEJSLET: KEYS + VOCAL
  
DJ AFRICANCUTS AMAZULU NANGA: SCRATCH + VOCAL

NY
Train Live

02. jun / Ruthie Foster Trio + Rick Estrin & the Nightcats

Support: Big Creek Slim

”Blues & Gospel Night @ Train Aarhus”

Fredag D. 02. juni
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 270,- + Gebyr
”Blues & Gospel Night @ Train Aarhus”

 

Fredag den 2. juni ruller “blues- og gospeltoget” ind på Tolbodgade 6 i Aarhus, med 3 medrivende koncerter. Dette er aftenen for de mange musikelskere, der har savnet et ægte blues & gospel party med verdensklasse artister, der virkelig kan få publikum med sig og som i sjælden grad giver den fantastiske og unikke oplevelse.

 

Til formålet er indkaldt Ruthie Foster (Houston,Texas) den officielle "Queen Of The Gospel-Blues".

Rick Estrin & The Nightcats (Sacramento, Californien), en veltrimmet underholdningsmaskine og et at USAs største bluesband, med frontfigurene Rick Estrin på vokal og mundharpe og norske Kid Andersen på guitar.

Big Creek Slim (opvokset i Ikast, og bosat i Brasilien) og som er indbegrebet af det tætteste som Europa kan præstere af low-dow-dirty-delta-blues, hvor en mands stemme og en guitar er det essentielle.

 

Ruthie Foster er det vindende og vokale kraftværk, som 6 år i træk har vundet prisen som årets Female Blues Artist Of The Year. Ruthie har en fantastisk evne til at indtage hele scenen, og der er virkelig fremdrift og sensualitet i “dronningen”.

Farvede sangerinder med en opvækst i gospeltraditionen har altid banet sig nådesløst vej til hjertekulen, selv på den køligste skandinav. Der er en dragende autencitet og et sjælefyldt nærvær i deres udtryk, som man kun kan gribes af. Men selv blandt disse dukker der af og til én op, som alligevel skiller sig ud med en sjælden stemme og karisma. Og her i særdeleshed fænomenet Ruthie Foster, som mangt en kritisk anmelder da også har sammenlignet med de allerstørste – Aretha og Ella.

Nu kommer Rick Estrin & the Nightcats endelig på et sjældent Danmarksbesøg. Bandet har gennem 4 årtier rendyrket kunstarten: hvordan man sætter salen i kog. Nogle vil måske hævde at det er på grund af norske Kid Andersens fantastiske guitarspil og opfindsomme sceneoptræden. Men sagen er, at bandlederen og entertaineren Rick Estrin har en scenepersonlighed af et sjældent format.

The Nightcats er endnu en gang nominert til «Band of the Year». I tillæg er Rick Estrin nomineret til «Entertainer of the Year» og Kid Andersen til «Guitar player of the Year». Der er vel ingen som har så store lunger som Rick Estrin. Hans mundharpepræstationer er på højde med Mount Everest, så det er bare at skrue op for forventningerne, når partybandet endelig er i landet.

 

Aftenen åbnes af den lokale yndling Big Creek Slim, aka Mark Rune, som havde sin opvækst ved Store Å, der løber ved Ikast. Han har en stemme, som leder tankerne hen på en blanding af legenderne Muddy Waters og Howling Wolf. Med i bagagen har han Danish Music Award - Best Blues Album 2016. Danish Blues Name Of The Year 2015 og Danish Music Award nomine Danish Blues Challenge Winner 2013.

 

Arrangeret af www.blues.dk

 

Bandmedlemmer:

 

Ruthie Foster - vocal/guitar

Larry Fulcher - bass

Samantha Banks - trommer

 

Rick Estrin - harp/vocal

Kid Andersen - guitar

Lorenzo Farrel - bas/keyboard

Jay Hansen - trommer

 

Big Creek Slim - guitar/vocal

 

Train Live

04. jun / SNARKY PUPPY

Support: Banda Magda

Søndag D. 04. juni
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 335,- + Gebyr
Snarky Puppy har flere gange bevist, at de er højt elskede i Danmark. Da de gav koncert i Amager Bio i august 2016 fyldte de stedet to aftener i streg, og GAFFA uddelte 5 stjerner og skrev blandt andet: ”... ikke en finger at sætte på den musikalske overlegenhed.” 

Det sprudlende amerikanske orkester har imponeret hele verden med en unik fusion af jazz, funk og R&B – og fanskaren tæller alle fra David Crosby til Pat Metheny. Har man oplevet Snarky Puppy, kan man med garanti skrive under på, at de skal opleves live. 

Manden bag ensemblet er multitalentet Michael League, hvis vision fra start har været at lade musikken tale for sig selv og bibeholde bandets uafhængige status, og det bliver hurtigt til 200 koncerter om året for hans spilleglade orkester. 

Snarky Puppy har udgivet fem studiealbums uden pladekontrakt – senest: "Culcha Vulcha", som har formået at fange opmærksomheden fra helt store kunstnere som Justin Timberlake og Erykah Badu, med hvem bandets medlemmer også har indspillet musik med. 

Til sommer får Aarhus så endelig muligheden for at opleve de innovative musikere, når de den 4. juni giver koncert på Train.

NY
Train Live

11. jul / MACHINE GUN KELLY

Tirsdag D. 11. juli
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 250,- + Gebyr
Amerikanske Machine Gun Kelly er først og fremmest en rapper med et fuldstændig fænomenalt flow og et lynhurtigt tempo og med inspiration fra bl.a. bands som Anti-Flag, Limp Bizkit og ikke mindst The Deftones.
Med sit stenhårde arbejde, endeløse dedikation og komplet indlevelse har Machine Gun Kelly skabt en aura omkring sine live koncerter.
 
Machine Gun Kelly alias Colson Baker fik for alvor vind i sejlene og karrieren på succes-sporet, da han i 2011 sikrede sig en pladekontrakt med pladeselskabet Bad Boy Records, der hører under Interscope Records. På det tidspunkt havde han blandt andet frigivet singlen “Alice In Wonderland” og et par mixtapes, lige som han havde fået muligheden for at demonstrere talentet på SXSW-festivalen i Texas – faktisk var det hér, han fik sin pladekontrakt, da ingen ringere end Sean Combs hev fat i ham. 
I foråret 2012 udkom EP’en “Half Naked & Almost Famous”, der solgte nydeligt, og i efteråret samme år gjaldt det så debutalbummet “Lace Up”, der anført af singlen “Wild Boy” og med en perlerække af spændende gæste-artister ombord røg direkte ind på fjerdepladsen af den amerikanske hitliste Billboard 200. Siden er udkommet endnu et par mixtapes; “Black Flag” (2013) og “Fuck It” (2015), og fra 2015; Machine Gun Kellys andet album, “General Admission”. 
 
Udover den nye single: “Bad Things” med Camila Cabello, går rygterne på at der vil komme et helt nyt album i starten af 2017! 
NY
Train Live

04. okt / THE DOORS ALIVE (UK)

Onsdag D. 04. oktober
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 225,- + Gebyr
The Doors Alive - også kendt som The Worlds No. 1 Tribute to the Doors lægger for første gang i deres historie vejen forbi Danmark.
Det sker på halvtredsåret for The Doors’ selvbetitlede debutalbum hvilket allerede er blevet fejret og markeret verden over.
 
Den høje autenticitet The Doors Alive præsterer er ikke set i sådanne klasse siden Jim Morrison gik bort i 1971 og med imponerende anmeldelser og udtalelser har det britiske tribute orkester rejst rundt i hele verden i over 10 år og genskabt oplevelsen af det ikoniske og udødelige rock band fra Californien. Det er sket med mere end 1000 forestillinger i lande så forskellige som Chile, Libanon, Slovakiet og Kroatien.
”The Doors Alive is the closest thing to the Doors I’ve seen… Sometimes they sound more like the Doors than the Doors..” Doug Cameroun, Assisterende Road Manager, The Doors ’68/69.
 
The Doors Alive er ikke bare en koncert, men en forestilling hvor musikken og Morrisons poesi er manuskriptet. Det er som at være lige der, for mange år siden, hvor stemningen var så overvældene og psykedelisk – tilbage i en fjern tid, hvor ungdomsoprør, den seksuelle revolution og hippie kulturen for alvor satte sindene i kog.
Train Live

10. nov / Carpark North

KONCERTEN AFHOLDES I SCANDINAVIAN CONGRESS CENTER

Fredag D. 10. november
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 350,- + gebyr
DER ER LAGT OP TIL EKSPLOSIVE MUSIKOPLEVELSER, NÅR CARPARK NORTH I EFTERÅRET INDTAGER NOGLE AF DANMARKS STØRSTE SCENER
 
Med et lysshow og effekter, som aldrig før er set og et nyt album i ryggen, kan publikum se frem til at blive blæst omkuld af Carpark Norths utallige hits. Bandets ikoniske storladne electrorock passer perfekt til de store scener. Nu står Danmark for tur, og i november 2017 gæster Carpark North SCC i Århus.
 
Disse shows bliver unægteligt det hidtidige højdepunkt i deres karriere. Og efter et år i studiet, er Carpark North mere end sultne efter at give folk det, de fortjener. 
Publikum kan nemlig se frem til en eksplosion, når Carpark North i efteråret indtager tre af Danmarks største scener. Trioens højenergiske rockudtryk akkompagneret af innovative og storslåede lysflader giver publikum et spektakulært show, som både spiller på det energiske, det følsomme, det smukke og det voldsomme.
 
Lau Højen, Søren Balsner og Morten Thorhauge har gennem det seneste årti markeret sig som et af landets største rockbands. Siden deres selvbetitlede debutalbum fra 2003 har de udgivet tre storsælgende albums med hitsingler som ’Transparent and Glasslike’, ’Human’ og ’Save Me From Myself’ mens det Guld-sælgende album ’Phoenix’ fra 2014 kastede hele fire singler af sig, inklusiv Platin-hittet ’32’ med Stine Bramsen. Samtidig med efterårstouren løfter Carpark North nu sløret for, at de udkommer med en ny plade i løbet af 2017.
 
Koncerten arrangeres af Train og Musikhuset Aarhus.
Train Live

11. nov / Jon Nørgaard

EKSTRA SHOW

præsenteres i samarbejde med PDH

Lørdag D. 11. november
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- + Gebyr
Jon Nørgaard spiller eksklusive shows i anledning af sit 15-års jubilæum i efteråret 2017.

“… og det blev en velskabt dreng!”, sådan lød ordene fra Lars Hjortshøj, da han d. 5. november 2002 annoncerede den dengang 17-årige Jon Nørgaard som vinder af TV2s TV-talentkonkurrence “Popstars”.
 

Ordene blev ligeledes starten på, hvad der skulle blive et af de mest turbulente og omtalte karriereforløb i nyere tid. Fra at slå alle rekorder som den hurtigst sælgende debutartist i dansk musikhistorie med en udsolgt tour på de største spillesteder i landet, toppet med en stor international pladekontrakt og et enormt marketingsforløb i udlandet, vendte situationen 180 grader for den dengang unge jyde.

I november 2017 kan Jon fejre sit 15 års jubilæum i dansk musik, hvilket markeres med 2 eksklusive koncerter på henholdsvis Train i Aarhus og Amager Bio i København.
 

Oplev de engelske sange “Right Here Next To You”, “This Side Up”, “(I Will Miss You) Endlessly”, “Love Changes (Everything)”, “Popstar” & “Turn The Lights Off” samt de danske singleudspil “Lidt Endnu”, “Dine Øjne”, “Vi Ejer Natten” og “Champion”, plus enkelte helt nye og endnu uudgivne sange ...
 

Var du en af dem, som købte albummet "This Side Up" og ønskede dig Jon-merchandise, -kalendere, -sengetøj, -svedbånd og -t-shirts til jul? I så fald er her et bud på årets julegave: en billet til en aften og en tur i tidsmaskinen med et af de største teen-idoler Danmark nogensinde har set.

Train Live

24. nov / Jon Nørgaard

præsenteres i samarbejde med PDH

Fredag D. 24. november
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- UDSOLGT
Jon Nørgaard spiller  eksklusive shows i anledning af sit 15-års jubilæum i efteråret 2017.

“… og det blev en velskabt dreng!”, sådan lød ordene fra Lars Hjortshøj, da han d. 5. november 2002 annoncerede den dengang 17-årige Jon Nørgaard som vinder af TV2s TV-talentkonkurrence “Popstars”.
 

Ordene blev ligeledes starten på, hvad der skulle blive et af de mest turbulente og omtalte karriereforløb i nyere tid. Fra at slå alle rekorder som den hurtigst sælgende debutartist i dansk musikhistorie med en udsolgt tour på de største spillesteder i landet, toppet med en stor international pladekontrakt og et enormt marketingsforløb i udlandet, vendte situationen 180 grader for den dengang unge jyde.

I november 2017 kan Jon fejre sit 15 års jubilæum i dansk musik, hvilket markeres med 2 eksklusive koncerter på henholdsvis Train i Aarhus og Amager Bio i København.
 

Oplev de engelske sange “Right Here Next To You”, “This Side Up”, “(I Will Miss You) Endlessly”, “Love Changes (Everything)”, “Popstar” & “Turn The Lights Off” samt de danske singleudspil “Lidt Endnu”, “Dine Øjne”, “Vi Ejer Natten” og “Champion”, plus enkelte helt nye og endnu uudgivne sange ...
 

Var du en af dem, som købte albummet "This Side Up" og ønskede dig Jon-merchandise, -kalendere, -sengetøj, -svedbånd og -t-shirts til jul? I så fald er her et bud på årets julegave: en billet til en aften og en tur i tidsmaskinen med et af de største teen-idoler Danmark nogensinde har set.

Train Live

01. dec / PETER SOMMER & TIGGERNE

TIL ROTTERNE, TIL KRAGERNE, TIL HUNDENE … TILBAGE

Fredag D. 01. december
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 225,- + Gebyr
Peter Sommer har samlet bandet TIGGERNE om sig, og har netop spillet en udsolgt koncert på Train i Aarhus.
 
Året 2017 slutter af med en ny koncert med Peter Sommer & Tiggerne på Train, denne gang for et stående publikum.
 
Koncerten bliver et genhør med det kunstnerisk succesfulde album TIL ROTTERNE, TIL KRAGERNE, TIL HUNDENE fra 2008. Samtidig bliver det en “venden-tilbage-og-kiggen-frem” til en hård og hudløs tone i dansksproget rockmusik. Orkesteret tager en tur i studiet inden koncerten mhp. at lave nyt materiale til koncerten, samt ruske op i andre dele af bagkataloget.
Peter Sommer udtaler:
Jeg opfatter stadig den samling sange på TRTKTH som mit svendestykke. Et stykke arbejde, hvor flid og held krydsede hinanden. Og så bandet… Tiggerne!  
Besluttede mig derfor for at ringe rundt og høre om musikerne ville med en tur ned af den nostalgiske vej. Det ville de, det gjorde vi, øvede en enkelt gang - og jeg fandt ud af at netop den lyd, den malmfulde tonstunge og udflippede rødvinsrockende lyd, som vi laver sammen, gav mig helt ind til benet lyst til at lave nye tekster til nye sange. Så det gør vi. Vi spiller gammelt og nyt. Vi spiller et sæt rotter, krager og hunde. Og derefter et sæt af en endnu unavngiven musikalsk art.
Vi er tilbage, hvor vi kom fra - for at tage det hele forfra.”
 
Fredag D. 13 jan 2017 udkommer der en ny Single fra Peter Sommer & Tiggerne, og 2017 byder senere på endnu mere nyt fra Peter Sommer.
NY
Train Live

15. dec / Jonah Blacksmith

Fredag D. 15. december
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- + Gebyr
Brødrene Alstrup, der i fællesskab udgør spydspidsen af 7-mands-ensemblet Jonah Blacksmith, drager på en omfattende turne rundt i kongeriget i februar og marts 2017. Den forgangne sommer har budt på et større festivalprogram, som blandt andet inkluderede Roskilde, Smuk-fest, Jelling, Nibe og ikke at forglemme en aldeles mindværdig afslutning på dette års Tønder-festival, der, ligesom det var tilfældet i fjor, efterfølgende var på alles læber. Foruden den forestående support-tour (m. Allan Olsen) byder efteråret på færdiggørelse af det kommende album, som rammer gaden i starten af 2017.
Det Thy’ske ophav fornægter sig ikke i den varme og vedkommende atmosfære på scenen, der mest af alt peger tilbage til bedsteforældrenes hyggelige dagligstue i Koldby, hvor diverse strengeinstrumenter, klaver og harmonika så ofte i barndommen dannede musikalsk ramme for samværet med børn såvel som børnebørn. Smeden og bedstefaderen Johannes Alstrup, der efter sigende var den stærkeste mand i Thy, og som uden tvivl var manden med den største - tilmed banjospillende - næve, har da også lagt navn til bandet med sit alias; Johannes Smed.

De store vidder, kystlinjen og den forblæste natur i Thy har også sat sit stilfærdige, eftertænksomme aftryk i musikken, der rummer afdæmpede, stemningsfulde passager såvel som himmelstræbende og kraftfulde udladninger - præcis som den vestvendte brænding i kløerne på efterårsstormene fra nord. Sangene har siden debutalbummet Northern Trail fra 2014 taget afsæt i det personlige og vedkommende, og kredser om de ting, man er rundet af, dem man elsker, og frygten for at miste hinanden og sig selv.